- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Hatalmas köszönet az új avatarért, nagyon tetszik!
Wow, itt még a régi van, míg Mobilarénán az új!
Gondolom, ki kell lépnem, meg vissza, és itt is aktiválódik.
-
Fred23
nagyúr
Most néztem, hogy a leendő avatarom képe eltűnt a linkjéről, szóval ITT egy új, ha esetleg nem lenne meg.
-
Fred23
nagyúr
Így nekem tetszik. Ebből már lehet avatar? Ha nem, nincs több ötletem.
-secret-: Örülök neki nagyon.
-
Fred23
nagyúr
Max még erre tudnék gondolni. A PH! hátterével szép lehetne. Rajzosabbat nem tudok, ami még bejönne.
Ha nem megoldható egyik se, akkor most kimaradok a jóból, talán valamikor lesz olyan ötletem, ami megvalósíthatóbb.
oriic: Köszi a linket, átnézem!
Ez egész szimpi, pedig általában nem szeretem az ilyesmi rajzokat. Kicsit komolyabban megrajzolva viszont bejövős lenne.
Meg itt is megtaláltam, amit kinéztem. Így vajon elfogadhatób?
-
Fred23
nagyúr
Keresgélhetek tovább, ha túl nehéz, remélhetőleg találnék egyszerűbbet ezekből a képekből; a lényeg, hogy vagy Edward, vagy Bayek legyen az Assassin’s Creed világából, és lehetőleg olyan módon, olyan fizimiskával, amit betettem. Bayek például a játékban lehet szakáll és haj nélküli is, az egyáltalán nem tetszik. Edward mindig jó, nála viszont vagy egy tetkós, vagy egy AC díszes csatos kép jöhet csak szóba, mint a linkelt képen. Gondolom, a tetkó nem lenne túl jó, mert ha látszik a felsőteste, akkor az arca már nem megfelelő. Ha mégis, vadászhatok valami ehhez hasonlót. Kicsit elforgatva -szintbe hozva- még akár ez is jó lenne, csak szemből azért elegánsabb szerintem.
-
Fred23
nagyúr
Remélem, valaki majd viszi a régi (mostani) arcképed, mert a kedvenc játékom az Assassin's Creed 4, és jól esik látnom!
Edward Kenway foglalt egyébként? Ezek szerint nincs még.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest