- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Valakinek ötlet ,hogy PC-n nálam miért a régi képet mutatja még mindig? Mobilól az újat látom...
-
Beretvás
veterán
Köszönöm az új arc képet, szuper lett..
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
Beretvás
veterán
Köszönöm Wyll nek és Caindwannak a munkát nagyon jo lett..
-
Beretvás
veterán
válasz
szemesi69 #7232 üzenetére
Figyu egy karakter több fotmában is megjelenhet, a szabad avataroknál az adott karakter a szabad pl: anubis de anubis 100 féle pozban és stilusban ábrázolhato, tehát az amit linkeltél szabad csak átkell dolgozni hogy másképp nézzen ki. Mi általában egy karaktert választunk és megkeressük azt a kinézetet ami megvalosithato ide.
-
Beretvás
veterán
Tisztelt arckép gyáros urak, ide irom mert nem akarom szét offolni a másikat, ha nem ide kellene majd átteszem amoda is a hozzászolást.
Eme hozzászolás tartalma megkesetiti Caindwan barátom és a ti életeteket is, és valahogy ugy érzem már nem adja át anyira karakter mivoltát, valamint volt eredetileg is egy skicc egy "B" verziorol igy Wyll el valo egyeztetés után inkább annak a befejezését kérném, ugy gondolom az könnyebb mint ez és igy átgondolva inkább azt nézegetném ujab 3 évig. türelmesen várok köszönöm elöre is.
-
Beretvás
veterán
Köszi, lentebb irta Vond is , hogy még a szemét kell alakitani és lassan jolesz bár már lassan azt sem tudom merre hány ora. Volt egy b verzio is mikor anno megkértem caindwant, hogy készitse el az arcképem az is félig kész és egyszerübb is max megkérem dobja be ide hátha az egyszerübb befejezni mint ezt.
-
Beretvás
veterán
srácok, nem kötekedni akarok vagy siettetni titeket, minden tiszteletem az arcképgyárosoké
de ránéznétek az én készülö arcképemre is hogy mit kell még alakitani rajta? igy elég nehéz haladni a dologgal ha még azt sem jelzitek , hogy nem jo. olvasom a topikot naponta és látom hogy többi képhez mennek a kommentek mit kellene még alakitani rajta de valahogy az enyém felett átsiklanak a modik. nem az a problémám , hogy nem kaptam meg még hanem hogy nem halad mert nincs rá reakcio mi nem jo. ide irok mert nem akarom szét offolni a másik topikot.
-
Beretvás
veterán
Hali..
ha jol értelmezem akkor itt elkészittethetem a majdani arcképem. a mostanim is Ichigo a Bleach cimü animéböl és a kövi is ö lenne pár honap mulva, és ha jol gondolom akkor ha most elkészittetném a kövi képet akkor az nem lesz lenyulhato?
ez lenne az ha elkészithetö..
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest