- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
albiosz
őstag
Na, végre egy újabb Mylord szereplő lesz remélhetőleg.
-
albiosz
őstag
Nagyon szépen köszönöm Ndruu-nak a kivitelezést. A karikatúrából nem is sejtettem, hogy ilyen profi munkát lehet alkotni. Gondolom nem volt egyszerű. Nekem nagyon tetszik.
Köszönöm a jóváhagyóknak, beállítónak is. Illetve az itteniek segítségét is!
-
albiosz
őstag
válasz
-secret- #7678 üzenetére
Köszönöm szépen, próbáljuk meg akkor! Tényleg csak annyit kérnék, hogy ne legyen ennyire karikatúrás és minél több látszódjon a ruhából (zakó-mellény-ing-nyakkendő) is, ha lehet. Hangsúlyozom, ráér.
Gondolom azért egy Vuk jóval egyszerűbb, szóval megértem, hogy az gyorsabb volt. Én tényleg csak egy ok-t vártam.
(#7677) .LnB: akár ez is jó, ahogy írtam.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Remélem itt az off keretein belül tudunk beszélgetni.
Segítsetek kérlek, hogy most akkor mi a helyzet a kérésemmel. Nem nagyon pattant rá senki egyik forrásra sem. Ndruu azt írta, hogy sorban haladtok és ha az összefoglalóban ott vagyok, akkor napszemüveg. De az összefoglalóban még csak forrás sincs a nevem mellett, egyik sem. A ma igényelt Vuk pl. már elkészült.
Hangsúlyozom, hogy nem sürgetek senkit, nagyon ráér a projekt, ahogy itt is leírtam. Mindössze annyit várok, hogy azt mondjátok valamelyikre, hogy igen, ez ok és majd elkészítjük valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest