- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SOAD19 #11080 üzenetére
Szerintem ahogy a prémium tagság működik, úgy lehetne fizetős, ha valaki meg szeretné "tartani" az előző egyéni képét, és azt vissza tudnà magának állítani, tudna köztük váltani.
De alapvetően én eléggé csodálkozom azon, hogy sokan 3 évente cserélgetik. A tetoválást sem ütteti át senki 3 évente. Én olyat választottam, amivel hátralévő MA-s éveimmel együtt elvagyok, mert nagyon szeretem. -
válasz
SOAD19 #11078 üzenetére
Bár annyira nem régóta vagyok arcképgyáros, pont azért száltam be a csapatba, mert nem munka, hanem jó buli
A határidőn belüli cserének a fizetőssé tétele nincs ellenemre, de az alap arcképgyártást nem kötném költségekhez.
Hadd legyen mindenkinek az egyéni arckép egy apró motiváció a jó viselkedéshez és az aktív közösségépítéshez -
jim bcs
nagyúr
válasz
SOAD19 #10400 üzenetére
(#10400) SOAD19
Semmi nem megy át úgy látom, ha egynek lehet akkor mindenkinek. Pont azt csináljuk egyfolytában megint, törlünk törlünk törlünk, mert egyesek képtelenek megérteni, hogy ne írjanak az onba. Tényleg nem értitek, hogy piszkosul nehéz átlátni 10-15 kérésnél kinek mi van meg és kinek min kell változtatni? Tényleg nem megy????(#10401) svensson
Mégis meddig kéne még könyörögni? Meddig? Az nem baj ha nagy ívben beleszarnak a kérésekbe, ja az nem, az teljesen normális. Értelek, akkor most már úgy fogjuk, hogy édes arany csillagbogaram arany kiscsillagom drága egyetlen királyom had kérjelek már meg külön huszadjára hogy ne írkáljál már ha nem vagy jogosult. Mindenkinek egyesével megint, jó lesz így? Hová vigyem az egérpadot?A gond ott kezdődik, hogy fogalmatok sincs mit csinálunk, halvány lila fogalmatok se. Arra vannak a kérések, hogy ne kelljen szívni, csak erre fittyet hánynak egyesek.
Akkor ide várom azon jelentkezőket akik segítenek Ndruu-nak lekönyvelni az adatokat, ha hüppögni megy, meg jó magasról letojni a kéréseket akkor ez is fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest