- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Cache miatt csak ma vettem észre, hogy kérésre a régi arcképem visszaállításra került - köszönöm
Sajnálom, hogy CactuS munkája két év után "nyugdíjba vonul", mert nagyon jól sikerült a maci, csak Tuvok annyira hozzámnőt, nehéz volt megszokni -
gzbotii
nagyúr
Arcképgyárosoktól/Moderátoroktól kérdem: ez ügyben született már döntés?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Új arcképet három év elteltével lehet kérni - de ha egy korábbi arcképem visszaállítását szeretném kérni, módosítás nélkül, arra lenne lehetőség két év után is esetleg?
-
gzbotii
nagyúr
Írok itt, hogy ne az ON-t töltsem meg.
Szóval, ebből kiindulva szeretnék egy barnamedvét magamnak, amennyire csak lehet, ennek a vonásai alapján, az az etalon.
Szeretném, ha a formája kicsit gömbölydedebb lenne, nem ilyen nyurga (de erre utalt is CactuS). Valamit, hogy lenne egy minimális nyaka. Másik, hogy a sálból csak egy tekerés látszódjon a nyaka körül, ne három.Másik, extra kérdés/kérés, hogy a sál lelógó részébe bele lehetne csempészni a székely zászlót (ha a csillag és a nap nem is jönne ki egészen)? Vagy akár a sapkába?
-
gzbotii
nagyúr
[link]
___
On: akkor ha mehet a jeges is, délutánig még mérlegelek, és ha úgy van, kérelmezek egy új arcképet. Szerintem a jegesmedve lesz a befutó nálam.(#9885) CactuS: és a barnára, amit linkeltem, ilyen sapit meg sálat varázsolni mennyire lenne nagy szívás? Inkább azért fogott meg a jegesmedve.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Még nincs engedélyem, de mielőtt kérnék, vagy komolyabban nekifognék a dolognak, az lenne a kérdésem, hogy ehhez hasonló forrást tud valaki (amin egy Arcképgyáros már el tud indulni) - [link]
Igazából ebből jött az ötlet, szóval ez lenne az etalon. Egyáltalán, a mancs a jelenlegi szabályzat mellett rajta lehetne az avataron?szerk.:
Istenigazából ez is jöhetne, így sál+sapka kombóval, csak barnában (vagy jegesben is, képlékeny még)Ha valaki tud egy jó forrást, vagy az amit én linkeltem megfelel, akkor beszerezném az engedélyt és kérném
szerk2.: úgy nézem, nincs ahhoz hasonló, mint amit én szeretnék (ha sapka+sál kombót vesszük, akkor pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest