- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11263 üzenetére
És még van pofája hencegni is. Lesül az ember arcáról a bőr.
-
SOAD19
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11202 üzenetére
De hisz, nem is kutya, nem értem.
-
SOAD19
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11079 üzenetére
De legalább lehetne opció, hogy aki akar, az adhasson, hálából. Sok kicsi, sokra megy. A pénz megy mindenkinek jól jön, akár az is egy jó ötlet lehetne, hogy az ebből befolyó összeget az adott arcképgyáros felajánlhatná egy általa kiválasztott szervezetnek adományként, ha már nem akar elfogadni pénzt a munkájáért. Tudjuk jól, hogy nem a pénz miatt csináljátok.
-
SOAD19
addikt
Én is pont erre gondoltam, abszolút jó megoldás lenne. Azt a pár ezrest, meg az adott arcképgyárosnak kellene megkapnia, ami elkészítette az arcképet feleslegesen. Amúgy én bevezetnék egy kb. 2k-s díjat arckép készítésre. Ha ez megtörténne, akkor szívesen kifizetem én is utólag Ndruu-nak.
-
SOAD19
addikt
válasz
jim bcs #10399 üzenetére
"Jó lábbal kelt fel, csak éppen azon agyalt, hogy figyelmeztessen, vagy hosszabb pihenőt adjon."
Azért létezik, az arányosság elve is. Nem hinném, hogy olyan nagyot vétkeztünk volna. Simán, csak törölhetted volna a nem odavaló hsz.-eket, aztán ha a közeljövőben újra mégis beírtam volna, akkor jogosan jöhetett volna az írásos figyelmeztetés. -
-
SOAD19
addikt
Na, következzen az első hsz.-em az új arcképemmel!
Köszönöm a munkád Ndruu, és a modiknak is a jóváhagyást!
Minden jót!
Üdv, Lütyő!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest