- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Ops, akkor feladtam a lecket.
Az elsot nem is tudom mert linkeltem, talan mutatonak. a masodik haat talan azt is.
A harmadikbol lehetne valoban egesz jot csinalni, meg ugy is hogy a tetejen levo tol diszeket kicsinyitjuk.
A negyediknel meg olyan gondolataim voltak hogy a maszkot rahuzni az arcara, mintha rajta lenne es nem fogna a kezeben elotte.
Szoval 3 vagy 4-ik kepet realisnak latom bar latnom kene kicsiben is, de mint montam ra er felolem karacsonyig is, csak vissza jelzesre voltam kivancsi. -
-
myckey
veterán
-
bajaki
őstag
Ez az, pont ilyenre gondoltam.
A harmadik lehetőségre (szürkés-feketés kalap, szürke zakó) rá is bólintok, és ha a moderátorok is hasonlóan tesznek akkor ez lesz a képem.
Ha te nem akarsz már rajta módosítani akkor továbblépek és várom a modik pecsétjeit.Átmenjek az ARCKÉPSZERKESZTŐ-be, vagy belinkeli ott valaki? Vagy csináljak ott egy hozzászólást?
-
bajaki
őstag
Hűűű, ez nagyon király lett.
Nem tudom a kép jellege mennyire teszi lehetővé, de lehet esetleg még játszani kicsit a színekkel? Lehetne fekete, vagy legalábbis feketés a kalap és a nyakkendő? Illetve az öltöny valamilyen szürkés? Aztán lehet, hogy nem is megvalósítható, ha pedig igen akkor hülyén nézne ki.
Ha nem megoldható akkor így is jól lesz. -
Hintalow
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, abszolút nem sürgetésként írtam, (10 éves reg után pár hét ide-oda már mindegy
) csak mivel lassan lapozni kellett a hsz-emhez, gondoltam frissítem.
Köszönöm, hogy megharcolsz vele, de ha nagyon problémás lenne a forrás, szólj, próbálok másikat kereseni én is.
Sajnos valóban nem sok jó minőségű kép van (régi, és nem is túl ismert anime) ráadásul nem is mindegyiken jön át a karakter cyberpunker jellege. -
GrooveHero
addikt
Nagyon frankón néz ki, köszönöm.
Ahogy Tamoo is írja, ráér még, foglalkozz nyugodtan azokkal, akiknek aktuális a dolog. De ha közben ez is készül, azt megköszönöm
lehet amúgy majd nagyobb a feje? Mármint most csak a Te arcképedhez viszonyítva látszik, hogy kisebb. Ok, tiszta sor, hogy nem végleges.
-
GrooveHero
addikt
Szuper, jól néz ki
Valamit sejtet azért
De ha szereinted jobb lenne, ha csak a fej látszódna nagyobban, akkor ha szépen megkérlek készítesz egy kéet csak a fejről?
Ismételten jelezni szeretném, hogy a módosításig még kb. 3 hónap vissza van, szóval nem sürgős, de ha van kedved vele szöszmötölni, annak nagyon örülük -
Dyingsoul
veterán
Hát most elővettem a photoshopot és megpróbálok valamit összeszenvedni, ez még egyáltalán nem ph-ra kész, de szerintem ebből nagyon jót ki lehetne hozni (egyelőre még csak összevágtam az alakot, a méret még tudom, hogy nagy és más problémák is vannak vele de aktívan dolgozom most rajta):
-
Tamoo
nagyúr
Nyugi, mostanában én is csak ecset, lasszó, radír.
Jó persze külső kontúrt+körbevágást tollal szoktam.Korábban túl aprólékos voltam, utólag kellett még elnagyolni, most meg már nagyjából ráállt a szemem, "elmaszatolom", kihúzom ahol kell aztán kész.
Erről meg egyáltalán nem érdemes videót csinálni, ezért is csak előtte-utána képeket raktam fel logoutra. -
Peterson_
addikt
Köszönöm a tippeket.
Nem próbáltam, két okból sem.
1: - Ahogy múltkor is mondtam, fogalmam sincs, hogyan kellene
2: - handmade,tehát csak a kontúrozás, konvertálás készül PS-ben... szóval a színeket sem tudom olyan könnyen manipulálni
Méregettem egyébként több arcképhez is, van aminél nagyobb, de sokkal azonos méretű és van aminél kisebb is.Világosabb kivitelben egyébként:
Mondjuk valahogy pont a kettő között kellene talán belőni.(?) -
dani3l
őstag
Köszi, egesz jol nez ki!
Elöször mobilon neztem, ott kicsit homalyos/mosott volt, de gepen jobban nez ki. Nem tudom, ez normalis-e, vagy csak a mobil nagyobb felbontasa meg pixelsürüsege miatt van.Illetve annyi kerdesem lenne meg, hogy karral együtt megoldhato? Tudom, hogy az avatarok nagy resze valltol fölvele van, de azert akad egyket egesz alakos, vagy "egeszebb" alakos is. Vagy ugy mar tul kicsi lenne es elvesznenek a reszletek?
Ha esetleg ezügyben lehet tenni meg valamit, akkor azt szivesen megneznem, ha nem, akkor ez is megfelel!
-
Peterson_
addikt
Megemelted, ahogy mondtad?
Egyébként nagyon szépen megcsináltad. A válla is mindjárt más így.Ndruu:
-Le a kalappal, zseniális lett.(#2813) regener:
-Hékás, azért nem muszáj ám két év után feltétlenül cserélniNa viccet félretéve, nagyon szívesen, és használd egészséggel.
Ezúton is köszönöm minden Arcképmágusnak a rengeteg segítséget különösen Tamoo-nak. -
tomy86
addikt
Pár napot?? Akármennyit és előre is köszönöm, hogy foglalkozol vele.
De, ha menet közben úgy találod, hogy túl nagy munka az elérhető eredményhez képest, akkor nem létkérdés. Tényleg nem gondoltam, hogy a kép ennyire eltér a feltételektől.
(#2615) Peterson_: az világos, hogy 50 pixelben nem lehet részletes. Nem is várom el, hogy az avatart látva mindenki rávágja, hogy kiről van szó. Elég, ha számomra felismerhető.
-
3.Aragorn
addikt
Értem. Ezt jó hallani.
Azt természetesen én sem szeretném, hogy a fej sokkal kisebb legyen, ha létezik valamilyen kompromisszumos megoldás, vevő vagyok rá.M.A.G.U.S.: Hát igen. Az utóbbi időben nálunk is pihenőpályán van a téma, de ha minden jól megy, nyáron már szeretnék kalandot mesélni. A karakter egyébként egy kedves toroni NJK, Avario Navaros on-Tremyss (vagy csak egyszerűen Tremyss nagyúr
), egy lecsúszott kyr nemesi ház utolsó sarja, akit az Északi Szövetséghez tartozó Kalandozók segítenek hozzá - akarva akaratlanul - a hatalomra jutáshoz és a bosszúhoz. Igazi fő-gonosz, pedig a játékosok mind a mai napig abban a hitben élnek, hogy a kisebbik rosszat választották.
No de az offot befejeztem, még órákig tudnék a témáról mesélni, ha érdekel, priviben megtalálsz.
-
kungzi
veterán
-
DEV_NULL
őstag
ÚR ISTEN!!!
Ez nagyon állat! Ha Mindenki elégedett (én személy szerint az vagyok), akkor megyek át a másik topikba. Köszönöm szépen az eddigi melód vele.
Annyi, hogy így a gomb egy kissé fura, vagy látszódnia kellene teljesen, vagy smennyire, de ez csak egy kis apróság, így is angyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest