- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Van valami konkret max pixelmeret egyebkent? Keresgeltem itt az arckepes oldalakon, de nem talaltam sehol.
Masodik sem lenne rossz, csak ott nem tetszik, hogy "felbe van vagva" az alkarja. Valahol a masodik es a harmadik között lenne jo, tehat hogy a keze meg megvan, de az alatta levö polo-resz mar nincs ott.
Mondjuk gondolom ugy meg mindig tul nagy lenne, ha mar a masodik is hatareset..
Az elsö nekem kicsit olyan semmilyennek hat, hogy csak a feje van ott, a karja nincs.. -
dani3l
őstag
Köszi, egesz jol nez ki!
Elöször mobilon neztem, ott kicsit homalyos/mosott volt, de gepen jobban nez ki. Nem tudom, ez normalis-e, vagy csak a mobil nagyobb felbontasa meg pixelsürüsege miatt van.Illetve annyi kerdesem lenne meg, hogy karral együtt megoldhato? Tudom, hogy az avatarok nagy resze valltol fölvele van, de azert akad egyket egesz alakos, vagy "egeszebb" alakos is. Vagy ugy mar tul kicsi lenne es elvesznenek a reszletek?
Ha esetleg ezügyben lehet tenni meg valamit, akkor azt szivesen megneznem, ha nem, akkor ez is megfelel!
-
dani3l
őstag
válasz
Bjørgersson #2883 üzenetére
Nekem tulajdonkeppen van meg valami teendöm ezzel, vagy csak meg kell varnom, amig valaki lesz olyan kedves es elkesziti megfelelö formatumban?
-
dani3l
őstag
válasz
Bjørgersson #2880 üzenetére
Az nekem tökeletes is akkor.
Remelem kisebb meretben is kivehetö lesz azert, na meg persze azt, hogy nem dobjak vissza, mert nem jobbra nez.
Attegyem az Arckepszerkesztö topikba, vagy jo itt is?
(#2883) kovy29: Rendben, köszi!
-
dani3l
őstag
válasz
cyberkind #2871 üzenetére
Köszi a valaszt!
Ezek közül max az utolso tetszene, de ha mar foglalt, akkor mindegy..
Akkor esetleg ez? Ez lenyegeben mar majdnem kesz szerintem..
Vagy talan ez, de gondolom ez megint nem a legjobb.
Kar a Rockosert, pedig az jo kis avatar lenne.
Bar gondolom a szabalyzat miatt a keze ugyis lemaradt volna..
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedelyt, igy szeretnek magamnak egy egyeni arckepet. Azert ide irok, mert nem szeretnem teleszemetelni az eredeti topikot, mivel eselyes, hogy nem lesznek jok, amiket elöre kineztem, de azert proba szerencse..
Szoval alapvetöen ez az, amit szeretnek, ha esetleg megoldhato lenne.
Vagy ha nagyon nem, akkor esetleg meg ez, ha ez jobb egy fokkal.Elvileg van mar egy Rock-os avatar, de az teljesen maskepp nez ki, illetve azzal a körszakallal nekem inkabb Chuck Liddell ugrik be rola.
De mivel talaltam mas karakterböl is többet, igy remelem, ha nem egyformak, akkor lehet hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest