- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
freemanone #2157 üzenetére
Azon már túlvagyok.
-
DEV_NULL
őstag
Köszönöm vond-nak a hihetetlenül profi, minden várakozásomat felülmúló arcképet és mindenkinek aki segített!
Most pedig megyek és jól megvezem.
-
DEV_NULL
őstag
ÚR ISTEN!!!
Ez nagyon állat! Ha Mindenki elégedett (én személy szerint az vagyok), akkor megyek át a másik topikba. Köszönöm szépen az eddigi melód vele.
Annyi, hogy így a gomb egy kissé fura, vagy látszódnia kellene teljesen, vagy smennyire, de ez csak egy kis apróság, így is angyon tetszik.
-
DEV_NULL
őstag
Mivel az árcképgyáros topikban nem kaptam semmiféle érdemleges választ így itt is felteszem kérdésem. Mit lehet ezzel kezdeni? Nagyon sok időt töltöttem kereséssel de bármi más amit róla találtam nagyon gagyi "rajz", nincs benne a gonoszság (sajnos nem tudok máskép fogalmazni) amitől igazán Jack of Blades lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest