- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Akkor nem fogom elrontani senkinek az örömét azzal, hogy a képen látható Saotome Ranma egy srác, aki egy átok miatt változik néha a piros hajú lánnyá
oh, wait....
-
Hintalow
senior tag
válasz
kretenallat #7507 üzenetére
Ja, hogy ez egy Khorne berserker lenne?
Totál azt hittem, hogy man-bat az a batman animatedből a nagy fülek miatt -
Hintalow
senior tag
Beza.
Pedig annyi jó sokak által ismert karakter van...
De mindent elsöpör a pc játék/trendi filmes karakter/sportoló áradat.
Mondom ezt én egy animés avatarral, amivel szintén dunát lehetne rekeszteni
(annyi mentségem van, hogy az enyémet tuti nem akarja más, a mostani animéseknek túl régi) -
Hintalow
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, abszolút nem sürgetésként írtam, (10 éves reg után pár hét ide-oda már mindegy
) csak mivel lassan lapozni kellett a hsz-emhez, gondoltam frissítem.
Köszönöm, hogy megharcolsz vele, de ha nagyon problémás lenne a forrás, szólj, próbálok másikat kereseni én is.
Sajnos valóban nem sok jó minőségű kép van (régi, és nem is túl ismert anime) ráadásul nem is mindegyiken jön át a karakter cyberpunker jellege. -
Hintalow
senior tag
Hi!
tudom, hogy csak önkéntesként csináljátok, és most valószínűleg mindenki nyaral, de szerintem a kérdésem már eltűnt a hozzászólások között, ezért ha nem baj, linkelném még egyszer, hogy ne felejtődjön el
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
felrántották előttem a sorompót az engedélyezős topikban, így első körben betérnék ide, mert nem érzem biztosnak megoldható -e a kívánságom:
A választottam egy általam kedvelt anime szereplő lenne, Naomi Armitage.
Elsőre ezt a képet találtam, ami szerintem jól nézne ki, átnéztem az elvárásokat, elég rajzos, egyszerű kontúros (természetesen nem is foglalt) amiben bizonytalan vagyok, azok az arányok, és hogy "kilóg" itt-ott.
Megoldható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest