- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
psycroptic #2990 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz
psycroptic #2987 üzenetére
Nem vagyok szaki,nem akarok beleszólni,de: ez pl nem szemből van,illetve rajzfilm stílusú képekből szoktak dolgozni általában/köszi Peterson_ most is
/...bár ilyen stílust rajzfilmben gondolom nehéz találni+nem is olyat szeretnél.
-
Bati0501
őstag
Ezer hála és köszönet Peterson_-nak!
Nagyon király lett a műved!
Köszönöm szépen, hogy szántál rám időt,főleg ennyit,pedig írtad is, hogy jó sokáig dolgozol.Köszi szépen.
-
Bati0501
őstag
válasz
Peterson_ #2792 üzenetére
Mint megalkotó,a Richard-os művedet késznek találod?
Mert nekem már tökéletes,és ha jól értelmeztem te is jónak gondolod.
Vagy a vállai még most sem klafák?Vagy esetleg már csak te is arra vársz,h az "öreg rókák" leokozzák?/Nem vagyok türelmetlen,csak annyit szeretnék tudni,h h áll a dolog
/
-
Bati0501
őstag
válasz
Peterson_ #2770 üzenetére
Őszintén én a vállaival kapcsolatban sok különbséget nem látok.
Ránézésre nekem nem is tűnik fel, h nem jók a vállai,csak,h írtátok,akkor néztem meg jobban és akkor tűnik fel, h kicsit furi,de sztem egyáltalán nem feltűnő/rossz.Viccnek is rossz lenne, főleg, h már mennyit dolgoztál vele.
-
Bati0501
őstag
Eléggé tetszik,de ha lehetséges, tennék pár észrevételt.
Nem mosolyoghatna úgy,mint azon a képen,amit linkeltem?És lehetne a hajában és szakálában egy kis ősz?Erre a képre gondolok: [link]
Nyilván nem lehet ennyire részletesen,csak egy kicsit, mert sztem nélküle kevésbé felismerhető. -
Bati0501
őstag
válasz
3.Aragorn #2695 üzenetére
Akkor még van remény.
Tudom,korábban is mondtam,h nincs semmi ötletem és jött ez a mostani,csak az az igazság,h ezen kívül tényleg nem igazán lesz semmi sem.
Nem nézek sorozatokat,nincs kedvenc színészem,nincs példaképem stb...tudom,szopacsAmiket meg szeretek vagy foglalt vagy nem lehet.
Nyilván fogok még gondolkozni rajta,de abban bízok,h találok egy jó/jobb képet és meg lehet valósítani a mostanit.
-
Bati0501
őstag
válasz
3.Aragorn #2692 üzenetére
Köszi,végig néztem,de egyik se jön be igazán.
Lehet,h vmi finnyás hülyegyereknek tűnök,akinek semmi nem jó,de csak annyit szeretnék,h ha már lehet egyéni avatart választani,akkor olyan legyen,amit tényleg szeretek,ismerek és szoktam nézni.
Azért van ez a lehetőség,h mindenki kifejezze saját egyéniségét,akkor miért válasszon az ember olyat,ami igazán nem is illik hozzá.Peterson_: Köszi,rendben.
-
Bati0501
őstag
válasz
Peterson_ #2690 üzenetére
De úgy volt...csak aztán meg el kezdte,h az se lesz jó, az se vmi nagy szám,ami abból a Hamilton-os képből lett-ezt a vidit linkeltem korábban. Szóval ha vmi olyasmit csinálni,mint a videóban az sem lenne igazi rajzfilmes.
Már annyi féle módon próbáltam jó képet felkutatni,h több ötletem már nincs, még ezeket a netes képszerkesztő oldalakat is kipróbáltam,de hát az eredmény amiket kidobott az oldal...
Szóval ha ez se jó, akkor én feladtam.
-
Bati0501
őstag
Ez esetleg?[link]
-
Bati0501
őstag
válasz
Bjørgersson #2621 üzenetére
Értem,akkor nézek vmi mást.: /
Csak egyáltalán semmi ötletem,ezt szerettem volna.Family Guy-t szoktam még nézni,de gondolom ott is minden "értelmes" foglalt,szóval semmi ötlet./és nem hozom fel-,mert azért utána olvastam a dolgoknak-,h bezzeg másnak...
/
-
Bati0501
őstag
Értem,pedig mióta vártam rá...
Igen,láttam,h már két Homer is van,de úgy gondoltam,h több is lehet belőle,csak más képnek kell lennie.Miért baj,h több is van?
Akkor egyáltalán ne is keressek semmilyen Homert a röntgenes helyett?/pepe091 látom Te is ismered a Simpsons-t...szóval ismered Flanders-t,inkább nem köszi.
/
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Nagy örömömre ma jogosult lettem egyéni avatarra,meg is kaptam az engedélyt,csak sajna a kép,amit szeretnék avatarnak úgy néz ki,h nem megfelelő-ettől féltem és bejött: [link]
Tamoo írta,h jöjjek át ide infókért.Az a baj vele,h ha le lenne kicsinyítve,akkor az agy egyáltalán nem látszódna?Vagy az egész röntgenes kép miatt rossz az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest