- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2796 üzenetére
Az ősz haj váltott ki nemtetszést, de emellett kiállok.
Kell oda.
A vállak olyanok amilyenek, próbáltam elképzelni hogy lenne jó, hogy ne kelljen szétbarmolnom az egész képet újra, de röviden vagy zsiráfnyak, vagy ez.
Van benne ezenkívül két hiba.
Az egyik a homlokán, a másik a jobb vállánál a kis pötty.
Sajnos nagyban ez egy ruhagyűrődés és egy valósághűbb hajvonal, de kicsiben inkább látszik hibának.
Emellett "kicsit" rosszul csináltam a mentést, ezért is lettek itt ilyen rece hegyek.
Ezeket kijavítom, és remélhetőleg Te is megkapod végre a két másik kollégával együtt.
Tíz körül érek haza, akkor neki is esek. -
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2769 üzenetére
Nem, tényleg furcsák, mivel ugye a feje nem, így viszont a vállai kicsit karikatura beütésűek.
Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy ha neked megfelel, most már tényleg jónak kell lennie.
Az őszes részek kérdésével én is így vagyok.
Max nem fogadják el, és tényleg megtükrözzük az eredeti arcképed58px -->
57-->
-->
regener:
-Ja neem, ez két különböző.
Ha így megfelel, akkor én is késznek tekintem.
A méretet majd megmondják a mesterek, bár erre mondta Koxx, ha jól emlékszem, hogy kb ekkora legyen.
Nekem Samsung LCD monitorom van, de tényleg nem látom rajta ezeket a dolgokat(még nagyban sem).
A Nóta amoledjén már más, de az meg kicsit túlszínezett. -
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2726 üzenetére
Öhm, szerintem kicsit kellene rá kontúr kívülről, illetve maradt pár kósza pixel, amitől kicsit mosódott.
Ezen kívül a vállait egy kicsit oldalt le kellenekerekíteni, hogy ne ennyire látványosan oldalirányban szakadjon meg.
Szerintem(!)
Az őszes részeket kicsit túlzottan visszaszedtem,mert nagyobban túl hangsúlyosnak láttam, a programban amivel csinálom meg kicsit máshogy adja ki magát kicsire összenyomva is, mint aztán amilyen lesz.
Illetve a méretet nem tudom, hogy hogyan lenne jó, ez lehet hogy kicsit túl nagy.De most megcsinálom, meg regener-ét is végre, feltéve ha az asszony nem túr ki a gép elől
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Bati0501 #2694 üzenetére
"Lehet,h vmi finnyás hülyegyereknek tűnök"
Ó, láttad volna én mit végigcsináltam, mire lett egyéni avatarom.
Az első ötletem nem is valósult meg, egyszerűen nem az volt a végeredmény, amit vártam, további ötlet és forráskép hiányában pedig jó egy évre föl is függesztettem az egészet.Sztem pihentesd a dolgot, előbb utóbb megszáll az ihlet és akkor olyan egyedi ötlettel rukkolsz elő, amire az arcképgyáros kollégák rá vetik magukat! (Igazam van?
)
-
válasz
Bati0501 #2622 üzenetére
Family guyban "csak": Peter, Quagmire, Brian, Stewie, Chris, Gonosz Majom, Rupert és a retrdált ló a foglaltak. Tehát még elég sok jó választás van: Lois, Joe, Cleveland, Adam West, Tom Tucker, verekedős csirke, stb sorolhatnám.
Simpsonban ezek foglaltak: Nelson, Mr. Burns, Franci (Scratchy) a macska, Bart, Milhouse, MacGayver, Homer. Szóval itt is nagyon sok van még: Lisa, Marge, (mostmár Hájas Tony is szabad), Apu, Wiggum, Otto, Balfék Bob, Moe, Sintér, Ropi bohóc, Smithers és sorolhatnám még ezt is..
Ennyiből csak tudsz választani, és előnyük hogy az összesből remek források vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HTC ONE / 0 perces
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest