- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Hintalow #9565 üzenetére
Ha testét hideg víz éri átváltozik lánnyá (és meleg víz hatására újra visszaváltozik fiúvá) egy átoknak köszönhetően. De Ryoga például malacá változik ha hideg víz ér, Shampoo meg macskává!
Úgy egész vicces és szerethető Anime, a egyik legkeményebb arc haposai akkor megy folyton butyikat lopniEgyik legviccesebb rész az volt mikor Ranma bevett valami szerelem pirulát és bele szeretett ebbe a banyába.
Végül kiderült 3 szerelem pirula van és ö csak az 1 perceset vette be.Miután elmúlt a szerelem pirula hatása így nézett ki
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Hintalow #3639 üzenetére
Én már foglalkozni akartam vele, de a többi arckép mellett az elmúlt 1-2 hétben erre már nem jutott idő.
Próbáltam másik forrást is keresni (mert ennek a hajával lesznek problémák rendesen), de nem sok jót találtam. Mindegy, talán valamit sikerül kihozni ebből is.
Szóval nincs elfelejtve...
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest