- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Szia!
Végre elkészült Mario Lemieux is:
_
Talán még a felirat is kivehető a sisakján (ennél nagyobban már nem akartam meghagyni).
(#2818) Bati0501: Persze, semmi gond. Peterson_ kolléga valószínűleg úgyis többet foglalkozott vele.
(#2816) Peterson_: Aha, lekaptam a fejét a testéről és feljebb vittem egy kicsit.
-
vond
MODERÁTOR
Nem a legjobb forráskép, de volt már ennél sokkal rosszabb is.
A vállait át kell szabni, a fejét nagyítani, az egészet elforgatni, arcot homogenizálni, színezni, mindent kontúrozni, stb. Sőt, én még valahogy belevinném a sárga-fekete színeket, meg esetleg egy kis "C" betűt is, hogy könnyebben beazonosítható legyen.
Szóval lesz munka vele bőven, de ha ráérsz pár napot, teszek vele egy próbát.
-
Peterson_
addikt
Én még mindig azt mondom, hogy az általad legelőször linkelt a legjobb, feltéve, ha beéred a fejjel esetleg kis nyak és vállrész.
Kerestem én is,de csak ilyen manga-szerű képet találtam, és az is valami scannelt kézi rajz.
Vagy esetleg valami mást válassz...de kapkodni nem kell, főleg, hogy utána jó esetben minimum két évig viseled. -
Ennek a képnek szerintem az is a gondja, hogy nem lehet rendesen megvágni, mert furcsa pózban van és kis méretben lehet nem mutatna jól.
Pontosan emiatt szűnt meg a fotóból való arcképkészítés. A kérvényező azt várja el, hogy teljes mértékben felismerhető legyen a karakter, de ezt sajnos nem igazán, vagy csak rengeteg idő ráfordítással lehet megoldani. Wyll itt gyönyörűen kifejtette, hogy ezek a képek miért is nem illenek az arculatba: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest