- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somogyib #9108 üzenetére
1. képnél nem ismerem a karaktert, próbáltam megtartani azt a színvilágot, viszont tényleg olyan, mintha viharvert lenne.
A 2. képnél igen, kéz nélkül egyszerűbb lenne, de on-ban a kolléga direkt kérte, hogy azzal szeretné. Fekete kesztyűvel kivehetetlen volt, azért is lett világosabb, de lehet még ennél is nagyobbat kell rajta módosítani.
Kutga: Nekem első körben ez jött ki, tettem rá zakót, de mivel elég hosszú a feje, így vágni kell majd belőle bőven. A szemét már 1x nagyítottam, eredetiben elveszett, de feltöltve ahogy nézem még ráfér majd.
>
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
somogyib #8571 üzenetére
Először is köszönöm! Lányom kezdő PS szárnybontogatásának s instrukció követő ritka hajlandóságának köszönhetem.
Én is meg vagyok elégedve vele. Annak ellenére, hogy a disznószemű, vigyorgó Thrasher indián ütősebb lett volna.
Mindkettőnek megvan a maga érzelmi töltése, így büszkén viselem.Nem. Azzal még adós vagyok. Előreláthatólag a hétvégi angliai pihenőm alatt lesz rá alkalmam, hogy billentyűvégre juttassam gondolataimat. Kicsit zsúfoltak a napjaim (nem úgy mint múlt héten), hogy patikamérlegre helyezzem a szavaimat.
-
HoaryFox
őstag
válasz
somogyib #8217 üzenetére
Oké, látom mindenki megakadt az "egy fog"-on
Akkor tisztázok:
1. Nem tetszik a vicsorgásos, mert az agressziót sugároz, azt pedig nem szeretném "képviselni", ezért alakítottam át.
2. Most gyorsan rákerestem hasonló képre, és valami hasonlót (bal felső rész) akartam, csak rájöttem, hogy a szája rossz szélére tettem a fogat, valamint elől akkor sem látszódna, szóval akkor dobjuk a fogat. -
.LnB
titán
válasz
somogyib #7673 üzenetére
Persze. És nem is beszólni akartam. Csak én is voltam közösségépitő, és sokáig segítettem masoknak megkeresni a megfelelő forrásképet. Az akkor szerzett tapasztalataim alapján mondom azt, hogy szerintem nem jók. De köszi mert kerestél nekem te is.
Maga ez az old man Luke otlet tetszik, de nem találok jó forrásképet hozzá. Azok se tetszenek amiket én linkeltem, csak nincs más sajna.
Nem tudom mi lesz, ez a lázadó pilóta téma is jó de még átgondolom. De szerencsére van lebeszélve már egy tuti ötlet, lehet marad az. Csak vonz a Star Wars téma.
-
.LnB
titán
válasz
somogyib #7661 üzenetére
egy, kettő tuti nem jó forráskép. Öreg Luke-ot meg én is linkeltem.
Láttam a Rogue One karis képet is, de őket egyéb okok miatt nem szeretném.
Jyn Erso-ról és Rey-ről eszméletlen sők és jobbnál jobb forrásképet találtam. Csak hát nem fogok csajos arcképet kérni. (3...2..1.. mindjárt jön crey beszó'ni)
-
axioma
veterán
válasz
somogyib #7653 üzenetére
Persze, de mar 2012 decembereben, a jogosultsag elott - hsz. szam hianyzott raadasul - feldobtam egy otletet, amit akkor Wyll elinditott, csak aztan o hirtelen kiesett es nem volt ideje [link]. Eleve eloszor engedelyre, aztan meg arra vartam, hatha lehet abbol valami. Az en arckepem (igerem, cserebe sose cserelem le
) meg hat emlekszel milyen nehez szules volt... de mar az elso otletfeldobas is onnan eredt, hogy raneztem, es mar akkor seniorkent jo voltam az igenyleshez.
De koszi a linket, bar mast kene csinalnom de nosztalgiaztam egy kicsit -
-
válasz
somogyib #7431 üzenetére
Egyszerű műveletekhez (átméretezés, forgatás , képösszeragasztás,fényviszonyok javítása, tömörítés 512kb alá, kivágás, darabolás) szeretem az irfanview-t. A demó photoshopot megint eltávolítottam, mert folyton folyvást belekakukkol a magánéletembe. A GIMP-pel nem sokra megyek, linuxban találtam két jó photoeditort amik használhatók valamire. Csak elég bonyolult a linux, meg a vinnyóz között oda-vissza bootolgatni. A legnagyobb problémám az átlátszó háttér és a mattítás beállítása. Kénytelen leszek újra egy WINE-t telepíteni linuxba és abba belepakolni az Irfanview-t , hogy minden egy helyen legyen ,ami eddig használhatónak tűnik erre a célra.
-
Wyll
őstag
válasz
somogyib #7418 üzenetére
Először is szuper! Tényleg jó!
Ha valamit én még módosítanék rajta, az a haja lenne. Úgyértve, hogy míg az arca tök homogén, addig a haja viszont "textúrás" vagy legalábbis a színe jobbról balra világosodik. Kicsit elüt a többitől stílusban.
Ill. szerintem is lehet még nagyobb valamivel. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
somogyib #7405 üzenetére
Lehet nincs optikailag középen, viszont nem lóg ki egyik oldalra sem. Legalább is úgy tűnik. Szerintem jó az úgy, de nem az én tisztem megmondani.
Egyébként van ennek valami hivatalos csatornája ahol jelezni lehet, ha magadnak ekészítetted az arcképet, vagy majd erre jár az illetékes és megnézi?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
somogyib #7161 üzenetére
A harmadikat csak azért mutattam, hogy stílusban milyen is áll közelebb hozzám. Nyilván azt nem lenne egyszerű átalakítani. "Titokban" a másodikra áhítozom, de tudom, hogy azzal sok meló van vagyis lenne...
Nem kifejezetten könnyű ebben a sztoriban eldönteni, hogy van-e valaki, aki jó még. Az embereknek már vége, már csak a pokol és a menny vívja a harcát és nem segít az eddigi történetvezetés egyik oldal javára sem dönteni...
-
pikszel
addikt
válasz
somogyib #7119 üzenetére
Linket nem leltem, de Kalandor hozzászólásában itt vannak.
-
somogyib
őstag
válasz
somogyib #6541 üzenetére
Egyébként én inkább Shatterhand-ot választanám
-
HSM
félisten
válasz
somogyib #6501 üzenetére
és (#6500) orichalcos: Köszönöm a javaslatoka!
Az a gond, hogy ezek a képek, amik szerintem is "technikailag" jó alapok, ezekben mindegyikben van néhány durva olyan vonás, ami az eredeti karakterben nincs. Én olyan képből szeretnék avatart, amine csak olyan részlet van, ami illik a karakterre. Remélem átmegy, mire gondolok... Szval nem az a gondom, ha valami nem látszik a rajos pici verzión, hanem azt szeretném, hogy ami látszik, az hű legyen a kiszemelt karakterhez.Lehet, picit túlzottan maximalista vagyok, kérlek nézzétek el nekem.
Ez a kép tűnik a sokból nekem egyedül "jó kiindulási alapnak": [link]
Habugi barátom ezeket találta még nekem: [link] [link] [link]
Nekem egyébként legjobb forrásnak továbbra is ez a speedpaintinges videó tetszik: [link]
A kis 40*50-es nulladik tesztképemet is abból gyártottam, megvettem az originál képet (és speedvideót is) a művésztől, és a PSD-ből csak a karaktert kivettem a fénykardja és a háttér nélkül majd kivágtam és átméreteztem arcképnek.Igen, tudom, a probléma vele, hogy picit át kell rajzolni, színezni, épp ennek készültem nekivágni....
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest