- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki terelgetett az arcképem megrajzolásában. Illetve Ndruu-nak a végső simításokért!
-
MaTpr0F
senior tag
Láttam az arcképgyárosok kéréseiben, hogy 40x50-es legyen egy kép, valamennyi difivel. Mennyire lehet eltérni ezektől az értékektől? 52x50 pl. benne van még, vagy az már nagy?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
somogyib #7405 üzenetére
Lehet nincs optikailag középen, viszont nem lóg ki egyik oldalra sem. Legalább is úgy tűnik. Szerintem jó az úgy, de nem az én tisztem megmondani.
Egyébként van ennek valami hivatalos csatornája ahol jelezni lehet, ha magadnak ekészítetted az arcképet, vagy majd erre jár az illetékes és megnézi?
-
MaTpr0F
senior tag
Volt egy kis időm hétvégén, gondoltam elkészítem a saját elképzelésemet az arckép igénylésemhez.
[link]Még gyerekcipőben járok a photoshop használatában, így legyetek könyörületesek.
Az biztos, hogy nagy segítséget nyújtanak az arcképgyárosok ezzel kapcsolatos logout bejegyzései.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest