Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piftuka
veterán
válasz
pepe091 #5797 üzenetére
Már nem először fordul elő, hogy az ember fáradságos munkával, jóindulattal keres és belinkel ide megfelelő képeket, te pedig élből jól letorkollod, hogy "alkalmatlanok a képek".
Teljesen egyértelmű, hogy a részleteknél nem kell minden tollpihét, és színárnyalatot leképezni kicsiben. Az "avatar gyárosok" úgyis mindig stilizálnak kisebb, vagy nagyobb mértékben. A végeredményben soha nem az a lényeg, hogy hány apró "recét" sikerül az avatarban visszaadni.
Az általam linkelt képek közül talán csak a "2. kép" határeset, és az is csak a kisebb felbontása miatt. (Sajnos nagyobb méretben ezt nem találtam meg.) A "művészi megvalósítás" pedig azért "kakukktojás", mert avatar méretben, akár egy stilizált főnix is lehet (ha nem tudod, hogy fecske). Viszont baromi különleges.
Megnéztem az általad és általam linkelt képeket is kicsiben mielőtt belinkeltem, és éppen annyira látszik stilizáltnak/részletesnek mindegyik, mint amennyire fecskének is.
Sőt, a fecs által megjelölt bal oldali fecske (az általad kikeresett képen) kicsinyítve nem is látszik fecskének, mert a jobb szárnya majdnem egybeolvad a bal farokrészével.
Az általam linkelt képeken kicsinyítve egyértelműen látszik, hogy fecskéről van szó. Aki ért a madarakhoz, tudja. Egyébként szándékosan olyan képet néztem, ahol a begy egy része is látszik, így kicsinyítve a madár feje sem tűnik el.
Sajnálom, hogy topikgazdaként, és "közösségépítőként" elzárkózol a tiédtől eltérő jó ötletektől!
-
-
válasz
pepe091 #5409 üzenetére
Tényleg azt elfelejtettem, hogy logó nem lehet.
Mindenesetre inkább csak egy logónak a része.
Meg átalakítással már nem lesz logó, igaz a darázs se pont így fog kinézni.
(#5410) mmdms: Nem 1 hónapig készítik az avatart, hanem kb. 1 hónap mire lesz valakinek annyi ideje, hogy nekiálljon az avatarnak. Lényeges különbség.
Biztos, hogy több óra elkészíteni, ezért nehéz időt találni az elkészítésére, de azért ne aggódj nem 1 hónap, az durva lenne.
-
Skillet
addikt
válasz
pepe091 #5379 üzenetére
üdv
először is köszönöm!
az első még a legjobb, de a többi nem igazán... de az első is csak a többihez képest jó.
nem akarok tiszteletlen lenni, főleg, hogy én kérek, de ennél picivel kidolgozottabbra gondoltam.
3 évre lesz, ugye... szeretnék elégedetten ránézni
ha nagyon nem menne, mert bonyolult ábra, nem mutatna kicsiben sehogy, akkor esetleg TORK?
vagy egy teljesen más: SPYRO
hátha ő egyel jobb lenne. könnyebb. -
gabber01
addikt
válasz
pepe091 #4594 üzenetére
Elolvastam már. Elnézést, de nem vagyok művész, nem ezzel foglalkozom. Pont hogy próbáltam olyanokat keresni, amik megfelelhetnek, illetve megnéztem jó pár korábbi alkotást és eredetijüket. Ezért sem értem, hogy Cyclopssal pl. mi a baj. Nincs rajta sok részlet, erős kontúrja van, rajzolt, mi a gond?
-
bajaki
őstag
válasz
pepe091 #3628 üzenetére
Értem. Nem is akartam elvenni előle természetesen. Ha ő azt választja akkor őt illeti, de lévén már jó ideje nem írt ide, ezért bátorkodtam megkérdezni.
Akkor nézelődök tovább, bár nem sok ötletem van. Bármi ami eszembe jut, mind foglalt.
Szerk.: Közben látom, nem sokkal előttem írt a másik topikba. Ne haragudjatok, nem akartam senki képét sem elvenni!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
pepe091 #3033 üzenetére
Köszi!
Lett egy kis időm, és sok is volt a kérvényezett arckép, így gondoltam, nyomjuk meg egy kicsit az ipart. Igyekeztem nem elkapkodni egyiket sem (egyébként sem szokásom).
(#3035) koxx:
Persze...
Max. "of the day", de még azt is túlzónak tartanám.(#3034) .LnB: Ennek én is nagyon örülök.
-
Buster17
addikt
válasz
pepe091 #2646 üzenetére
Igen, ez én vagyok.
regener hiába a haverom, de akkor sem örülnék ha ilyen fejjel "rohangálna", elveszne az egyéniség.Ez az én karakterem és maradjon is így amíg le nem cserélem.
Mellesleg az új karaktere nagyon brutál lett, és ha gondolja akkor cserélhetünk is avatart, ha nagyon kell ez neki. -
Francia91
veterán
válasz
pepe091 #2786 üzenetére
Oké. Akkor marad az alapfelallas
-
regener
veterán
válasz
pepe091 #2635 üzenetére
Találtam őt, neki a feje tetszene (persze "lemesézve", kevesebb detail és a kék "szemfény" köré nem kellenek azok a kicsi feliratok sem).
S mielőtt valaki szólna hogy már van Batman: ez nem Batman, hanem az új játékból egy katona mivel Batmen így fog kinézni benne.
(#2637) Peterson_
Oda írtam elsőnek, de nem jött rá válasz így írtam ide is. -
tomy86
addikt
válasz
pepe091 #2606 üzenetére
A linkelt oldalt is olvastam. Hidd el végigolvastam mindent a témában. Több száz hozzászólást visszaolvastam itt is és a többi kapcsolódó topikban. Gondolkoztam más karakteren is, amiből nagyobb választék van olyan képekből, amik megfelelnek a kritériumoknak. A másik Piszkos Fred lett volna
, de abból aztán semmi normális képet nem találtam. Illetve az egy használható is már foglalt. Szerintem felfüggesztem ezt az egyéni arckép dolgot, mert már Mario Lemieuxvel álmodok, annyit keresgéltem megfelelő képet.
-
tomy86
addikt
válasz
pepe091 #2604 üzenetére
Közben az ON topikban is leírtam, hogy az a "bajom", hogy viszonylag régóta keresgélek megfelelő képet, de nem találtam olyat, ami jobban megfelel a követelményeknek és a játékos is relatíve jól azonosítható. Sajnos az általad linkelt kép is ilyen. Ezért gondoltam erre a képre, amit linkeltem az ON topikban is, mert nyilván fotóból készült, de úgy gondoltam, hogy ez már nem fotó kategória (nem vitatkozni akarok, csak ezek szerint én mást értettem fotón).
-
.LnB
titán
válasz
pepe091 #2342 üzenetére
Azta, erről akkor nem kicsit maradtam le. Addig még megvan a sztori, hogy sokat válogatott, és vacilált. De azt nem tudtam, hogy több arckép is elkészült már neki. Az igen! (pedig rendszeresen olvasom a topikot) Így teljesen érthető a hozzáállás.
Én csak a Misfits miatt figyeltem most fel rá -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest