Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5404 üzenetére
Ami ebbe a karakterbe tetszik, az elszánt tekintet, tekintve a filmbéli szerepét. Ha nem így ábrázolják, valahogy nekem már nem ugyanaz.
De lementettem még egy ceruzarajzos képet, a középső és a bal alsó tetszik, nem tudom ezek mennyire jók forrásnak, de a középső kis színezés után már jó is lenne.(#5403) Skillet: Lehet így volt, nem annyira emléxem már rá.
-
mmdms
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5394 üzenetére
Ne adjam fel? 2011 február óta próbálkozok egy nyamvadt avatart beállíttatni, olyat ami nekem is tetszik, eredmény nélkül.
Végignyálaztam többször is az előre készített avatarokat, de nem igazán fog meg egyik se.
És mi a helyzet Nuada herceggel, gondolom ez meg nem kivitelezhető. -
mmdms
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5392 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Még a végén előbb lesz barátnőm mint egyéni avatarom.
-
freestailo
őstag
válasz
CsigaGyilkos #5310 üzenetére
Igen sztem is jó lett, köszi!
-
freestailo
őstag
válasz
CsigaGyilkos #5301 üzenetére
sorry, nem akarom hogy egy világ dőljön össze benned, de nem az volt a forráskép, hanem ez a sárga robotfejecske....
-
Peterson_
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5204 üzenetére
Természetesen igen, van-e óhaj sóhaj, illetve moderátor kollegáknak esetlegesen tippje.
Méret még lehet képlékeny, nyak szerintem kellene neki, de ha engedik anélkül, akkor nekem úgy is jó.Kell még rajta itt-ott finomítani, de az alap sokat nem fog változni, mivel azt már így rajzoltam le
-
Pete55555
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5202 üzenetére
Határozottan
Ahhoz képest, hogy próbaverzió, ha nem olvasom azt hittem voln,hogy kész van -
tomsolo
addikt
válasz
CsigaGyilkos #4902 üzenetére
azért lett pufókabb mert nincsen rajta árnyék
egyébként sztem a karikatúra jobban casillas-os
-
bombibmw
veterán
válasz
CsigaGyilkos #4902 üzenetére
Köszönöm Neked!
Én meg nagy Real-os vagyok és Casillas valóban egy élő legenda,ezért is gondoltam rá.
Egy kicsit valóban keskenyebb az arca,de csak akkor,amikor nincsen szakálla.
Ez az utóbbi időben eléggé ritka.
Remélem,valaki bevállalja majd,mert nem szeretnék lemondani Casillasról,mivel nagy kedvencem és kapusként nagy példaképem,mégha egyidősek is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest