Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kókuszdió

nagyúr

válasz joey04 #2373 üzenetére

15pm egy nagyon jó telefon ,jó a fogása ,picit kisebb mint a 16 pm és nagyobb mint a sima 16p ,

Igazság szerint mikor minden indok nélkül az én hülyeségem által eladtam ,vissza is vettem volna szívesen de csak hivatalos normális helyről szeretek vásárolni és a pro szériák ebből a tekintetből mindig kényesek ezek a területen.
    Újonnan hivatalos helyről mindig csak az aktuál pro széria elérhető ,vagy az új megjelenése közben még el lehet kapni régebbi pro szériákat míg a készlet tart.
    Ilyenkor már nem is nagyon van szín választás ,hogy fehér vagy bármi ,marad a leragadt sok fekete meg natur.

Szerk.
    Az almás piac meg nagyon nagy odafigyeléssel oldható csak meg ,hogy minden alkatrész gyári legyen ,ne legyen szolgáltatóhoz kötve ,legyen meg az eredete ,hogy honnan is származik és stb.
    Ez a konkrét kényes gond a használtpiacon kimondottan a régebbi pro szériákat érinti a legjobban.
    Ha lehetne kapni még újonnan 13/14/15 pro szériákat ,nagyobb gondba lenne az aktuális pro széria eladások alapján ,

Új hozzászólás Aktív témák