Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
Richie86
üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest