Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Richie86

senior tag

Sziasztok,

Nemrégiben én voltam tanácstalan, hogy cseréljem-e a 13 Pro-t. Nos, csak nem bírtam magammal, és 2 napja beléptem a klubba egy black titanium 256-os modellel :)
    Amiket előzőleg írtatok (hogy nem kell hiperugrásra számítani) persze teljesen igaz, én például nem érzek akkora wow faktort, mint anno 11 Pro után a 13 Pro esetén. De azért szinte minden valamivel jobb. Vágytam kicsivel nagyobb kijelzőre, megkaptam. A hangja szerintem jóval erőteljesebb, nálam ez is plusz pont. Örülök az új némítógombnak, mert a némítókapcsolónál nekem mindig begyűlt a kosz/szösz, és elég nehézkes takarítani. Sajnos a kamerát még nem nagyon tudtam tesztelni, de nyilván jobb az is. Az akksi persze jobb, de valamivel nagyobb fejlődést vártam valamiért etéren, de megvárom még hogy beálljon rendesen. Szokom még a méretet/alakját, még jobban kézre áll a 13 Pro, de ez valószínűleg megszokás kérdése. Azért biztos ami biztos még nem hirdettem meg a régit, de egyelőre úgy gondolom, meg fogunk barátkozni a 16 Pro-val, és ha így lesz remélem évekig hű társam marad :DDD

Új hozzászólás Aktív témák