- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Sziasztok! Véleményt, tanácsot, és esetleg tapasztalat megosztást szeretnék kérni, ha van valaki aki hasonló helyzetben volt. Lassan 3 éve 13 Pro-t használok, teljes megelégedéssel. Tényleg semmi panaszom rá, mindent tud amire szükségem van. Igazából már megjelenéskor is csábított a 16 Pro, mert mindig is jobb lett volna kicsivel nagyobb kijelző, de nem akkora mint a Pro Max (az nekem már túl nagy). De akkor lebeszéltem magam róla, hiszen a 13 Pro-nak semmi baja, max idén kap egy akksicserét, és bőven elketyeg még 2-3 évig is. De csak nem hagy a kisördög, csak úgy érzem hogy előrelépés lenne. Igazából ezen dilemmázok, hogy megéri-e a váltás, családon belül maradna a 13 Pro, nekem jönne a 16 Pro, de nem jutottam még dűlőre kell-e ez nekem
Volt valaki hasonló cipőben? Aki esetleg 13 Pro-ról váltott erre, úgy gondolja, hogy megérte?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest