- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na megvolt a mai munkanap úgy, hogy a térerő is elég gatya volt.
A tanácsok hatására letiltottam a Messenger helyzetmeghatározását.
A szinkronizálást sajnos vissza kellett kapcsolnom a nap felénél, mert nem jelzett onnantól valamiért, ha üzenet jött.
A felesleges programok követését és bárminemű dolgait meg szimplán letiltottam.Viszont igy 4 óra képernyőidővel és 40%-kal érkeztem meg, ami a tegnapi 2 órához képest dupla. Majd egyszer megnézem Wi-Fi mellett is az üzemidőt, csak akkor meg nem használom a telefont.
Valahogy nem érzem az igazinak igy sem, lehet túl sokat vártam, lehet a mai térerő ingadozás betett a telefonnak, nem tudom, de minden más téren hozza azt amit elvártam tőle, igy csak annyi az elvárásom, hogy reggeltől estig birja ki valahogy játék és navigáció nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest