- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
RandomName #40168 üzenetére
15 év múlva...
Én már úgy vagyok a mobilos cuccokkal, hogy pénzt semmiért nem adok, mert nem 15, hanem 2-3 év múlva se lesz letölthető sehonnan a cucc, vagy ha igen, úgyse fog elindulni.
-
fabokf
tag
válasz
RandomName #40164 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb hiányosságom az appjukkal kapcsolatban, h nincs fiókkönyvtár, ahová a behúzott mobiljátekaid bekerülnének (átturtam pedig mindent első indítás után)...nem tusom,van-e valamilyen fórumuk, ahol esetleg ezt lehetne jelezni feléjük de azért én reménykedem abban, hogy idővel egy frissitessel ezt is beleteszik...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
RandomName #40166 üzenetére
A store-ból. A megvett játékoknál egy felhőből lefelé mutató nyíl a telepítőikon.
-
sto1911
veterán
válasz
RandomName #40164 üzenetére
Elindult a letöltés és megállítod, később ugyanúgy lejön mint a playből. Ha nem jön a vételről email, akkor érdemes ránézni később behúzta-e.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RandomName #39514 üzenetére
+1
mentettem fel mindig dropbox-ba. -
Kasya
nagyúr
válasz
RandomName #39487 üzenetére
Az összes elutasitasaval is működik.
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName #39474 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy lehet fél csillagot is adni. Én és még sokan mások is fél csillagot adtunk itt Hollandiában. Ilyen téren egy elbaszott szart utoljára valami xiaomi telefonon láttam, ahol még a tárcsázóban is reklám ment.
-
dionaea
őstag
válasz
RandomName #39479 üzenetére
Ok értem. Ment nekik az 1csillag:)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
RandomName #39477 üzenetére
Így van. Telerak mindent reklámmal, a saját játékaimat pedig alig látom. Nagyon tré lett.
-
dionaea
őstag
válasz
RandomName #39474 üzenetére
Miért? Mi a baj vele a designon kívűl?
-
Archttila
veterán
válasz
RandomName #39460 üzenetére
En meg egy kontrollerre szerelhető clipet hasznaltam eddig, vagy mondjuk inkább alkalmanként. Ezt viszont velhetoleg gyakrabban elo fogom venni a fiokbol. Hihetetlen kenyelmes, pedig lapat kezeim vannak
nem tul kompakt, viszont cserebe van fogas a markolaton, nem zsibbad el egykonnyen az ember keze.
-
Maxtreme
addikt
válasz
RandomName #39203 üzenetére
na azon külön jót szoktam mosolyogni mikor szórja a play a spamet hogy most már pc-n is játszhatsz androidos játékkal (azokkal amikkel androidon sem akar kb senki)
Hát minden vágyam.
Kisarkítva, mintha vennék egy uj wc csészét, de az obi felajánlaná hogy némi pénz fejébe, a régiből átvihetem a sz*rt. -
sztanozs
veterán
válasz
RandomName #39192 üzenetére
Errol nekem Andy Weir Marsi-ja jut az eszembe, eredetileg egy ingyenes konyv/novella megosztora tette fel a muvet, de mivel nagy volt ra a kereslet igy az egyik kiado lecsapott ra es leszedtek az ingyenes verziot mindenhonnan. Radasul az utolso fejezetet jol meg (vagy ki?) is vagta a kiado...
-
Dilikutya
félisten
válasz
RandomName #39192 üzenetére
De az ingyenes volt, nem fizettél érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest