- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Én is imádom, és tökéletesen játszható iap nélkül. Igazából amilyen egyszerű, annyira eszes is, ha meg hülye vagy, akkor iap-vel sem lehet benne érvényesülni, nekem pont ezért tetszik
(egyébként3 féle varázskő van, amit iap-vel IS meg lehet venni, de azok inkább csak a szarabb helyzeteken segíthetnek, ha valamit benézel, szóval arra a néhányra, amire egy játszma alatt szükséged lehet, lazán össze lehet szedni a játékon belüli pénzt is, ha addig ügyesen játszottál.) -
-
5381
aktív tag
Nekem tetszett a Clarc!
Most viszont a Farms & Castles az új kedvenc. Szerintem elég jó kis logikai játék. -
-
Ver'alor
tag
Köszi, ezt majd kipróbálom.
Amúgy én a Pocket Minet játszottam, IAP van benne, de anélkül is teljesen jó. -
Viktor77
titán
Most mondják a híradóban, hogy a görögöknél világvége van, mert ugye a megszorítások miatt 23%-ra emelték az ÁFA-t.
Nálunk (akik ugye jobban jöttek ki annó a válságból, mert nem fogadtuk el az unió pénzét, illetve ugye, a "magyar reformok működnek") 27%.
Miről beszélünk???
-
jonnyjoker01
veterán
Adreno 330 (Snapdragon 801): 166 GFLOPS
Adreno 430 (Snapdragon 820): 324~388.8 GFLOPS
Más:Vainglory-t és is tolom, szívesen játszanék veletek is. Hogyan tudlak titeket felvenni? LVL7 vagyok még, elég sokat toltam, lassan megy a fejlődés, de ez jó is így mert legalább több hőst ki tudok sajátítani.
-
Danny365
őstag
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy néz ki maga az app. Persze értem én, hogy az UI egy ilyennél másodlagos, de azért hát na... A problémádra amúgy talán az az alternatíva nyújtana megoldást, hogy fogsz egy pendrive-ot és OTG kábellel arra csinálod a backupokat. Persze nem olyan kényelmes, de legalább egy helyen lesznek és nem a belső tárolón foglalja ahelyet.
-
erzol
őstag
Amazonon most ingyenes az Airport Mania 2 WildTrips
-
Brentford
csendes tag
-
persil
nagyúr
Tény, bár szerintem ehhez min. egy 10 inch-es tablet kell, telefonon annyira pici lenne minden, hogy nem igaz.
De, ha meg már 10 inch-es tablet, akkor emelgesse a tököm a fél kilós cuccot, amikor itt a kényelmes(és tízezerszer gyorsabb) pc-m.Szóval tényleg nagyon oké az ára, mert egy igazán komoly játékról van szó, csak ugye a "min" meg "mikor" kérdéskör lényegesebb.
-
Kasya
nagyúr
Egyszeru, de jol megfogalmazott szovegu sztorival rendelkezik. Konnyen atlathato a jatekmenet. A jatek elejen lehet valasztani easy es normal mod kozott. Igy elsore megfogott, lehet adok neki egy eselyt.
Egy a gondom, hogy telefonon nagyon kicsi minden. Rendes tavolsagbol nem lehet latni az ikonokat, szovegeket, csak ha "belevakulok" es a szemem ele tartom
Inkabb tabletre lehet jobb valasztas. -
-
Gondolom az ilyesféle játékokhoz táblagép dukál a kijelző méret miatt.
5,2"-on lehet eleinte el lennék velük, de nem tudom későbbi pályákon el tudnám-e kezelni a dolgokat.
Nem a szál cigarettányi árat sajnálom, hanem az időt, amit esetleg feleslegesen tolnék bele.
Az a 4 csajos zombicsatározós féle keltette fel talán az érdeklődésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest