- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beloadjoker
őstag
válasz
persil #19888 üzenetére
+1 az energy vagy stamina hülyeség mellett én elég ritkán játszok akkor viszont szeretnék egy fél órát vagy akár egy órát is egyhuzamban de nem lehet, persze meg lehet oldani ezt is ahogy mindent mást is, fellelhető a játék moddal is a baj az hogy csak úgy van hogy unlimited stamina + ammo, nekem csak a stamina kéne a kifogyhatatlan lőszerrel kb már nincs sok értelme a játéknak mert így is nagyon könnyű még egyszer sem haltam meg benne
-
válasz
persil #18384 üzenetére
azért nem vagyok biztos benne, mert kipróbáltam egy másik telefonon és eleve egy másik serverre lépett be automatikusan és azt kérdezi, hogy ezt hozzákösse a gmail-es accountomhoz, én meg már egy meglévő játék accountot szeretnék a másik telóra, hogy azon tudjam folytatni, amit a régi telón elkezdtem és nem pedig egy új játékot...
-
saelin
veterán
válasz
persil #18384 üzenetére
Annyira nem lennék benne biztos. A Play szerint csak acsik és leaderboard van, cloud jelzés nincs ott. Ezt a legjobban úgy lehet kideríteni, hogy az új/másik eszközre felteszi a játékot, vagy letölti az előző állást vagy nem. Pl a boom beach is ment felhőbe, mégsem írja a play.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest