- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Watt25 #27436 üzenetére
Dustoff Heli Rescue-t kipróbáltam és hiba nélkül működik egy Xiaomi Mi2-es telóval és egy ilyen noname bt headsettel.
-
icemad
nagyúr
válasz
Watt25 #27424 üzenetére
Ha majd elmulik a varázsa, akkor próbálj ki PC-s játékokat is vele. Ha elég jó a telefonod és a géped, akkor egy Gta 5 fps nézetben, vagy a Skyrim nagyon látványos tud lenni. (outlast-ot nagyon nem ajánlom, én majdnem befirkáltam a gatyámba.) Teszteléshez a Trinus Vr-t ajánlom, a demó 10 perc játékot enged. Neten van hozzá step by step leírás. Vagy a youtubeon is rákereshetsz. De sok ilyen program van még.
-
törölt tag
válasz
Watt25 #27120 üzenetére
99%-ban bt fülesben játszom.
Samsung Galay S7 van jelenleg, ezzel egy Samsung Level U PRO-t használok, előtte volt a sima Level U, meg Auchan olcsó Lazer, akkoriban S5 minivel, vagy Galaxy S Advance-el...
Ja, meg még van egy ilyen az S7-hez ha mixcloud-ot vagy valamit hallgatni akarunk a melóhelyen, de ezzel sem volt csúszás, viszont ezzel még nem játszottam.
Olyan van, hogy pl a Gaminator a telefon hangszóróján tökéletes hosszú ideig, a Level U PRO-n meg gondol egyet és elnémul, de ez szerintem alkalmazáshiba... -
Bozek
nagyúr
válasz
Watt25 #27123 üzenetére
Csak a linkelt oldalon van 164 telefon, ami támogatja. Az azért annyira nem kevés.
-
Watt25
veterán
válasz
Watt25 #27120 üzenetére
Bocs, a sok off-ért, de talán mást is érdekel. A kapott infók alapján elkezdtem utánajárni a dolgoknak és nekem az jött le, hogy mind a forrásnak (telefon/tablet), mind a vevőnek (hangszóró/fej/fülhallgató) támogatnia kell az aptX codec-et. (Önmagában a BT 4.0 semmit sem jelent ilyen szempontból.) Sajnos ezt elég kevés eszköz támogatja. (Az enyémek sem.)
-
-
Ver'alor
tag
válasz
Watt25 #19336 üzenetére
Heló, lehet, hogy ez nagyon gagyi kérdés, de nem körülményes telefonon rtst játszani? Vagy tableten is akár, mert ok, hogy (gondolom) egérrel gondoltad, de egy ekkora képernyön szerintem kezelhetetlen. Viszont tbst játszottam telón, mégpedig sokfélét (Europeam war, World Conqueror, stb.), közöttük a híres pc játék portjával, a Heroes of Might and Magic 2-vel.
-
Ver'alor
tag
válasz
Watt25 #19318 üzenetére
A képek alapján sc kopinak tűnik. Akkor már nem egyszerűbb az sct futtatni winulatorral?
Amúgy valaki tudna nekem mondani olyan rpgt, ami olyasmi, mint a south park the stick of truth? Lehetőleg legyen egy open world, amin lehet harcolni, táskákat találni, amiben lehetne fegyver, ruha (amiket magadra tudnsz aggatni) és potion. Lehetne benne szintet lépni, skilleket venni, stb. tehát egy rpg olyan csatákkal, mint a south park the stick of truth-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest