- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
auth.gabor #19986 üzenetére
Az IAP-vel az a bajom, hogy az nem éri be egyszeri fizetéssel. Adva van egy akármilyen játék, fejleszteni mindben kell valamit. Elején megy gyorsan, később egyre több olyan cuccba kerül a fejlesztés, amiből csak lassan jön be készlet, egyre többször kell ugyanazokat a pályákat megcsinálnod, és a karaktered, fegyvered, autód csak nem fejlődik, unalomba fullad. És a fejlesztés gyorsítása sokba kerül, egy ilyen játék, ha mondjuk egy PC-s AAA tempójával akarsz haladni, kerül is annyiba, miközben én csak a WC-n meg vonaton játszok mobilon. Ha egy PC-s autós játékot veszek alapul, pl. a Need for Speed, GRID, a versenyekkel pénzt keresel, amiből fejleszthetsz, vagy új autót vehetsz. Egy Real Racing 3-ban a fejlesztés eleve idő, a javítás idő, addig semmit se tudsz csinálni, az új autó is idő, gyorsítani bizbaszérmével lehet, amiből kevés esik, pénzért viszont hamar elmenne egy GRID ára is. És vannak autók, amikre nagyon sok bizbaszérmét kell kifizetni, játékkal nem lehet kitermelni, csak az az egy autó egy akciós Need for Speed ára legalább. Úgyhogy inkább megveszem PC-re a rendes autóst, még kormányra is futja, nem hiányzik a mobilos pénznyelő. És még van lejjebb, amikor a játék pénzbe kerül, de IAP is van, pl. a felújított Prince of Persia is ilyen Androidon. Amazon kreditből megvettem, de nem sokat játszottam vele, talán csak extra életerőt lehet venni, anélkül még meg lehet lenni, régen PC-n meg Nintendón se volt extra életerő. Pozitív példa, bár PC-s port: a GTA részek egyszeri 1200-1700 Ft-ért kaphatók, nincs IAP. Azok mondjuk épp nem kellenek, megvannak a Steam-en, PC-n ezerszer jobb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
auth.gabor #19974 üzenetére
Pontosan mit takar az IAP? Én ugyanis már inkább le se szedek semmit, amiben az van, ugyanis egy idő után már olyan bizbaszok kellenek a fejlesztésekhez, amiből csak módjával terem, és nagyon lelassítja a játékot. Teljes képernyős reklámokat is nehezen viselem, de ha nincs korlátozva a játék, megtűröm. Én még mindig jobban szeretek egyszeri összeget fizetni egy programért, szoktam is, ha kell az adott program, legyen az játék vagy egyéb alkalmazás.
-
Saccco
nagyúr
válasz
MMO Civ androidra, homebrew. De nagyon imádtam a Civ3-at...
Gratula, csak így tovább!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Kipróbáltam, az alapkoncepció nagyon tetszik! Sok sikert a játékkal!
-
szildavid90
aktív tag
válasz
Kár, hogy nem Androidon élek, amúgy nagyon jó játéknak tűnik, gratula.
-
válasz
Szóval akkor ez csak multiplayer?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
auth.gabor #17333 üzenetére
Ha esetleg a későbbiekben szükség lesz grafikai segítségre, szólj. Jelenleg gondolom a játékmenet a fő.
-
Bozek
nagyúr
válasz
auth.gabor #17316 üzenetére
Tényleg eléggé kezdetleges a grafika. Miért nem próbálod meg Unity-vel?
(#17319) motoflug: Asszonykával jó is kukacost játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest