- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Fps nézetű rpgt mondjuk én sem tudok, legalábbis csapat alapút. Max ezt, de ebben egyedül vagy.
-
DrJaka
aktív tag
Ez a legfrissebb ahol láttam hogy téma.
Amennyire ki tudtam venni, akinek ilyen gondja volt ios-on, annak valami location-t kellett a telefon beállításainál átállítani UK-re, és utána már kapta...WB login után nem kell semmit lájkolnom, vagy nem is tudom... ilyesmi?
Előre is Köszönöm.
-
Fitzgerald
veterán
& aizen92
Az az igazság, hogy nemrég kezdtem a droidos verziót.
A java-s GoF 2-ben nem volt IAP.
Droidon annyi a különbség első blikkre, hogy van az alapjáték, ami ingyenes.
És van 2 addon, amelyek a játék főmenüjéből tölthetők le, (nem is kevés) pénzért. Ezek egyenként 1700 és 1200 forintba kerülnek, de 2000-ért meg lehet venni a kettőt együtt.
Ez elvileg két új kampány.
Van még egy VIP kártya, ami kedvezményt, és exkluzív tárgyakat ad a játékbeli boltokban.
Szóval eddig nem találkoztam a free alapjátékban IAP-vel, de ugye nagyjából 2 óra játékidőnél járok... -
raziel01
veterán
Google play-en meg ez van ma ingyen
Labyrinth Pro
Nem rossz.
Kár, hogy nem régebb óta van fent nekem ez az app of the day illetve az amazon app store. :\
Csomó jó dologról lecsúsztam. -
Bozek
nagyúr
Esetleg még ez lehet hasonló: Crazy Machines GoldenGears THD. A THD ne zavarjon meg senkit, megy Xperia V-vel is, ami Adreno-s.
-
csibu99
tag
Pont ez benne az érdekes, hogy első ránézésre rögtön megmondtam, hogy "tipikus, majd játszhatsz vele napi 3-szor mert elfogy az energiád és úgyis kell venni rendes pénzen is kártyákat, hogy jól menjen". Aztán a tapasztalataink azt mutatják, hogy tökéletes az energia visszatöltése. Az elmúlt egy héten talán egyszer volt, hogy azt éreztük, hogy "de jó lenne ha nem kellene várni" - ez is egy 2 perces időszak volt... Nagyon gyorsan lépsz szintet (mi már 39-en vagyunk), nagyon könnyen szerzel kártyákat és pénzt is; sőt, előfordul hogy rubint (az ugyebár amit elméletileg csak venni lehet) is találsz ládákban.
Szóval nem, egy pillanatra sem éreztük úgy, hogy ki kellene használni az IAP-ot. Ráadásul plusz pont, hogy folyamatosan fejlesztik és itt ténylegesen olyan ötleteket valósítanak meg a fejlesztők, amik értelmesek és jobbá teszik a játékot! Szóval nálam egy hatalmas pluszpont van a játék mellett (főleg, hogy már Cthulhuval bányászok
).
-
LonGleY
veterán
-
Zol77
aktív tag
PC-re már van régóta,igaz erősen korlátozott,ha azt nézzük,hogy a wiki szerint 3870 PS2 játék van,és az emulátor készítője szerint 94 játék játszható. [link]
Ami viszont fut,az teljesen jól megy,youtubon megnézheted.És ,hogy ne csak off legyen, ingyenes Sega Dreamcast emulátor , kipróbáltam,működik szépen : [Reicast Sega Dreamcast emulátor]
-
FZsolt15
aktív tag
Böngészőben mindegyikre rányomtam
Mikor a telefonon az Appstore-bol akartam telepíteni őket kiírta, hogy mar megvettem, keressem meg a My Apps-ban, de ott nem voltak meg.
Úgy oldottam meg, hogy böngészőben töröltem őket az accountomrol, majd újra leszedtem őket az Appstore-bol. -
fdisk
őstag
-
pigster
senior tag
Én nem azt várom, hogy minden készülékemen fusson, de az talán nem irreális elvárás, hogy egy újabb, jobban felszerelt készüléken legalább hadd próbálhassam ki én, hogy fut-e az, ami egy régebbin működött. (Mert biztosan futna). Most ezt azért nem tudom megtenni, mert az Electronic Arts úgy döntött, hogy csak.
-
pigster
senior tag
A helyzet ugye az, hogy megvettem egy játékot, ami a Google Play feltételek szerint bármennyi készülékre telepíthető. Na most akkor végül is az van, hogy mégsem, mivel az egyik készülékemet kizárják (és nem tudni milyen okból kifolyólag). Mondjuik futna rendesen, de nekik még nem volt idejük tesztelni. És nem is tudhatom meg, hogy szerintük miért nem kompatibilis. Ugye megoldható lenne egy figyelmeztetéssel, hogy szerintük nem kompatibilis, és nem vállalnak semmiféle felelősséget, én meg ezt leokézom.
Akár arra is gondolhatnék, hogy bizonyos gyártók lefizetik a fejlesztőket, hogy csak az ő készülékük legyen kompatibilis. Bár ilyen nyilvánvalóan nincs, mint ahogy olyan sincs, hogy egy app nem volt kompatibilis, aztán a build.prop-ban átírtam a készüléket valami Samsungra, és hirtelen az lett, és futott is rajta rendesen a program.
A megoldás tényleg az lenne, hogy egy másik készülékről kimásolom az apk, meg egyéb fájlokat? Ne már!
Ha meg letöltöm más forrásból az általam megvett játékot, azért persze sírnának, hogy kalózkodás. -
air
nagyúr
Feltételezed, hogy nem értem a mások által értelmesen leírt mondatokat? Értem.
Csak éppen bort iszol és vizet prédikálsz.
Vagyis amit mondasz, az nincs összhangban a cselekedeteddel. És ez a legnagyobb probléma a moderációval is. Elfogult, egyoldalú, szubjektív, következetlen.
Hagyjuk. -
air
nagyúr
Érdekes. Az IAP kerülés néhány hete még warez volt. Mindegy, kezdem megszokni, hogy mostanában egyre többet vagyok meghazudtolva, és megalázva. Az ocsmánykodó trollok pedig még figyelmeztetést sem kapnak. A fórum színvonala kritikán aluli szintre kezd süllyedni. A szakmai tartalom egyre silányabb. Lassan nincs értelme ide járni.
-
Nem volt para az első résznél begyűjteni mindent, nekem egy héten belül megvolt. Egyrészt a zen gardenben minden nap vettem 3 virágot, meg egy 7500-as növényt, másrészt a Last stand pályának van egy olyan setupja, amivel kb. 15-20 perc alatt több mint 20.000-et lehet gyűjteni (tele kell rakni virágokkal a pályát):
-
kovsol
titán
Közben megpróbáltam a melóban az AT&T -s nettel is ami külföldi IP -t ad. Steamen pl fontban tudok itt vásárolni, de a Play Store továbbra is magyar marad hiába lépek itt be.
Na mind1 ingyenes játékokat se engednek itt hazánkban leszedni sajnos.Pedig tucatnyi progit megvettem már tőlük pénzért is.
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest