- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Somatom #37615 üzenetére
Pont Tab S7+-on szoktam Grid-el játszani. Nincs tepsi kezem, mégis kényelmes.
Annyi sw-es gond van, hogy best graphic-ot kell használni, ami 30 fps-t tud, mert a performance graf tud ugyan 60 fps-t, de azzal az áprilisi frissítés óta villog a kijelző, míg best graf-al hibátlan. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Somatom #37625 üzenetére
Ez ennyire nem fekete és fehér sw oldalról főleg a ps kontroller esetében, DirectInputos ami ha jóval precízebb is de retek rohadás dolgozni míg az xbox Xinputos amivel messze könnyebb fejlesztés közben dolgozni. Ha a sony végre elengedné az előbbit nem lenne ez az állandó morgolodás, PC fronton is a játékok 90% Xinputra van tervezve és emulátor kell a Directes kontikhoz.
A régi Rumble Pad-ek is ettől szenvednek pedig azok is jó kis cuccok voltak...Vegyél egy PSP-t, telefonra van egy GRID és ennyi. Az RR3 és az Asphalt 9 egy gusztustalan pénz lehúzda nem autós játék...
Esetleg Switch Lite 55-60-ért és ott az NFS HP Remaster, Burnout Paradise, GRID.
-
Joccc07
addikt
válasz
Somatom #37622 üzenetére
A lényeg, hogy nincs olyan androidos játék ami támogatná a PS kontroller gyro-ját. Továbbá nincs is olyan kontroller amiben lenne gyro. Csak a PS kontrollerben van.
Valamint ha egy például autós játékban van kontroller támogatás és úgy is használod akkor csak az megy. Nem lehet kanyarodni döntögetéssel csak a kontroller gombjaival. -
icemad
nagyúr
válasz
Somatom #37620 üzenetére
Én értem a problémát, de azt is figyelembe kell venni, hogy az android nem kimondottan játékos platform. Jó autóversenyes játékból nagyon kevés van, kontrollert még kevesebb támogat. Szóval, ha veszel is egy jó kontrollert, az annyit ér majd, mint vízihullának a beöntés.
Alternatív megoldásnak akár egy használt, de jó állapotú psp is jó lehet, de annak elég kicsi a kijelzője. Viszont jó pár autóversenyes játék van rá, Tekken, Fifa, gta, stb... Egy kontroller árából kijön, zsebben elfér, minőségi játék meg van rá. -
icemad
nagyúr
válasz
Somatom #37615 üzenetére
Költs rá egy kis pénzt, és vegyél egy series s-t. Akkor nem kell emulátorokkal meg felhő alapú játékkal kínlódni. A kamionban gondolom van kiépített 230v. Kell mellé egy monitor vagy egy kisebb TV, meg pár év gamepass ultimate előfizetés és évekig nem lesz rá gondod. A játékok minősége meg egy kicsit jobb, mint bármelyik androidos játéké.
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Somatom #37612 üzenetére
Miért az android hibája ez? Ha telefonnal irányitasz működik a giro. Kontrollerbe meg teljesen fölösleges, sokkal jobb, pontosabb és kényelmesebb az irányitas az analóg karokkal/gombokkal. Nem véletlenül nincs az xbox kontrollerben sem. A DS4-ben van, de annyi haszna sincs, mint annak a rohadt kikapcsolhatatlan lednek az elején.
-
válasz
Somatom #37606 üzenetére
Ha megy a streamelés (tudom ez kérdés nálad, mert sokszor vagy külföldön), akkor ajánlom az Xbox Game Pass Ultimate-et, mert ahhoz tökéletes az XBox controller, és van nagyon jó versenyzős játék is (Forza Horizon). Amúgy nincs a controllerben giroszkóp tudtommal.
Hogy ne legyen férleértés: az Xbox Game Pass Ultimate-tel lehet streamelni Xbox játékokat androidon, méghozzá nem is rosszakat.
-
fabokf
tag
válasz
Somatom #37608 üzenetére
Lehetne, ha így működne...de tapasztalataim szerint a droidos autoversenyek többsége hírből se ismeri a kontrollertámogatást
esetleg a Grid Autosport de fizetős lévén arról nem tudok nyilatkozni...a mobilos NFS Most Wantedben van gamepad support de egyes-egyedül valamilyen MOGA gamepadot hajlandó felismerni úgyh az is veszett fejsze nyele :)
Ha meg esetleg emulátor alól akarsz autoversennyel játszani, az tuti nem fogja ismerni alapból...de azt nem tudom, hogy az emulátor beállításai közt van-e lehetőség ráerőltetni :) -
fabokf
tag
válasz
Somatom #37606 üzenetére
1. XBOX kontrollerben legjobb tudomásom (és a google keresés ) szerint nincs giroszkóp...az asszem PS kontroller sajátosság egyenlőre.
2. A második kérdésre ePSXe+PSX Bios és egy Tekken 3 lemezkép lehet megoldás (nekem is így van fenn tableten)...nem rémlik, hogy van-e PS2 emulátor androidra, ami működik is.... linket nem tudok adni, az egykori oldalaim, ahonnét mindenféle jatékROM-okat/lemezeket szedtem le, bezárták sajna :)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest