- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
Amíg nincs a játékban pvp, addig nem pay to win. Sajnos viszont eszméletlenül pay to progress. Mielőtt leírom mi a probléma a játékkal54r, azelőtt megemlíteném, hogy nekem nagyon tetszik a játék és mivel még csak a játék felénél tartok kb, ezért nem tapasztaltam sok problémát.
1: artifacteket csak legendás ládákból lehet kapni, 5%-os drop rate-el!!! 7200 forint egy láda úgyhogy ha ezzel számolunk 144 ezer forint 1 db artifact. Van belőle vagy 10. Régebben lehetett szerezni is ritkán az abyssból, de kiszedték.
2: néhány épület építése/fejlesztése olyan szinten el van rontva nyersanyag szempontjából, hogy van hogy ki sem írja mennyi nyersi kell hozzá rendesen (999+).
3: endgame az az abyss, de jelenleg úgy el van rontva, hogy többe kerül egy futam után a javítás mint amennyit kapsz jutalomként
4: Sárkány armor temperingje fizetés nélkül lehetetlen. Kb 1500 sárkánycsont kell egy db armorhoz, fizetés nélkül naponta max 40-et tudsz szerezni.
5: főellenség leküzdése a sztori végén csak bugokkal volt lehetséges, de a bugokat javították, így most közel lehetetlen befejezni a sztorit
Jó játék lehetne amúgy, de nagyon nem tetszik amilyen irányba halad a fejlesztés.
-
Xaels
félisten
Bocsi a hangért, véletlenül mikrofonra volt állítva. TES Blades Gameplay.
Van igény ilyen videókra?
-
Bozek
nagyúr
Az is retró.
Szerintem a Lamborghini American Challenge ihlette meg őket, az volt hasonló. De akár a Crazy Cars is lehetett, az szinte ugyanaz.
-
penge111
addikt
Chaos Rings III
Oceanhorn
Final Fantasy Tactics
Secret of Mana
Implosion
Chrono Trigger
The Banner Saga
Chraslands
Dragon Quest sorozat részei
Ravensword
Aralon: Forge and Flame
Aralon: Sword and Shadow
Knights of Pen and Paper
Warhammer Quest
Battleheart 1-2
Doom and Destiny AdvancedHirtelen ennyi, ezek a combosabb rpg/jrpg kategória játékai, amik még nem voltak felsorolva
-
Remélem nem tettem bele IAP-osat. A zárójelekben a további részek vannak.
PC portok:
Planescape Torment
Icewind Dale
Anomaly Warzone Earth (Korea, 2, Defenders)
Don't Starve
Cursed Treasure 2
Botanicula
Bridge Constructor Portal
Broken Sword: Director's Cut
Castle of Illusion
Cogs
Greed Corp
Human Resource Machine
Incredipede
Lara Croft Guardian of Light
Machinarium
Star Wars KOTOR
Rome Total War
World of GooNem portok:
Lara Croft GO
Hitman GO
Deus Ex GO
Epic Little Wargame
Great Little Wargame (2, All Out War)
Great Big Wargame
Braveland (Pirate, Wizard)
Doom & Destiny (Advanced)
Lumino City
Neuroshima Hex
Quell (Memento, Reflect, Zen)
The Sequence (2)
Uniwar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest