Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz MikeWazowski #32621 üzenetére

    Egy új (számomra) játék amivel nemrég találkoztam és durván ráfüggtem most a Soul Knight.. Roguelike dungeon játék, eszméletlen jó móka rengeteg fegyverrel, karakterekkel és azok speciális képességeivel ami miatt hétről hétre új játékstílust próbálok ki. Többségében arról szól a játék, hogy az ellenség támadásait elkerüld (pl feléd közelítő lövegek, neked rohanó közelharcosok stb) és lehentelj mindenkit.

    Multiban WLANon lehet tolni 4 személyig így lakótársaimmal jó sokat toljuk amikor nincs jobb dolgunk :DDD Elég neki egy mobil hotspot netkapcsolat nélkül. Igazán érdekes amikor több karakteretek van és a speciális képességek alapján raktok össze egy csapatot és koordinálva, taktikázva haladtok a szinteken lefele.

    Nehézségben elég brutális annak aki nem tolt még ehhez hasonló játékot (meg amúgy is elég nehéz) így jó sokáig el lehet vele lenni. Továbbá minnél mélyebbre mész a dungeonben annál több funkciót tudsz feloldani (mint például a fegyvertermesztés kertben, fegyverépítés a garázsban :D ) Egyenlőre 2 hónapja tolom és még nem untam meg.

    IAP van benne de egyáltalán nem szükséges, egyik valódi pénzért vagy játékpénzért vehető karakter sem OP-bb a másiknál, csak egy másféle játékstílust vezetnek be. Reklámmal vagy a valódi/játékbeli pénzért +1 élet vehető (de az sem pay to win, mert ha meghalsz onnan valószínűleg folytatni se tudnád a játékot ugyanazzal a tudással, nem beszélve arról hogy csak 1 plusz élet vehető). Fegyvereket meg felesleges venni (játékgép szerűségben lehet) mert ahogy haladsz előre a pályákon, random kaphatsz bármilyen minőségűt (volt, hogy az első szinten már kaptam legendary fegyvert).

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák