- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vater
csendes tag
Tiszteletem a nagyérdeműnek
Boldog (?) tulajdonosa lettem egy Xiamoi MI Note 2-nek. A telefon sajnos tele van egy nagy adag "bloatware" ajándékcsomagnak aminek nagy része eltávolithatatlan, ime a teljességi igénye nélkül
- böngésző (sima es KK browser)
- Magic photo
- DU speed booster
- WE QR, DCShare, Imiwallpaper, MI accoun, MI webstore stbKérdésem az lenne, hogy milyen módon tudnám ezeket eltávolitani? Új, féregmentes rom? Rootolás és utána valami speciális program?
Köszönöm
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #2398 üzenetére
Hm.. lehet, hogy a flash IC lett megölve és akkor meg már mind1..
-
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #2397 üzenetére
a teló ami miatt most írtam nem áll fel, így adb kizárva (amúgy sem tudom be volt-e kapcsolva a debugging :/), gombkombóval bejön a bootloader menü ahonnan menni kéne a fastboot parancsoknak, de már a fastboot devices-re is lópikula az eredmény..
szerk.
hehe előtört a kibic/usererrorgeneratinguser belőlem, kifelejtettem hogy ennél a fosnál a vendort (vagy mi a jóeget) is meg kell adni (-i 0x19d2), így most jó...
ill. a telefon nem még, csak mehetek tovább -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #2395 üzenetére
Próbáltad parancssorból bootloader módba tenni őket? Vagy csak gombok?
Bár nem hiszem, hogy pont eme két telefonnál lennének bajok a gombokkal.
Van flashelve valamilyen custom recovery vagy csak bootoltál custom recoba mikor telepítetted a CM-et?
"(természetesen mindkét V5 bootloader módban van)"
Ezt nem teljessen értem, mert az előző hsz.-ban azt írtad nincs bootloader mód, csak adb. Egyébként slideloaddal nem lehetne felhúzni rá egy gyári romot?És azzal próbálkozni?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #2365 üzenetére
Még mindíg érdekelne egy válasz erre, annyival kiegészítve hogy ugyanezen a gépen 2 másik qualcommos telefon (ot995 és phicomm230w) simán látszik terminálban a fastboot devices parancsra, viszont a mai napon kapott, gyári rendszerrel féltéglásodott ZTE V5 és a saját CM-es V5-öm nem.
Nagyon hálás lennék valami tippért hogy mi a frász ez.
(természetesen mindkét V5 bootloader módban van) -
ficsor66
csendes tag
válasz
Keeperv85 #2393 üzenetére
érte amúgy ha csak simán formázom a készüléket a manual modszerrel akkor ezt az üzenetet kapom
BROM ERROR: S_DA_INVALID_RANGE (3036)[user] DA_MEM_CMD command fail!
[HINT]:
1. One of the downloaded blocks has invalid range.
2. Possibly invalid begin address or end address exceed target flash size.
3. Possibly logcial begin address or length exceeds check boundarya manual format csak a emmc user particiót engedi törőlni a többinél a fent említett hiba jelenik meg.
legalábbis nekem
ezek vannak:
emmc boot1
emmc boot2
emmc rpmb
emmc user -
Keeperv85
nagyúr
Ettől a hibától függetlenül a készülék még elindulhatna, de hardveres hibára utal sajnos. Megpusztul az EMMC...
-
ficsor66
csendes tag
az ezen az oldalon felelhető romok sajnos nem jönnek le mindig megszakad és a sebesség max 48kpbs http://en.miui.com/thread-86384-1-1.html
-
ficsor66
csendes tag
válasz
Keeperv85 #2390 üzenetére
már minden módon meg próbáltam több flashtool verzióval el kezdi a flasht és 100% nál ezt a hiba üzenetet kapom minden rom verziónál Brom error s_chksum_error (1041)
ha firmware upgrade re nyomok akkor azonnal ez a hiba üzenet jön pro_info failed to get pmt info
az egyedüli ami hiba nélkül végbemegy az a format opció semmi más -
Gaboca 81
újonc
Sziaszok duál simes telot szeretnék venni melyiket ajánlatok Samsung vagy Lenovo?
-
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #2384 üzenetére
Gondolom volt meglepődés.
-
ficsor66
csendes tag
válasz
aytukabozs #2384 üzenetére
nem igazán legalábbis nem találtam mind1 írtam privát üzenetet remélem lesz segítség.
ám érdekes ha egy másik preloadert töltök rá akkor nem ugrál folyamatosan az eszközkezelő -
trebrona
nagyúr
válasz
ficsor66 #2382 üzenetére
Esetleg keresd meg privátban milestone2 -t ő a nagy note mágus. Hátha van ötlete.
-
ficsor66
csendes tag
sajna már más formázta előttem
viszont igen gyatra angol tudásom van de annyit ki vettem más forumok-ról hogy ez a készülék finnyás nem mind1 milyen rom megy fel rá az eddig próbáltak mindegyike fel met de hiba üzenet volt a végén mindig ha kiveszem a pipát a da cheksum ból akkor nincs hiba legalábbis nem jelez de semmi
-
ficsor66
csendes tag
válasz
Keeperv85 #2378 üzenetére
mtk usb majd el tűnik és mediatek preloader usb vcom port össze vissza érzékeli dobálja hol ez hol az természetesen folyamatos csatlakoztatás mellett is az sp flash tool format funkció működik meg is csinálja viszont a manual format nál 4 darab partició van mmc user, mmc rpmb, mmc boot2 , mmc boot1
az mmc user formázható az összes többi nem a hiba üzenet (brom error s_da invalid_range 3040) -
tibcsi0407
félisten
Valakinek esetleg ötlete erre?
Próbáltam Tricskter moddal, No frills-szel, egyikkel sem tudom visszavenni. Látszik, hogy a rendszerbe be van állítva a sebesség, de felugrik 1690-re így is az MT6752. -
ficsor66
csendes tag
Üdv mindenkinek esetleg valaki tud nekem linkelni egy működő romot egy Redmi Note 3G készülékhez ha lehet az sp flash tools változat kéne
előre is köszönöm! -
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Van arra megoldás, hogy a Mlais M7 processzorát kicsit downclock-oljam? Root van, próbáltam több appal is, de nem megy. Gondolom a Kernelben fixálva van. Van egyszerű módja annak, hogy ezt áthidaljam?
-
KTU
addikt
válasz
magmakocka #2368 üzenetére
Ez nem "DUAL SIM (két SIM) MÉLYVÍZ" téma
-
magmakocka
aktív tag
válasz
svgyula #2367 üzenetére
Nem csak ennel az egy jateknal van a gond.
Ott van a youtube is ami csak annyit ir ki hogy hiba tortent.
Viszont atlepek a lassabb netre elkezdi tolteni a videot es atlepek a masikra utana is tolti a videot csak hamarabb behozza a videot meg minden. Kiveve a kommenteket mert oda mar Hiba tortentet dob ki :/ -
svgyula
addikt
válasz
magmakocka #2366 üzenetére
Nagyon egyszerű mented a játékot, kilépsz és az átlépés után újra indítod. Ha maga az akp nem tudja követni a hálózati változást akkor csak ez marad. A volt kolléganőmmel se tudtam megértetni azt, hogy mitől van neki az "időjárás apk váratlanul leállt" üzenet. Mert otthon wifi-ről mindig jó és ha kijön a városba akkor mindig ezt csinálja.(többször vitte szervizbe ez miatt!
)
Persze mert változik a net állapot!
A válasz: DE nem mert van mobilnet
De az másik hálózat mondom neki!
Válasz: DE nem mert ott ott is van google
Pedig nem is szőke csak szimplán 2-es..................... -
magmakocka
aktív tag
Valaki tudna segíteni?
Játszok az Agar.io val
Lassu az egyik neten a jatek megunom es atlepek a masik netre es mikor elinditom a jatekot folytom azt irja ki az Agar.io alkalmazas varatlanul leallt.
Hogyan kene megoldani azt hogy ezt a szar hibat ne adja ki? -
aytukabozs
addikt
Mivel a telefonom topicja kezd kicsit belassulni ahogy a topicindító 'nagyok' fokozatosan hagyják el azt, így itt is megpróbálom;
ZTE V5, a napokban kapott egy CM12.1-et (AMSUSER), no azóta nincs bootloader elérésem, ugyan azon a linuxos gépen amivel a gyári rendszer alatt simán piszkáltam a telefont, most nem látja a terminal a telefont (ADB van csak).
-
tibcsi0407
félisten
-
Sajnos csak elvileg. Alany: Lenovo A868t. MT6732 (igazából 6752, butítva)
Összehasonlítva a parancssoros kimenetet, és az mtkdt block map képét, hát nem ugyanaz a kettő.
Szóval nem tudom, hogy tényleg használható-e.
Menteni nem tudott, és nem a root elérés miatt, mert insecure kernelt kapott, így ezzel nem volt gond. -
hzx0
aktív tag
Lehet hogy csak nekem új. Készül az új MTK Droid Tools 2.5.3D elvileg támogatja a MT6732 - MT6752 telefonokat.
Sajna nálam nem tudta a root jogot megszerezni futó rendszer alatt (MT6753). Gyári recovery nincs a telomon. Hanyatt drod jön be onnan semmilyen gombra nem lép tovább -
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #2360 üzenetére
Na tehát:::
2 módszer van.
1.
Download and Unzip QURepack. Place your Stock Rom boot,img file in QURepack folder.Run QURepack and click Unpack.
Step 2: Copy Kernel
Create a new folder name Stock Kernel. Copy kernel file and paste to the Stock Kernel folder.
Now click Repack button and then click New Boot File button. You will get the Stock boot.img again and delete it.
Step 3: Replace Stock Kernel to the Port Custom Rom Kernel.
Place your Custom Rom (Which you want to port) boot,img file in QURepack folder.
Click Unpack.
Copy Stock Rom kernel from Stock Kernel folder and replace to the unpacked custom rom kernel
Copy
Paste and Replace
Step 4: Repack and get new ported boot.img file
Now click Repack button and then click New Boot File button. You will get your ported kernel boot,img.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tömören ennyi
Itt egy link a file-ról:
QURepack
És ez a ZIP Jelszava: re220309PaCK2.Majd Arról is írok
-
magmakocka
aktív tag
válasz
cappa72 #2358 üzenetére
Olvastam a hozzászólásodat.
Nem tudja kibontani a boot.img-et?
Pont tegnap kaptam meg ehez a programhoz a jelszót NAGYON NEHEZEN
és bátorkodtam ezt a kis remek programot felrakni ingyen a Zippy-re meg minden
Majd ha hazaérek írok bővebb dolgokat erről a programról de annyit tudok kicsomagolja a BOOT.IMG-et és benne lesz a kernel meg stb stb fájlok...
Ha hazaértem akkor írok bővebb infót...
Infó órán vagyok -
lecsold
csendes tag
Sziasztok!
Vírusirtás után szerettem volna feltenni az eredeti rom ot s4 mini clone (tisztába tenni a rendszert) Sajnos a flash közben megszakadt a kapcsolat a telefonnal. Én "marha" véletnenül bepipálva hagytam a prelodert. Természetesen a teló nem éledt fel. A flashtool 5 el sikerült az újraflesh, a készülék feléledt, csak az a gond, hogy nem látja a droid tools. A szgép sem ismeri fel a telefont, recovery módba sem sikerül kapcsolni. Egyszer sikerült kapcsolatot létesíteni a MTKdroiddal, sikerült is leszedni root után a kínai programokat, de a tartós root nál már ismételten nem ismerte fel. Azóta sem, bárhogyan próbálkozok. A telefon amúgy tökéletesen működik, és vírusmentes. Hogyan tudnám ezeket a problémákat orvosolni? Másik fórumba is írtam már, választ nem kaptam. Köszönettel
lecsold -
Köszi a visszajelzést!
Hát igazából ez számomra egy nagy áttörés, mert innentől kezdve jobban mellőzhetem a redmondi-szoftvert.
Közben letöltöttem a redmi note2 MT6795 (Helio X10) firmware-t, és szomorúan tapasztaltam, hogy a boot.img-t nem bontja ki a Bruno Martins-féle mtktools perl szkript...
6752-ig minden ok, kicsomagol, becsomagol. Szóval lassan az újítások után kell menni, újra tovább tanulni. -
ksanc
őstag
válasz
cappa72 #2356 üzenetére
Már jó, az új Ubuntu verziókban a modemmanager nem kompatibilis a flash tool-al (vagy fordítva?
), el kell távolítani.
Nem tököltem, ment telibe a Firmwre Upgrade
Működik.Azért is örülök a Linuxos verziónak, mert gyaníthatóan itt nem lesz mindenféle bdrom meg egyéb hiba, nem kell másik usb port/másik kábel trükköket csinálni
Csak akkor küldözget hibákat, ha valóban az van.
-
Végre sikerült működésre bírni az SP Flashtool for Linux 64bit verziót.
Readback OK, flesselni még nem flesseltem.
A 1532-es volt a tesztalany.
Annyi, hogy sudo-val indítottam... -
magmakocka
aktív tag
Asphalt 8 FULL LOW: 30-33fps között ugrál a menüben 50-60fps
VEGA Conflict:30-20fps között ugrál a menüben 40-42/43fps
Wild of Tanks FULL LOW (Nem a WoT): 30fps a menüben kerek 60-59fps
Heartstone: NEM INDUL
Prince of Persia the two trhones: 50-55fps de néha 40fps.
Need for Speed Hot Pursuit : NORMAL 52fps
Trainz Driver: NORMAL 60fps (fehér texture-al) NOT SUPPORTED MALI 400MP
Max Payne MOBILE: HIGH 57fps tűznél viszont 49fps
BADLAND: HIGH 47fps
Gta SA:24-30fps
Bus simulator 2015: LOW 31fps de ha kinyitom az ajtót 29-28fps
Jelenleg ezeket teszteltem le. Hála a GLTOOLS-nak volt olyan része hogy jelenítse meg az FPS-t
A VEGA Conflict a net miatt laggolt nem értem miért.
Van egy pár kérdés ezen kívűl!:
1.Ha átmegyek a másik WIFI-re ott nem vált át kékre a wifi ikon hanem szürke maradt. (Jelly Bean en kék van)
2.Google play szolgáltatások sajnos leállt
A térkép sajnos leállt.
Ezt írja ki. Eddig még nem volt. A telefont újraraktam és akkor írta ki.
3.Belépek a böngészőbe és rányomok a keresésre akkor meg vmiért leáll a böngésző. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2343 üzenetére
"Egyszer kipróbáltam és utána azonnal ment az unistall.Beállítottam alapértelmezett launcherként de így sem az igazi. Sok a reklám...."
Apex? Nova? Reklám? Nem egy dologról beszélünk megint."De azért játékra alkalmas is egy picit."
4 a nyerő, amőba, torpedó. Max egy kis mérgesmadarak. De ne akarjál 3d-s csúcsgrafikával 30 fps-ben virítani, mert ugye valahonnan innen indultál ki anno."Nem én rakom új sorba.
Bevan állítva a billentyűzeten"
Gondolom roppant bonyolult művelet lehet ezt kikapcsolni."Néztem a swees cégnek az oldalát van 1-2 telefon ami híres de nem telefon gyártással foglalkoznak hanem ugymond vmilyen, kapunyitó,meg egy csomó érdekes eszközt is látok ott."
Erre szokták mondani, hogy cipőt a cipőboltból. Öreganyámnak is van eredeti tekerős Peugeot kávédarálója, de az megint más tészta.
Ennyi pénzért kaphattál volna egy jó kis redmit, az kapásból miuis lett volna, és a támogatása is remek, aktív közösség van mögötte. -
magmakocka
aktív tag
Egyszer kipróbáltam és utána azonnal ment az unistall.Beállítottam alapértelmezett launcherként de így sem az igazi. Sok a reklám....
Tudom hogy nem híres ez a telefon. De azért játékra alkalmas is egy picit.
És sajnos csak 2db videó van a telefonról. És be kell hogy valljam tényleg nem híres a telefon.
Nem én rakom új sorba.
Bevan állítva a billentyűzeten
Néztem a swees cégnek az oldalát van 1-2 telefon ami híres de nem telefon gyártással foglalkoznak hanem ugymond vmilyen, kapunyitó,meg egy csomó érdekes eszközt is látok ott. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2339 üzenetére
Ha csak a cicoma és a pompa a MINDEN, akkor tegyél rá egy launchert, amit rommá témázhatsz.
Apex, Nova, 3D Next launcher, TSF launcher stb.
Sok van ilyen a playen.
Nem szar, ezt nem mondtuk, de ne akarj belőle Nexus 6 teljesítményt kihozni.
Kétségeim vannak afelől is, hogy dual core/512 ram mennyire szereti a MIUI-t.
Tapasztalataim alapján semennyire.
Miui rom éhes.
Továbbra sem a soc-hoz keress romot, hanem a készülékhez.
Ahhoz pedig nem találsz, mert sajnos nem túl népszerű.
A csicsázáshoz nem kell custom rom, de ezt már párszor lerajzoltuk neked.
És még mindig ciki minden mondatot új sorba kezdeni.
Ez nem vers. -
magmakocka
aktív tag
válasz
#18193920 #2338 üzenetére
Bocsi hogy igy akaratoskodtam de már vagy 2 éve keresek custom romot ehez a telefonhoz.
Egyébként mind a 2-ő MIUI Rom a bootlogonál megáll.
Volt wipe data factory és cache is
Nekem az a célom hogy az én telefonomon legyen témakezelő ami MINDEN-t megtud változtatni.
És tuti van rá megoldás.
Akkor mit ajánlotok?
Mit tegyek fel és hogyan csináljam?
Ha legalább egy 40.000Ft-os szart vettem (amit ti állítotok) akkor mit ajánlotok? -
törölt tag
válasz
magmakocka #2333 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #2336 üzenetére
Szia! Nem az a baj ezzel, hanem nincs medence és nem hallgat az úszómesterekre sem! Csak a lavórban keresi a papírhajókat
Olimpiát akar nyerni gyorsúszásból és még oktatja is a halaknak az úszást
-
géeles
aktív tag
Kemény a srác! Lelkes tényleg.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2333 üzenetére
Egy telefon nem csak soc-ból áll. Így nem arra készítik a custom romot.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2332 üzenetére
Azt is kivettem belőle hogy nem szabad.
De én nem azt mondtam hogy nem szeretném nem angolt tanulok hanem nénetet...
A magyar nyelvet szeretem inkább használni.
Most azon gondolkozok felrakjam-e azt a romot vagy neki se álljak.
De tényleg akkor minek készítenek mtk6572-re custom romot? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2331 üzenetére
Érdekes, hogy a lényeg nem jött le belőle: NEM ajánlott így magyarítani... Az lett volna a cikk célja, hogy NE csináld...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2329 üzenetére
"Köszi ebből sok infót fel is fogtam."
Ugyan már... Még végig sem olvastad...
-
magmakocka
aktív tag
Köszi ebből sok infót fel is fogtam.
A rom betallózásánál gondolom be kell tallózni a miui romot.
Mivel ez V6-os így nem szedem le akkor V5-öst rakok fel.
És a flashelhető zippet itt találom meg a jbart/output mappában találhatom meg. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
magmakocka #2324 üzenetére
Itt van némi infó honosításról:[link] by éppelme
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2326 üzenetére
Márpedig az van ráírva, hogy Opel. Rajta a jel a blokkon.
Érted mi a kínom? Lehet, hogy belefér és pöccre indul. Lehet, hogy egy napot vagy heteket töltök el vele, míg belefaragom, aztán minden második nap lerohad. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2324 üzenetére
Ezt találtam:
Opelem van. Jó lesz bele?
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2323 üzenetére
Ezt találtam.
Kell portolni vagy minden fog rajta működni?
MIUI V6 Custom rom for mtk6572 the hacker
Magyar nyelv sajna nincs benne de valahogy biztos meglehet oldani nem? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2322 üzenetére
A magában kevés lesz, hogy a SoC azonos...
-
magmakocka
aktív tag
Amúgy ezek a launcherek több ramot esznek xD
Nem szeretem.
Szerintetek feltegyek MIUI-t a telefonomra?
Láttam már de akkor nem annyira tetszett.
Találtam needromon és mtk6572-re is.
Azon esetleg a kamera működni fog?
Nem lesz google play gond?
Kiváncsi vagyok arra a romra -
aytukabozs
addikt
válasz
magmakocka #2320 üzenetére
Mi ebből a tanulság?
Legközelebb telefon vásárlás előtt nézz körül a CM oldalán.
A mostani kanosszajárásból okulva válassz olyan telót amire van official CM, vagy legalább olyat ami az unofficial szekcióban szerepel.
Ha egyik sem akkor legalább itt, az XDA-n vagy valamelyik nagy kínai/orosz/spanyol fórumon legyen saját, pörgős topicja. -
magmakocka
aktív tag
Volt régen egy ugyan ilyesmi telefonom samsung galaxy mini 2.
cyanogenmod volt rajta ami 4.3 de elosszor 4.2.2 azon is.
Szerettem mert rendelkezett egy témakezelővel aminek örültem.
Teli rakhattam témákkal touchwiz,xperia,huawei,htc,alcatel témákkal tömtem tele azt a telefont.
Nagyon szerettem csak kár hogy csak 7 évig bírta :/ -
Upo
addikt
válasz
Keeperv85 #2317 üzenetére
Vagy feltesz valami launchert ami témázható, pl. Go launcher, Next Launcher, esetleg MI Launcher a milliónyi miui témával.
De előbb mindenképp vissza a gyári romot hogy minden működjön.
Amúgy irónikus, hogy a cél a minél több ram (bár azzal az ősi 6572-vel lehet vagy 256 vagy 512MB összesen), de a témázás az meg mindenképp kell, ami a sok között az egyik leginkább ram zabáló dolog... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2315 üzenetére
A témakezelő elég durván bele van építve a romba kód szinten... Forráskód nélkül biztos nem rakod bele...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
magmakocka #2315 üzenetére
"Vagy ha van rá megoldás akkor hogyan lehetne azt megoldani hogy működjön a kamera.."
Van ám! Ugorj be a dual sim topikba add meg az igényeidet és a keretet és vegyél magadnak egy olcsó 3. vonal beli telefont, aminek van gyári és közösségi támogatása. Csinálj 1-2 rendszermentést akár vagy szerezd be a gyári stock firmware-t és mehet a menet. Erre meg tedd vissza a gyárit és mehet a fiókba.
-
magmakocka
aktív tag
Akkor most mi legyen?
Egyszerűen nem hiszem el hogy nem lehet a telefonomon egy custom rom.....
Néztem és van MTK Logger a telefonon...
Ha az segít is.....
Rájöttem hogy nem a telefonnal volt a gond hanem a nettel
Erős net kellett és folyékonyan működött az az alkalmazás...
Pedig nagyon szépen néz ki meg minden de sajna ezekszerint le kell mondanom
Vagy ha van rá megoldás akkor hogyan lehetne azt megoldani hogy működjön a kamera..
De lehetséges-e olyan hogy az official romból custom rom lesz..
Pl beleteszek témakezelőt az androidba ami megjelenik ezen a helyen: Beállítások:Megjelenítés:Témák.
Nem hiszem el hogy nem lehet olyat csinálni hogy a rom rendesen működjön ..
De azért jó ezen a fórumon ezeket a problémákat megbeszélni. -
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2307 üzenetére
Vetess anyukáddal samsungot, az tuti nem lesz sz@r. Ha már a bekapcsoló gombodat nem fizeti ki erre a gagyira. Víz a hülye ha a hajó ferdén megy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2307 üzenetére
Az MTK sok szempontból nem éppen a modderek álma... inkább rémálom néha. Sok dologban engedékenyebb, mint a Samsung, de sok dologról le kell mondani ezzel a SoC-al...
-
magmakocka
aktív tag
De nem értem hogy akkor még az sem oldaná meg?
Tehát a telefonomra fölöslegesen teszek romot?
Esküszöm kár volt mtk-s telefont vennem.....
Maradtam volna samsumgos.
Ott volt cyanogen meg minden
De ezen a sz@ron még élvezhető romot sem tehetek fel.
Csak ha portolom akkor talán gond nélkül menne.
De a kamera az nem mükszik így se úgy se.....
Tétlen vagyok hogy most mi legyen... -
Üdv skacok, nekem lehet mélyvíz.
Adott egy Lenovo S650-es, amin közel 1 évig hibátlanul futott a szoftver. / Szoftver újraflashelve.
Mostanában viszont olyat csinál, hogy ha fel akarnám éleszteni a kijelzőt, akkor sekép se hang, a telefon kikapcsolva, bekapcsológombra semmi, aksit ki kell venni, és utána indítani.
Kérdésem: Valahogy logolható mi történhetett , mitől állt le a folyamat / mint pl Windows alatt.
Két log-filet találtam a Belső tárhelyen. Próbáltam értelmezni ,de sokra nem jöttem rá.
MTKLogger-t most elindítottam, hátha az esetleg.
-
lesoma
csendes tag
Sziasztok!
Meizu forumon nem tudtak valaszolni,gondoltam megprobalom itt... Az lenne a kerdesem,hogy mi okozhatja azt,hogy nem mukodnek az "okos ebresztesek"(pl. duplakopp)? Van egy kulon ilyen beallitasi lehetoseg,aminel engedelyezem,hogy mukodjon, es alatta engedelyezhetem hogy melyikek. (Meizu M1 note). -
Yag
tag
Sziasztok!
Azt szeretmén megtudni mert kicsit össze vagyok már kavarodva, hogy az Antutu tesztek mennyire hihetőek vagy támpont adóak ?
Néztem két telefont két teljesen más karaktert és valami miatt az Antutu teszteredménye viszont elég hasonló.
Mennyire lehet egy ilyen szintetikus tesztet elhinni támpontnak a teljesítménye megsaccolására ?
Ad egyáltalán egy ilyen antutu teszt támpontot ha látja az ember az eredményeket vagy teljesen lutri és csak a parasztvakításra való, hogy higgy a teljesítményről amit akarsz azt vedd meg jól amit magasabbnak/erősebbnek gondolsz ?
Jelen két telefon közt szerintem sokkal nagyobb különbség van teljesítményben a számok viszont ezt mégsem tükrözik. Miért ?
Köszönöm.Teszt 1 :
Screen Size: 6,98"
Brand: Cube T6
Processor Cores: Quad Core 64bitest
CPU Models:MTK8735
CPU Frequency:1.0GHz
ROM: 8GB
RAM: 1GB
GPU: Mali-T720Antutu: 19984
Teszt 2 :
Screen Size: 5.5"
Brand: CUBOT H1
Processor Cores: Quad-core, 64-bit
CPU Models: MTK6735P
CPU Frequency: 1.0GHz
GPU: ARM Mali-T720 MP2 450MHz, OpenGL ES 2.0
ROM: 16GB
RAM: 2GBAntutu 20.171
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2300 üzenetére
A kamera apk nem sokat számít. Alig-alig térnek el egymástól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest