Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsold
csendes tag
Sziasztok!
Vírusirtás után szerettem volna feltenni az eredeti rom ot s4 mini clone (tisztába tenni a rendszert) Sajnos a flash közben megszakadt a kapcsolat a telefonnal. Én "marha" véletnenül bepipálva hagytam a prelodert. Természetesen a teló nem éledt fel. A flashtool 5 el sikerült az újraflesh, a készülék feléledt, csak az a gond, hogy nem látja a droid tools. A szgép sem ismeri fel a telefont, recovery módba sem sikerül kapcsolni. Egyszer sikerült kapcsolatot létesíteni a MTKdroiddal, sikerült is leszedni root után a kínai programokat, de a tartós root nál már ismételten nem ismerte fel. Azóta sem, bárhogyan próbálkozok. A telefon amúgy tökéletesen működik, és vírusmentes. Hogyan tudnám ezeket a problémákat orvosolni? Másik fórumba is írtam már, választ nem kaptam. Köszönettel
lecsold
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest