Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsold
csendes tag
Sziasztok!
Vírusirtás után szerettem volna feltenni az eredeti rom ot s4 mini clone (tisztába tenni a rendszert) Sajnos a flash közben megszakadt a kapcsolat a telefonnal. Én "marha" véletnenül bepipálva hagytam a prelodert. Természetesen a teló nem éledt fel. A flashtool 5 el sikerült az újraflesh, a készülék feléledt, csak az a gond, hogy nem látja a droid tools. A szgép sem ismeri fel a telefont, recovery módba sem sikerül kapcsolni. Egyszer sikerült kapcsolatot létesíteni a MTKdroiddal, sikerült is leszedni root után a kínai programokat, de a tartós root nál már ismételten nem ismerte fel. Azóta sem, bárhogyan próbálkozok. A telefon amúgy tökéletesen működik, és vírusmentes. Hogyan tudnám ezeket a problémákat orvosolni? Másik fórumba is írtam már, választ nem kaptam. Köszönettel
lecsold
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest