Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #5310 üzenetére
Igazából nem értettem mire gondol a költő, csak próbáltam gondolkozni a fejével
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #5028 üzenetére
Majd szólj ha megértetted hogy mi a különbség accelerometer és hardveres gyroscope között. Továbbá ha utánaolvastál, hogy hogy tud a acc.meter úgy viselkedni mint egy gyro, mert tud. Csak nem az.
De ha szerinted van benne, akkor erről a gyártót (címkézőt) is tájékoztasd, nagyon fog örülni neki, hogy mennyire felextrázta a húszezres telefonját.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #5022 üzenetére
Ja igen, elfelejtettem hogy a 6.0-ás droidból kihagyták a gyro hardvert, pedig az 5.1 tartalmazta. Fene. Akkor az internet megint hazudott és a hatos robot leforrasztotta a nyákról.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #5020 üzenetére
Nincs, ebben csak acc.meter van. A gyro-s készülékek pár polccal feljebb vannak.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #4828 üzenetére
Debug nélkül nem fog menni a névjegy kimentés.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #4711 üzenetére
Factory reset, majd a szűz gyári rendszerre csak ezt az egy dolgot tedd fel és nézd meg hogy újraindul-e. Ha igen, és garanciális, szerviz.
Ha nem, akkor könyveljük el hardveres hibának és marad az "ez van" faktor. -
beg
veterán
válasz
nyisziati #4669 üzenetére
Nem és nem ez a cél. Csak a korlátokkal kell tisztában lenni és mindent aszerint kezelni, elvárni.
Én is vettem már 20 ezerért telefont kínából, mert a helyzet akkor úgy kívánta, de nem akartam vele a világot megváltani, örültem hogy a tárcsázó megnyílt és nem fagyott le a hívás végén.
De nem vártam tőle flagship fürgeséget. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #4660 üzenetére
Az utóbbi év 3 telefonjainak az árát összeadtad volna, 1 nagyon jó készüléked lenne. Nem pedig 3 db kétpálcás.
Ere gondolt a kolléga. Emlékeinkben meg élénken él a vramos huawei csoda is. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #4495 üzenetére
Bingó. 4 hsz-t spórolhattunk volna.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #4493 üzenetére
"Ha a terminal emulatorba beírom hogy su
majd a logcat parancsot
már normálisan pörög a log."Nem ezt mondtam szerinted?
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #4491 üzenetére
Nem. Root függő, nem számít a platform.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #4484 üzenetére
Kingo-val csak magadat és közvetve az itt jelenlevőket szívatod meg. Azon kívül, hogy tízből négyszer nem rootol, cserébe kapsz fél tucat kínai appot a system alá és még a supersu sem fog működni rendesen.
Ez a telefon elég szűkös korlátok közé van szorítva, főleg ha wanabe rommer kezei közé kerül.
-
beg
veterán
De megoldja. Az unroot is hagy olyan nyomokat, amit a safety net észrevesz. Ezért vagy rom flash, vagy ezeket a nyomokat kézzel kitörlöd, vagy magisk, hiszen akkor megmarad safety net barát root.
Btw. a linkedben aliexpresses sárga gumikacsák vannak, azok nem alkalmasak a sn tesztre -
beg
veterán
válasz
entoni1989 #4194 üzenetére
Csak a szolgáltató általi függetlenítés legális. Minden más illegális módszer tiltva van ezen a fórumon.
-
beg
veterán
válasz
zizike22 #3584 üzenetére
Innen indulj, (Installing Drivers and ROM rész alatt fontos) a többi tőled függ.
-
beg
veterán
válasz
katalin888 #3476 üzenetére
Szintén ezt a topikot javasolnám, mint amit 3 hozzászólással előtt a kolléga.
-
beg
veterán
Minden véges. A türelem is, márpedig abból volt itt bőven. Másvalaki google asszisztensének lenni pedig nem egy hálás feladat. Mindegyik alap kérdésre nettó 2 perc a válasz és az első 5 találatban benne van. Már rég megvolt a megoldás, de csak erőltetted a live dolgot.
Az, hogy mi tiltott, szerintem jobban tudja egy topikgazda, én már korábban ledobtam a szíjat. Nézd vissza hányan és hányszor mennyi hozzászóláson keresztül segített neked és utána méltatlankodj.
A szakmai topik (mélyvíz) pedig egy erős alap tudást feltételez. Ezért nem megyünk karúszóval az óceánba, hanem előbb a pancsolóban megtanulunk úszni.
-
beg
veterán
"...prociban a beépített kernel..."
Eddig bírtam olvasni belekotyogás nélkül. Utána meg azt írod, érted. Pedig dehogy, mert akkor ilyen mondatok nem születnének. Tesztpontnál is nagy volt az öngól (ami önmagában nem lett volna baj ha nem lett volna mellé nagy a kabát is), de ott még csak read only voltam. Hallgass a kollégára ahelyett, hogy mindig az ellenkezőjéről próbálnád meggyőzni magad.
-
beg
veterán
"Most neztem csak, 3 fajtat adtak ki belole. 4, 6 es 8GB osat. Nem gondolnam, hogy ez befolyasolja, de lehet"
Lehet?
Sumó bajnokra XS-es gatyát is rá lehet húzni csak sok munka és viszonylag nem az lesz a végeredmény mint amit elsőre várnánk.
A készülékre illő, a készülékhez pontosan való FW-t ajánlott használnod a partíciókiosztás miatt.
-
beg
veterán
Itt találsz hozzá fw-t és leírást.
Ez alapján meg a gyárit fel tudod tenni flashtools-al.
Ha ezután sem jó, akkor valamit nem jól csinálsz, esetleg próbálj másik romot, goto első link.
-
beg
veterán
Ez egy s4 klón, elég sok problémával. A legtöbb amit meg tudsz nézni az ez az xda topik de sok jót ne remélj.
-
beg
veterán
válasz
golya32 #2815 üzenetére
mobileuncle MTK toolv2.9.9.apk
Forrás:xda
-
beg
veterán
válasz
svgyula #2683 üzenetére
Nem topik releváns infókkal szemetelni nálam kimeríti a trollkodás fogalmát. Nem az első, nem a második, sokadik. Az első pár próbálkozásnál még nem volt ilyen a hangnem, de a többszörös kérés (volt benne moderátori is) ellenére folytatott offolás nem elfogadott részemről. De ez az én egyéni véleményem.
Csengőhang, háttérkép és cicás játék level 2-n túljutásra megvan a megfelelő topik. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2674 üzenetére
Csengőhang és háttérkép állítás NEM szakmai mélyvíz topikba való. Megint megvárod, míg egy moderátor helyreigazít? És te akarsz saját fw-t faragni....
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2671 üzenetére
A memóriakártya játék a tábornokok ... hogy nem működik cserélje EMMC
Üzbégül jobban tudok, bár kicsit kopott a filippínóm.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2657 üzenetére
Kaptál már rengeteget, de még mindig itt topogunk, semmit nem haladtál előre. Amit korábban ír mrfrakk kolléga (nemrég linkelte cappa), abból világos bármi is? Nem hinném.
Nem az a baj, hogy nyolcadikos vagy, hanem az, hogy ezekhez a dolgokhoz nem rendelkezel még kellő ismerettel, de azonnal akarsz mindent. Ez kb. olyan, mint hogy most 15 évesen meg akarsz tanulni autót vezetni 2 nap alatt. Elvben lehet, gyakorlatilag meg csak két év múlva szerezhetsz jogsit, hiába dobod le magad a földre durcázva.
Ha nem érted a korábban többször linkelt oktató és segédanyagokat, akkor nem kell mártírkodni, hogy a csúnya szőrös bácsik megint nem segítenek. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2652 üzenetére
Ugyan az a ram, csak az egyik gyártó "kicsit" nagyobb fogalommal rendelkezik telefon gyártás és fw fabrikálás terén. A noname kínai meg még azon kívül, hogy ahhoz sem ért, még jó kis hulladék hardver elemeket, modulokat is használ, hogy legalább azok is gyenge minőségűek legyenek.
Kezdem unni, hogy 2 hetente mintha törölték volna az emlékeidet, újból és újból jössz ugyanazzal. Múltkor is elmagyaráztuk, az előtt is, most is és legyen ez az utolsó.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2625 üzenetére
"Hallottál már, hogy valakinek 3.-ik neve is van?
Amúgymeg 4-5-ös vagyok. :')
A tanulás az egyik kedvenc részem."Kb. 13 helyesírási hibával 3 sorban inkább magyar nyelv és irodalomból szedd össze magad. A személyes adatokat meg te magad kürtölöd a nagyvilágba, innentől még azt is tudni, hogy a minyonos naci van rajtad.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2576 üzenetére
Akkor ez sem off és a témához szervesen kapcsolódik, ugye?
Költői kérdés, ne válaszolj rá. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2547 üzenetére
Ha ez lenne az első eset, még azt mondanám megértem. De nem. Ugyanezt nyomtad az ez előtti telefonoddal is kb. egy hónappal ezelőtt, akkor is szóltunk. Úgy látszik haszontalanul. Nem chatszoba, fórum.
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #2541 üzenetére
Csatlakozom.
Magmakocka: Tényleg fejezd be, mielőtt kivágnak innen, kevesebbért is volt már rá példa.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2525 üzenetére
Csak ma kb. 3x tanácsolták neked, hogy menthetetlen. Szerintem itt az ideje megfogadni és nem okoskodni tovább főleg úgy, hogy szakmai téren elég nagy fekete lyukaid vannak. Vasárnap van, hagyd a bácsit pihenni
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2483 üzenetére
Nekem tegnap még ment a mosógépem. Ma meg be sem kapcsolt. Mik vannak.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2343 üzenetére
"Egyszer kipróbáltam és utána azonnal ment az unistall.Beállítottam alapértelmezett launcherként de így sem az igazi. Sok a reklám...."
Apex? Nova? Reklám? Nem egy dologról beszélünk megint."De azért játékra alkalmas is egy picit."
4 a nyerő, amőba, torpedó. Max egy kis mérgesmadarak. De ne akarjál 3d-s csúcsgrafikával 30 fps-ben virítani, mert ugye valahonnan innen indultál ki anno."Nem én rakom új sorba.
Bevan állítva a billentyűzeten"
Gondolom roppant bonyolult művelet lehet ezt kikapcsolni."Néztem a swees cégnek az oldalát van 1-2 telefon ami híres de nem telefon gyártással foglalkoznak hanem ugymond vmilyen, kapunyitó,meg egy csomó érdekes eszközt is látok ott."
Erre szokták mondani, hogy cipőt a cipőboltból. Öreganyámnak is van eredeti tekerős Peugeot kávédarálója, de az megint más tészta.
Ennyi pénzért kaphattál volna egy jó kis redmit, az kapásból miuis lett volna, és a támogatása is remek, aktív közösség van mögötte. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2339 üzenetére
Ha csak a cicoma és a pompa a MINDEN, akkor tegyél rá egy launchert, amit rommá témázhatsz.
Apex, Nova, 3D Next launcher, TSF launcher stb.
Sok van ilyen a playen.
Nem szar, ezt nem mondtuk, de ne akarj belőle Nexus 6 teljesítményt kihozni.
Kétségeim vannak afelől is, hogy dual core/512 ram mennyire szereti a MIUI-t.
Tapasztalataim alapján semennyire.
Miui rom éhes.
Továbbra sem a soc-hoz keress romot, hanem a készülékhez.
Ahhoz pedig nem találsz, mert sajnos nem túl népszerű.
A csicsázáshoz nem kell custom rom, de ezt már párszor lerajzoltuk neked.
És még mindig ciki minden mondatot új sorba kezdeni.
Ez nem vers. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2333 üzenetére
Egy telefon nem csak soc-ból áll. Így nem arra készítik a custom romot.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2326 üzenetére
Márpedig az van ráírva, hogy Opel. Rajta a jel a blokkon.
Érted mi a kínom? Lehet, hogy belefér és pöccre indul. Lehet, hogy egy napot vagy heteket töltök el vele, míg belefaragom, aztán minden második nap lerohad. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2324 üzenetére
Ezt találtam:
Opelem van. Jó lesz bele?
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2307 üzenetére
Vetess anyukáddal samsungot, az tuti nem lesz sz@r. Ha már a bekapcsoló gombodat nem fizeti ki erre a gagyira. Víz a hülye ha a hajó ferdén megy.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2295 üzenetére
Lehet, hogy át tudod festeni, de attól még nem lesz kétszer olyan erős.
A telefonod is nagyon kevés, én arra maximum lekvárt tennék semmi mást.
Szerintem ne erőltesd. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2291 üzenetére
Te nagyon nem vagy tisztában az alapokkal sem. Flesselés nem portolás.
Kicsit vonulj vissza googlizni és leírásokat olvasni, mindenki jobban jár. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2286 üzenetére
És ez hogy jön egy szakmai jellegű topikba? Romolási képességeiddel kapcsolatban a hozzászólásaid tartalmát és minőségét nézve elég nagy fenntartásaim vannak.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2271 üzenetére
Tényleg.
Megfogalmazhatnád.
Átláthatóbban.
És.
Érthetőbben.(Milyen telefon típus? Melyik gomb? Bekapcsoló? Hangerő fel/le? Milyen hardver? Ki? Kivel? Miért? Ha nem írsz semmi konkrétumot, hogy segítsünk?)
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2256 üzenetére
Én két kókusz melltartós, fűszoknyás haiti szépségkirálynőt kérek. Most. Honoluluit nem fogadok el. Azonnal. Ingyen.
Ha összefüggést érzel, az csak a véletlen műve.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2214 üzenetére
Hujjujuj...
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #2163 üzenetére
6752-t szépen kezeli. Néhol fordítási hibás, de jónak ígérkezik. Backupot dd-vel csinálja adb-n keresztül.
-
beg
veterán
válasz
Vjankovics82 #1982 üzenetére
Még egy pár tucat anim smiley hiányzik a mondandód súlyosságának átélése érdekében.
-
beg
veterán
válasz
quailstorm #1500 üzenetére
vcom driver van?
-
beg
veterán
Lehet, hogy voltmár. Készletes a Lenovo X2. Kicsit vastag az árcédula.
4G huszárok figyelem, csak B3/B7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest