Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yag

tag

Sziasztok!

Azt szeretmén megtudni mert kicsit össze vagyok már kavarodva, hogy az Antutu tesztek mennyire hihetőek vagy támpont adóak ?
    Néztem két telefont két teljesen más karaktert és valami miatt az Antutu teszteredménye viszont elég hasonló.
    Mennyire lehet egy ilyen szintetikus tesztet elhinni támpontnak a teljesítménye megsaccolására ?
    Ad egyáltalán egy ilyen antutu teszt támpontot ha látja az ember az eredményeket vagy teljesen lutri és csak a parasztvakításra való, hogy higgy a teljesítményről amit akarsz azt vedd meg jól amit magasabbnak/erősebbnek gondolsz ?
    Jelen két telefon közt szerintem sokkal nagyobb különbség van teljesítményben a számok viszont ezt mégsem tükrözik. Miért ?
    Köszönöm.

Teszt 1 :

Screen Size: 6,98"
    Brand: Cube T6
    Processor Cores: Quad Core 64bitest
    CPU Models:MTK8735
    CPU Frequency:1.0GHz
    ROM: 8GB
    RAM: 1GB
    GPU: Mali-T720

Antutu: 19984

Teszt 2 :

Screen Size: 5.5"
    Brand: CUBOT H1
    Processor Cores: Quad-core, 64-bit
    CPU Models: MTK6735P
    CPU Frequency: 1.0GHz
    GPU: ARM Mali-T720 MP2 450MHz, OpenGL ES 2.0
    ROM: 16GB
    RAM: 2GB

Antutu 20.171

• Yag

tag

Sziaszok.

Egy olyan kèszülékem van amiben gyárilag 1GB Ram és 8GB rom van.
    Alig van az alap programok mellé telepitve valami de még igy is csak azt irja ki, hogy 300-400 MB hely van elérhetöben.
    Közben a tárhely kelezlöben többet is érzékel de nem tudom használatba venni.
    Mit kell vagy lehet ilyenkor beállitani, hogy a maradék kb 1.5- 2GB rom ot el lehessen érni a készüléken?
    Gyári beállitások állitása, vagy belső tárhely formázás kell?
    Van mellette egy 8GB SD kártya iy de annak rendesen mutatja a foglaltsági és szabadon kezelhető tárhely mennyiségét.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák