- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ott talán nem mert ha megemlítem az android szót leharapják a fejem, ott csak LibreElec létezik ( ami nem rossz de engem speciel a droid érdekel, szeretnék belenyúlkálni). 2 napja megy a harc ott mert nem értik hogy szeretnék pár romot piszkálni
Végül is az egyik kérdésem az lenne, hogy a 7.1.2 es droidok vajon a videójátszáshoz nasznált dekódert hol tárolják, vagy pontosan hol található amit a Hardveres kódoláshoz használnak?
Előrször azt hittem csak egy hibás darabot hoztak, de egyre többről derül ki hogy a videókat pixelesen, hibásan játszák ha be van kapcsolva a HW dekóder. Ez droid és LE alatt is így van. Utána arra gondoltam chipset hiba, de aztán más eddig jó chipset is csinálja. Vaon olyan rom, amivel viszont jó. Megnéztem, az összes hibás rom 7.1.2, a jó rom pedig amiből csak 1 van az 7.1.1. Lehet hogy valahol ott kellene keresnem a hibát a véltozásban? csak foglamam sincs mi felel a HW gyorsításért.
Hú remélem érthető. Jó lenne ha össze tudnám valahogy legózni a dolgot. A hozzáértésem kevesebb mint a kitartásom -
GAbre
veterán
-
magmakocka
aktív tag
Találtam egy másikat, de félek hogy ez is egy kamu... Honnan nézhetem meg, hogy ez a ROM a telefonra biztos, hogy felfog menni és nem kamu ez az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest