- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72 #3598 üzenetére
Ez azokra a telókra megoldás, ahol még külön van a /data és a belső SD. Elvileg azt írja, hogy az MBR helyett már GPT-t használ a rendszer és pusztán a scatter-ben a partition size és begin address cuccok átírásával működik a dolog.
Tehát ha például én lecsípek a /system-ből, eltolom a cache-t és hozzáadom a /data-hoz, akkor simán működni fog?Az EBR/MBR rendszerhez még: én eddig tisztára azt hittem, hogy a kernelben fixen benne vannak a címek. Ezek szerint bármit meg lehet változtatni, ha a megfelelő értékeket írom az EBR fájlokba és a scatterbe?
-
És mi van a már nem EBR-t használó rendszerekkel?
6592 utáni SoC-ra, elméletileg. Ilyet nem próbáltam. -
ksanc
őstag
Ahham! Köszi nektek! Hát igen az ebr/mbr cuccokkal nem foglalkoztam mélyebben, nem volt rá szükségem
És mi van a már nem EBR-t használó rendszerekkel?
-
Lehet átméretezni recovery-t, csak munkás.
Leginkább a secro van neki útban, így azt kell átméretezni, ami viszont partíció, így bele kell nyúlni az ebr-be.
Majd át kell írni a scattert is, és fw upgrade-del kell feltenni a lementett romot.
Ez így dióhéjban, most sajnos részletesebben (idő hiányában) nem tudom leírni.
Csináltam már Lenovo S660 és Itouch Note esetén is. Működik. -
ksanc
őstag
válasz
ekrisztian #3592 üzenetére
Na álljunk meg: tudtommal az EBR fájlokkal kizárólag a /data és a belső SD között tudsz a méretekkel játszani. Tehát a telefonmemória (belső SD) és Belső tárhely (/data, még mindig fordítva nevezik el???) között tudsz változtatni, egymás rovására.
Illetve most olvasom a linket. A /systemet is lehet? Érdekes, de gondolom, csak a /data és /cache javára vagy fordítva. Ezek mindig egymás mögött vannak: system-cache-data.
És ezt lekezeli így a kernel? Ezek szerintA recovery méretét azonban semmiképpen sem tudod így (és sehogy) megváltoztatni. Ha szerencséd van, maga a blokkszakasz jóval nagyobb 6MB-nál és így nagyobb reco is elfér. Ha nem, akkor ennyi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ekrisztian #3592 üzenetére
Kezeld tárhelyként, mert az.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ekrisztian #3590 üzenetére
Válaszoltam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ekrisztian #3588 üzenetére
Szia!
Milyen SoC?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy linket az MTK recovery partició méretezésének témájában?
Sehol nem látok számomra is értelmezhető infót erről.
Köszönöm előre! -
válasz
zizike22 #3586 üzenetére
Adnék egy esélyt a Linuxnak.
Nem kellenek Driverek, tiltások sem, semmi, ha a következőképpen csinálod;- Fogsz egy 64Bites PC-t.
- Egy 8GB-s Pendrive-ot.
- Letöltöd a Linux 13 Maya 64Bit-et (ekkor nem kellenek tiltások, stb).
- Letöltöd a RUFUS nevű programot.
- Letöltöd a 64Bites Linux Flashtoolt.Használat;
- Rufussal kijelölöd a Linux iso fájlt és rákonvertáltatod a Pendrivera.
- Bedugod a gépbe, bekapcs, boot, USB.
- Ha bejött a rendszer, akkor rámásolod a flashtoolt.
- Adsz neki futtató jogot (terminál vagy jobb klikk)
- Itt egy kicsit visszaolvasol és látod a szükséges parancsokat, de ne fáradj;Terminálos prancsok;
cd \home\mint\mappa\almappa\a-flashtool-pontos-helye
sudo sh flashtool.shPróbáld meg így, beinvitálni a scatter.txt fájlt és rányomni a letöltésre. Próbáld meg a bekapcs+hangerő gombot is, ha nem ment elsőre.
-
beg
veterán
válasz
zizike22 #3584 üzenetére
Innen indulj, (Installing Drivers and ROM rész alatt fontos) a többi tőled függ.
-
zizike22
tag
letv x600 as van ahoz kéne de keresek akkor valamit habár nem hiszem sikkerel járok
-
zizike22
tag
igazából ennyi a legalsó válik elérhetővé ha rácatlakoztatom a gépre és power és hangerő+ ot nyomom de csak 5-6 s ig
-
zizike22
tag
de igazábol a gép meg ismer ha a power és + hangerő gombot nyomom de el is veszti 5s mulva na most kérdem én akkor valamit el szartam vagy ténleg ilyen rohatt nehét
-
zizike22
tag
sziasztok teljesen kakkuk van egy letv x600 nak brobálok mindent meg stb
ez ezt irja ki minden elvileg telepitve nem tudom mit tegyek már már naggyon agodok a teló miatt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cappa72 #3572 üzenetére
A gyári romnál már megvolt az a mappa és a fájl. Most találtam APDB fájlt is a bplg.. mellé. Viszont a lenti javaslatok se segítettek, meta módban továbbra sem kapcsolódik a teló.
Ugyanaz a helyzet az IMEI & SN writer alatt, valamint megpróbáltam még az SN write tool-t is. Ez utóbbi azt adta vissza, hogy:
MetaResult= SPMETA_DLL::META_MAUI_DB_INCONSISTENTHogy aztán ennek van-e köze a kapcsolódási problémához...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszönöm, akkor ha hazaértem próbálkozok az írtak szerint!
Viszont az /etc alatt nincs mddb mappa. lehet máshol is? Illetve most hirtelen ezt csak egy nem gyári rom alatt tudtam megnézni, az lehet gond, otthon felrakom vissza a gyárit. (itt most nem tudok netet adni neki, hogy a gyárira rakjak root browsert)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3563 üzenetére
A meta módba kerüléshez nekem (Jiayu g3t -vel) az alábbi jött be (de v9-es Mauival is) :
3)
Disconnect your device and turn off, now install MAUI META 3G v6 and run it. On MAUI META 3G v6 select Options ↦ Connect Smart phone into META mode make sure you check it, then click on Reconnect button. Signal light will be blinking red and green, and it will turn yellow (after the 4th point) when you successful connect your device
4)
Now connect your device (turn off condition), wait until charger battery disappear then press Power button and hold for 2 seconds then release it and your devices will on META mode and MAUI META 3G v6 will recognize your device, If device turn lit then turn off your device and try again. (i need more then one to get this connected)tehát a Maui-ban a Reconnect megnyomása, és ezután kötni össze az usb-kábellel majd a töltés vételezését jelző kis kép után (vagy talán vele egyidőben) gyorsan a teló Bekapcs gomb nyomása 2-3 mp-ig -- Így elkapja a MAUI a teló metamód-ban "váró" pillanatát.
Ha elvétjük a pillanyatot akkor már más módban "vár" ,, amire a zoprencer (...) már az adb driverrel tud rákapcsolódni
-
Makifeju
tag
válasz
CPT.Pirk #3563 üzenetére
Szia!
Nemrég volt nekem is hasonló imei problémám. A kliens egy Star N9000-es csoda volt...imei elszált,Maui nem látta. Hiába dugtam rá csak indult a rendszer aztán annyi. Ami nekem bejött:aksi ki-be,hangerő fel nyomva tart,majd mikor rádugod a gépre,egy pillanatra megnyomod a bekap gombot. Ezután elengedsz mindent és ha bejött a dolog mint nálam,öröm és bódogcág! -
ksanc
őstag
válasz
CPT.Pirk #3563 üzenetére
Ez kevés, ez nem gyári rom.
Azokban több fájl van, köztük egy olyan, talán pár száz kb-os fájl, aminek a nevében benne van a DB valahol az elején. Enélkül nem fog menni.Cappa: az a modem file, de emezt a fájlt nem tudja visszanyerni sehonnan. Vagy én emlékszem rosszul, és ez kell? Én egy jóval rövidebb fájlra emlékszem, mi csak a gyári FW-ben van meg, az az adatbázis. Bár akkor Keeper is rosszul írná...
-
válasz
CPT.Pirk #3563 üzenetére
Ha nincs külön odatévead adatbázis fájl, akkor megtalálod a telefonon a
/system/etc/mddb/
könyvtárban.
Onnan ki tudod másolni sd-kártyára/gépre.Ha van adb kapcsolat, akkor simán így:
adb pull /system/etc/mddb/. .@(#3565) ksanc
Ezzel a ~5MB-os adatbázisfájl segítségével már visszaállítható telefonálásra a telefon.
A szerkesztésedre: igen, ez kell elsődlegesen. Én ezt láttam Keeperv85 leírásában: "Most adjuk meg a gyári romból a hosszabb, többnyire BP kezdetű adatbázisfájlunk" -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #3556 üzenetére
Ma megpróbálom egy olyan win7-es gépen, amin még nem járt a teló, hátha... Viszont az adatbázis fájl az hogy néz ki? Mert megvannak a binárisok a gyári sw-hez, de ilyen BP kezdetű fájlom nincs.
Ezek vannak most meg nekem:
lk.bin
logo.bin
MBR
preloader.bin
secro.img
boot.img
system.imgHa nem jutok semmire vele itt se, akkor elpostázhatom neked.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nos, jó eszközre került rá a gadget driver, de ezen a gépen akkor is két eszközt érzékel. Átmentem most a másikra, ott egyet. Végigcsináltam a driver cserét, aksi be, meta mód kiválaszt, reconnect, utána kábel bedug. Rögtön bejön az opendott logo, megjelenik a gadget serial eszköz, csak nem kapcsolódnak össze. A maui azt mondja, hogy nem érkezik válasz, miután a start parancsot kiküldte...
Keeperv85: igen, persze.
-
ksanc
őstag
válasz
CPT.Pirk #3544 üzenetére
Ott valami nagyon nem oké, az ADB-nek semmiképpen sem szabadna bejönnie, az már azt jelenti, hogy bekapcsoltad és elindult a rendszer.
Alapesetben ha kikapcsolt állapotban rádugod az USB kábelt, akkor jön a preload mód. Ha nincs kapcsolat, akkor jön a töltőikon, pont. Ha Meta módban rádugod, megjelenik a bootlogó és csak az, majd megjelenik a Portok között a Gadget port, vagy akár sima Serial USB-ként is megjelenhet már, ha telepítve van a driver és kapcsolódik a MAUI Meta, pont.
A teló semmiképpen sem indul el és kapcsolodik ADB-n, csak ha külön bekapcsolod! Nem lehet, hogy a soros USB porthoz az ADB drivert jelölted ki??Közben írtál: mi települ automatikusan, az ADB driver? Akkor rosszul lett kijelölve, és az ADB drivert húztad rá valahogy a soros USB-re, más nem nagyon lehet. ..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, aksi ki és be után is ott van, eddig is azt nyomtam. Mindegy mit csinálok, az az eszköz is megjelenik a listában.
Mondjuk az sem működik, ha a maui v9-ben megadom kézzel a com9 portot.Azt mondja a maui9, hogy a bootrom start parancsot kiküldte, de választ nem kapott. (usb módban próbálva)
-
ksanc
őstag
válasz
CPT.Pirk #3539 üzenetére
Mit keres ott az ADB interface? Az az aktív, azért nem tud csatlakozni a soros USB porton.
Biztosan ki van kapcsolva az a teló? Van egy opció a Kisegítő lehetőségeknél, vagy hol, a Gyorsindítás, az alapból be van kapcsolva. Ilyenkor nem kapcsol ki valójában a teló.
Vedd ki az akksit, az a biztos.. -
ksanc
őstag
válasz
CPT.Pirk #3536 üzenetére
A kedvedért előszedtem a témát. Tehát ha úgy csinálod, ahogy le van írva, akkor menni kell. Én tudtam csatlakozni az X5Pro-val.
Az .inf-be nekem még be kellett írnom az azonosítót (%GADGET%=DriverInstall, USB\VID_0E8D&PID_2007&MI_02), ki kellett kapcsolnom az aláírást megkövetelését és úgy tudtam telepíteni (Win10-en vagyok éppen).
A lényeg, hogy az Eszközkezelőben a Portok (COM és LPT) helyen kell megjelennie, valamilyen Soros USB eszköz néven, arra tudod rátelepíteni a Gadget drivert. Biztos, hogy a megfelelő portra telepítetted? Nekem is kettő volt!Ja igen, én momentán a MauiMETA_exe_3G_v7.1444.0 verzióval próbáltam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
ksanc
őstag
válasz
CPT.Pirk #3534 üzenetére
Az Android_CDC_Gadget_Driver-be...
Ebbe én már azt hiszem beleírtam a saját telómat, de lehet, hogy alapból felismerte. Régen foglalkoztam már vele...
De itt van Keeper komplett leírása ebben a topikban...
-
válasz
CPT.Pirk #3531 üzenetére
Általában a meta mode alatt a logo jelenik meg (lenovo-k esetén ki is írja, hogy meta-mode-ban van).
Tehát lehet, hogy megkapja az metamode indítási jelet, el is jut odaáig, de nem hoz létre tényleges kapcsolatot. Ezért linkeltem a példát, miszerint az eszköz-azonosítót kellene megnézned, és illetve a driver inf fájlt. Ha nem találod az inf fájlban azt az eszközazonosítót, ami a - vélhetően - meta mode-ban lévő telefon esetén van, akkor egészítsd ki az inf fájlt. Nekem így sikerült megoldanom.A preloader driver egyik "jó tulajdonsága", hogy csak pár másodpercig él: ha nem használja valami (pl. flastool, vagy multiport-download-tool, akkor szétkapcsol.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cappa72 #3530 üzenetére
CDC megvan, de nincs másik mtk-s cuccom. Amikor maui próbál csatlakozni, olyankor a töltő képernyő helyett az opendott logo jön be, aztán nem történik semmi. Viszont ekkor stabilan létrejön egy usb kommunikációs port ami a telefoné, nyilván ezen keresztül kellene mennie a meta módnak. Még megpróbálom a 9-es maui-t leszedni valahonnan.
-
gyula1415
újonc
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő: Került hozzám egy Cubot S308 típusú telefon. Jelenleg tégla.
A Win 7 felismeri, de csak MTK Usb portként. Próbáltam telepíteni a drivereket több féle képpen, de ez nem változik soha, így a flashtools sem működik vele. Nekem egy THL T6s-em van, azt tudnám flashelni a jelenleg telepített driverekkel. Valakinek valami tippje, hogy mit próbáljak? Lehet hogy a telefon menthetetlen? Ja, 'természetesen' mentés nincs róla, a needrom-ról szedtem le hozzá romot. Kösz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elvileg igen, ez szerint: [link] de nem keres új drivert nálam.
Mikor csinálom amit írtál, akkor oda-vissza kapcsolgat és hol MTK usb port, hol MediaTek PreLoader USB VCOM Port eszköz jelenik meg, majd nagyon gyorsan el is tűnik. (Win7)
Megnéztem egy olyan gépen amin még nem járt a teló így, ott MT65xx PreLoader eszköz jelenik meg az "egyéb eszközök" alatt kb. 3 másodpercre (win10). Arra kellene a CDC drivert felküldeni?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akadt egy kis problémám az Op3nDott / Medion P4502 telóval. Azt hiszem az én hibámból történt, de lényeg az, hogy eltűntek az IMEI számok a telefonból, valószínűleg formáztam azt a részt is ami azt tárolja, mikor romokat cserélgettem.
Amiken túl vagyok eddig:
-gyári rom alatt az engineering mode-ban megpróbáltam az AT +EGMR... parancsokkal visszaállítani a saját IMEI számait a telefonnak. [link] Sajnos nem működik, "at command failed to send" üzenetet kapok. Erre egy megoldást írtak, hogy törölni kell az nvram mappát a gyökérben, majd reboot után működnie kell. Ez sem vállt be. Ugyanezt megpróbáltam nem gyári rom alatt, ott se ment.
-MTK droidtools-al próbáltam IMEI számokat beadni, látszólag megy is neki, de semmi hatása. Egyik rom alatt sem segített.
-Chamelephone app-al is próbáltam IMEI-t beállítani, az sem ment.
-IMEI generátorral csináltam MP0B_001 állományt és megadtam neki a 777-es jogosultságokat, majd bemásoltam a /data/nvram/md/nvd_imei mappába a régit felülírva, de semmi hatása. Több rom alatt is megpróbáltam, semmi eredménye.
-Android 5.1 alatt Xposed framewrokben van egy "IMEI changer" apk. Az képes volt beállítani valahogy egy IMEI számot, de mindkét sim foglalathoz ugyanazt. Sok eredménye ennek sem lett, mert nem megy a kártya. Ekkor megpróbáltam megint az előzőben írt MP0B fájlt rámásolni a meglévőre, de semmi hatása, mintha nem onnan szedné az IMEI számokat.
-Próbáltam a Maui META v6 és v8 programokkal csatlakozni a telóhoz és helyrerakni az nvram dolgait, de egyik se látja a telefont.
Van valakinek ötlete? MT6582 -as SOC van bent.
-
Nem ismerem a partition magic-et, de ha az egy windows-os program, és hdd, pendrive formázására való, akkor erős a gyanúm, hogy egy előre már particionált emmc-t kinyírnál vele (telefon használhatóságra gondolok itt).
A Flashtool-os megoldást meg elírtam, mert nem vele lehet megcsinálni a patríciót
Ez így van.hanem vele lehet felküldeni egy megpatrícionált ROMot.
Ez is így van, de nem kell feltétlenül teljes romot frissíteni, ha csak a data+fat változik. Ekkor ugyanis az ebr1 ebr2 (extended boot record) flesselése, majd egy recoveryből végzett factory reset elegendő, és rendelkezésre állnak a módosított partíciók.
Persze nem biztos, hogy ez még elegendő, mert innentől még kérdéses, hogy mit hogyan szeretnénk látni - ekkor jönnek a vold.fstab és/vagy framework-res.apk és/vagy boot.imd ramdiszk módosítások. -
válasz
cappa72 #3514 üzenetére
A másik lehetőség, amit írni akartam, de végül töröltem, az a Partition Magic nevű program.
Az ugyan 100%-ig megcsinál bármilyen és bármekkora patríciót, de eddig külsőleg pendrive-ot formáztam vele, azért vettem ki, mert nem tudom, hogy reagálna rá egy telefon.
A Flashtool-os megoldást meg elírtam, mert nem vele lehet megcsinálni a patríciót, hanem vele lehet felküldeni egy megpatrícionált ROMot. Erre több videót is láttam és egyik blogbejegyzésemre is ilyen válasz érkezett. -
Azért ezt az átparticionálós topikot elolvasnám a helyedben első közelítésben; #77 és #81 hsz.
-
Elméletileg képes a Flashtool ilyesmire is.
A megosztott patrícióval rendelkező belső tárhelyek egyáltalán nem ritkák, manapság. Sőt, egyedül eddig a DOOGEE készülékeimen vettem észre olyat, hogy nincs szétcincálva.szerk; volt egy másik lehetőség, de azt inkább kitöröltem, mert nem 100% biztos
-
GAbre
veterán
válasz
cappa72 #3511 üzenetére
Hát így vettem.
Mijue t100.
4.4-es android.
Minden ok rajta csak ez meg még más.
De a fennt említett kérdésem a releváns.Imserősömnél van 1 ideje,ő kért segítséget a megoldáshoz.
Még semmit nem csináltunk,ha fenn lesz neten megírom a particiókat,meg a részletesebb infókat ha kell.
Köszönöm ismételt segítséged/figyelmed. -
Ha a problémát már leírtad, akkor még igyekezz megadni az alábbiakat:
1, Telefon pontos típusa, milyen platform?
2, Milyen ROM (szoftver, firmware) van/volt rajta?
3, Mitől lett az az állapot (pl. hiba esetén), amibe került a telefon? (pl. betört kijelző, rossz rom felrakás)
4, Milyen mentés áll rendelkezésre a telefonról?
5, Mit próbáltál eddig csinálni? Itt részletesen mit, mivel, hogyan, milyen sorrendben csináltál. Minél pontosabb információt adsz, annál pontosabb válasz jöhet!parancssoros kimenetek, mint:
cat /proc/partitions
df
kimenetek beszédesek lehetnek eme esetekben, hogy megnézzük, melyik partíción mennyi hely van. -
GAbre
veterán
Sziasztok!
Olyanról hallottatok,hogy particionálva van belső tárhely.
Tehát 16Gb hely felosztva:
3-4Gb romnak meg appoknak.
12Gb,mintha sd kártya lenne.
Csak 1 baj van,nem lehet telepíteni appokat,és rendszer mellett alig van hely appoknak.SP Flashtool-al megoldható a dolog,hogy tudjam particionálni,vagy jogot adni áthelyezni?
Másik rom,vagy gyári rom nem letölthető sajnos a típushoz. -
válasz
maxika2004 #3508 üzenetére
Ha jól értem, akkor 1 sim-es... és készülékspecifikus.
Erre tessék. -
maxika2004
őstag
Sziasztok!
Segitsetek lécci a következőkben :
Van egy Samsung G S5 G900F - em és nem müxik a GPS... egyszerüen nem talál műholdat... " Hely be van kapcsolva " tettem fel pár GPS teszt programot AndroiTS GPS Test, GPS Status. de semmi.... valami ötletetek lenne esetleg ?
Illetve ha szervizbe viszem, mennyit kóstálhat a javitás... külömbozö lehetőségek szerint..?Knox 0x1
alapsáv verzió : G900FXXU1BOJ1
Build szám : LRX21T.G900FXXS1BPCE(HELY bekapcsolva, nincs alutokba, kb 1 órát volt szabad ég alatt )
Elöre is köszi a segitséget !
-
RVR400
veterán
válasz
Kolosszus01 #3506 üzenetére
A többi meg ott van leírva a linkeden, ahonnan a ROM-ot akarod feltenni.
-
Kolosszus01
tag
válasz
tibcsi0407 #3505 üzenetére
Nem Dual Sim..
Olvastam a topikot..
Sajnos két napja kinlódom és nincs válasz..
Azért irtam ide "hátha" -
tibcsi0407
félisten
válasz
Kolosszus01 #3504 üzenetére
Aztán ez Dual SIM -e?
Van ám neki topikja is egy részletes összefoglalóval. Érdemes átolvasni. -
Kolosszus01
tag
Hy all.
Van egy Huawei g300-as telóm. (független)
Most B894 van rajta.Szeretném ezt feltenni: [link]
A B2-őt.
Leirná alaki a pontos telepités menetét?
Pontosan miket kell letöltenem hozzá és milyen lépésekben telepiteni?
Előre is köszönöm...109808 Basebend verzió van a telón..
Esetleg van-e ennél jobb rom a telefonra?
Ha igen melyik?Előre is köszönöm a fáradságot..
-
válasz
MrSealRD #3496 üzenetére
Az Android 5.0+ esetén (a + "vagy magasabb-ra utal) ezt alapból be kell állítani, ha beteszel 2 SIM-et, hogy melyikről mit akarsz csinálni. Lehet aztán mindent is, de csak az egyiket hatalmazhatod fel NET joggal. KitKat mellett mindkét kártya aktív, viszont minden net-indításnál megkérdezi (megszokta, kivéve, ha örökösíted a beállításod, akkor csak SIM csere esetén kérdez vissza), melyikről akarsz netezni. JillyBeen alatt szintén beállítás kérdése, ez alatti verziószámban pedig nem volt dolgom még DUAL-SIM-telóval. Remélem segített.
-
Firmware Upgrade-del és minden pipa elindult szépen, lefutott, zöld karika!. Újra van telefon.
Jövök a topiclakóknak egy sörrel (jó nagy sörözés lesz). Köszönöm mindenkinek a segítséget, hasznos infókat, cikkeket, leírásokat. Remélem, tudom majd viszonozni és valakinek majd én fogok egyszer segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest