- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
Speedcop14 #5595 üzenetére
Hányat droidnál Vol+ vagy vol- vagy power gombra. Nem lép tovább recovery menübe?
-
hzx0
aktív tag
Találtam egy appot ami ugytünik hogy tudja menteni a particiokat. Töbféle formátumba lehet vele mentést csinálni. Még nem volt idöm kiprobálni hogy a mentést átlehet e alakitani ugy hogy az spftnek is emészthetö legyen.
-
hzx0
aktív tag
Lehet hogy csak nekem új. Készül az új MTK Droid Tools 2.5.3D elvileg támogatja a MT6732 - MT6752 telefonokat.
Sajna nálam nem tudta a root jogot megszerezni futó rendszer alatt (MT6753). Gyári recovery nincs a telomon. Hanyatt drod jön be onnan semmilyen gombra nem lép tovább -
hzx0
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2189 üzenetére
Anno hozzám került egy Téglázott Star N9770. Usb kapcsolat sem volt. Meg lett a testpoint csak preloadert flesheltem rá első körbe. Így már nem kellet zárni a 2 pontot flesheléskor. Viszont minden romnál 4032 kaptam. Csak egy régebbi rom ment fel csont nélkül download módba preloaderel együtt. Fel is éledt a készülék. Utána már mentek a frissítések azokkal a romokal amik addig 4032öt dobtak preloader nélkül. Thl w100at is 2 féle preloaderel adták ki. Többször járt úgy pár srác a forumrol, xda hogy frissítéskor mindent kijelölt. Telo nem indult de volt usb kapcsolat. Flesheléskor jött a 4032es hiba. Vissza álltunk egy olyan romra ami a másik preloadert tartalmazta és az csont nélkül lement.
-
hzx0
aktív tag
Persze olvastam én is. Gondoltam rámegyek 2 régebbivel mert még nekem sincs mt67xx es telom.
-
hzx0
aktív tag
válasz
juhasz068 #2078 üzenetére
Ha az ismerösnek is pont ilyen van akkor össze tudják hasonlitani kinézetre. Általába nem az ilyen telokat klonozzák szerintem. Simán lehet rossz a kiolvasot rom vagy crc-s. Amit linkeltem ott több rom is van. Akár mindet végig probálhatod. Amig a preloadert nem flasheled mindig lehet probálkpzni. Legfeljeb az imei sz fog ugrani. De azt vissza lehet állitani.
-
hzx0
aktív tag
válasz
juhasz068 #2076 üzenetére
Laude Pulse S800. Itt van eredeti letölthetö rom is. Regisztálni kell. Olyan Spft verzió is van amivel biztos megy a flash. Én egy olyan rom verzioval probálkoznék ami eredet rajta volt. Preloader elölt ne legyen pipa. Lehet nem sikerült jol a mentés.
-
hzx0
aktív tag
válasz
siryeti #1158 üzenetére
Először próbálj csinálni egy wipe/data factory reset recoveribe (Hangerő fel + power gomb kombo) hátha jó lesz. Ha akkor sem indul Innen letöltöd a legfrissebb Thl 4000 official Rom-ot. Törlöd a letöltötböl a preloadert és a sajátodról mentettet bele másolod. Spft-be a Firmware upgrade módot választod.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Keeperv85 #864 üzenetére
Igen ezen a vonalon is lehetne talán próbálkozni. USB to UART cable Én vettem is ilyen kábelt a linuxos beltérimez (Jtagoláshoz rendben működik). Telefont még nem volt módom kipróbálni. Szerencsére nem került mostanában hozzám téglásítót példány amin büntetlenül kilehetne próbálni. Egyébként XDA elég sok találatot ad erre a PL2303 átalakítóra.
-
hzx0
aktív tag
Mivel akkor töbször alkalmaztam azon a telefonon semmi extra nem kell hozzá ha megvan a testpoint. Nem rávalo preloader (komplett rom) lett rá huzva. Telo tök tégla volt. Mikor testpointot zárod gnd-vel megjelenik az eszköz win eszközkezelöbe pár mp-re. Ha vcom driverek rendben vannak spft ugyan ugy elindul mintha rendesen flashelnél. Volt itt egy srác privibe kereset anno egy jiayu g2 téglával és mint tök amatör kimérte a testpointot.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Nerich34 #809 üzenetére
Általában itt lehet találni a testpoint megoldásokat. Valahol itt van leírás is hogy hogyan kell kimérni. Nekem is itt segítettek anno amikor hozzám került egy letéglázott mtk-s telefont . Szétszedtem a telot lefényképeztem az alaplapot a képet beraktam a fórumba. Amikor @pigot letéglázta a thl w100 at sikerült kimérnie multiméterrel a testpontot #137-hsz Mivel már kb minden mindegy ilyenkor az alaplapnak megéri egy kis időt ráfordítani a keresgélésre és olvasásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged