Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kolosanyi #68916 üzenetére
Lenovo-s témakörben nem lesz hiány, emiatt én azt javaslom, de pl Jiayu-hoz is találsz nemzetközi szinten dolgokat.
P780-as nem véletlen annyi, robosztus készülék, a Lenovo-nak illet volna frissíteni a vasat alatta, habár az S860 nem titkoltan ezt a célt szolgálja. P780 járt nálam, a húbammeg kategória, üveg-fém, ilyet még a golflabda S5 se tud
S660-ról érdeklődtem több webshopban, azt mondják fém a hátlapja, 3000-es aksi pont ideális, a szoftveres okosítások pedig szerintem ezt is elérik, mint ahogy az S650-re is már van 4.4.2-es / én most ezt tettem fel, pár bug ellenére használható is /
S650-ben már duzzad a topic, van egy csomó ROM, könnyen lehet okosítani, pár fórumtárs foglalkozik a VibeROM magyarításával is / mivel 80%-ban magyar, a maradék részeket elkezdte kort01 fórumtárs fordítani. De hunaqua kollega is sok segítséget nyújt
ömmm, S860, na ő még egy brutál minőség lehet , nem titkoltan ő még kiszemelt a részemről, és lehet le is csapok rá
Ja pandán tojás akció van
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest