Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Nekem fekete dobozos jött, zöld-fekete színben. A januári szoft volt rajta. A gyártó oldaláról 0421 jelűt lehet letölteni ami az about-ban 0422. A barna dobozosnak a 0402 szoftveréről van mentésed? Érdekelne. Nekem kicsit félrehord az érintő is, a szóközt úgy tudom nyomni hogy a kép szélét kell tapiznide sokszor megnyomom már a kisház gombot. A szóközön tapizva meg megy a felette levő betűsor. Fölső szélénél is van egy kis félrehúzás de tükrözve, ahova nyomok annál följebb érzékel, de nem annyira mint alul. Mintha megfogták volna az érintőt és kicsit megnyújtották volna függőlegesen.
Árban azért drágállom, pláne hogy amiért berendeltem az hazugság (ütésálló, vízálló), ennyiért vannak hasonlók amiknek nem 320x480-as a kijelzőjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Energiaital topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest