- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMGM6
tag
Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem tudok belépni a Recovery módba.
A factory mód működik. A hangerő szabályozó gomb is jó, legalábbis a hangerőt változtatja. -
válasz
BBBalázs #193 üzenetére
Örülök, hogy így már minden rendben.
Ezekbe az apró szkriptekbe is azért teszem bele a termékellenőrzést, hogy ne használják más telefonokhoz: eltérhetnek a partíciókiosztások az egyes telefonoknál, így jó nagy galibát okozhatnak.
Bootloop és egyéb "sérülések", aztán meg lesz sírás-rívás, hogy ha ehhez jó volt, akkor az enyémhő mé' nem".
Így szent a béke, tudjuk kezelni, és lám: mindent jól csináltál, meg is lett az eredményeszerk.:
Természetesen már találkoztam ilyennel: [link], és bizony beleszaladtak páran. -
Elkészült a CWM-ből visszaállítható ROM csomag, amit RBJ fórumtársunk bocsátott rendelkezésünkre.
Bolgomban is megtaláljátok, de a itt a közvetlen link; a hogyan kell feltenni kérdés a blogomban a 3-as pont alatt.
Nem tartalmaz adat partíciót, így nyugodtan feltehető, nekem a saját programjaim megmaradtak, tehát adatvesztés nélkül lehet cserélni a rendszert (gyakorlatilag csak a system és boot cserélődik le) -
válasz
BBBalázs #189 üzenetére
Mindent jól csináltál.
Nem jó a CWM, ennyi.
A yiaju-es oldalról leszedett cwm nem a megfelelő termékinformációt tartalmazza.
Amit én portoltam hozzá, az viszont igen.
Tedd fel az enyémet, és menni fog.@(#188) Qukee
Ha kiszeded az akkut, akkor fogod látni a matricán, hogy wcdma.
(Egyébként várható, hogy td-scdma verzión is elindul) -
BBBalázs
csendes tag
Biztos én csinálok valamit nem jól az átparticionálásban, de nekem nem működik. A telefon Framaroot-tal rootolt.A Jiayu.es-ről származó 6.0.2.8-as CWM van felrakva a Jiayu.es alkalmazással. A CWM menükben a fizikai SD kártyát látja internal sdcard-nak és a belsőt externalnak. Ha ráengedem a zip-re, akkor assert failed: getprop("ro.product.model") == "JY-F1" ..... (Status 7) hibával megáll. Segítsetek légyszíves, ha tudtok, hogy hol hibáztam. Köszi!
-
RBJ
addikt
nagyon bonyolult an csinálják egyesek a root ot. Ott a framaroot.apk és pikk pakk.
-
Qukee
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót én is, de nincs rajta magyar nyelv. Abszolút kezdő vagyok még. Olvastam a fórumokat, hogy a Jbarttal kéne magyarítani, de hozzá fel kéne telepítenem a CWM-et. Találtam a készülékhez való CWM-et, de nem tudom, hogy hogyan rakjam fel, mert a telefon factory resetje kínaiul van, és az összes leírás ebből indul ki, hogy a telefon saját programjából hogyan lehet feltelepíteni.
Tudna valaki segíteni nekem, hogyan tudnám felvarázsolni valahogy a telefonra?
-
Köszi a visszajelzést.
A visszaállítást is leírom, bár annak szerintem csak akkor van jelentősége, ha valakinek esetleg vissza kell küldenie. De ilyen ne legyen.
További terv, hogy RBJ által adott ROM-ot is majd "flestúlosítom" (Flashtool-lal feltehető formába hozom), illetve olyan CWM mentéssel is megosztom, ami biztonságos - mármint rá nézve; csak system és boot lesz benne.
-
RPka91
tag
Esetleg az eredeti software a Jiayu honlapjáról: [link]
-
drr
őstag
válasz
Earl_Muttley #170 üzenetére
Én FasterGPS-szel lőttem be, azóta gyorsan talál jelet
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv!
GPS mennyire stabil? Ismerősnek kifejezetten egy GPS "alapú" programhoz kell a telefon.
mobileuncle-vel lehet kalibrálni mint pl. a Feiteng féle "S4"-nél?Köszöntem!
-
Ajánlom figyelmetekbe a blogbejegyzésemet a Jiayu F1 wcdma verzióról, amiben már szerepel néhány fontos dolog, így pl. a reocvery-k.
Persze folyamatosan bővül, ahogy haladok a megvalósítandó feladatok sorában. -
dpinyo
csendes tag
Tegnap rendeltem, és ma már ide is ért. Én pozitivan csalódtam benne, ami elösször megütött, hogy van benne anyag
Amit viszont nem értek, hogy nem tudok csengőhangot változtatni. Bármit csinálok marad az alap csengőhang. Ami azért érdekes mert amikor beállitom, akkor a hangerő állitásnál az új csengőhang szól, amikor viszont hivom visszatér az alap, de a vibernél viszont az új beállitott szól. Valakinek hasonló?
-
Mokush
tag
A csengetés hangerejének szintjeit lehet valahogy módosítani?
Nálam így következnek: néma -> rezeg -> 46% ami biza már nagyon hangos (nekem).
Most ezt használom a probléma kiküszöbölésére, de ha meg lehetne valahol változtatni a default értékeket az jobb megoldás lenne -
RBJ
addikt
A dobozára rá van írva a gravity sencor és lóf...sz van benne.
Amúty így van other function.
fm, gravity, proximity and light sensor. ennyi. -
RBJ
addikt
Na külön be kellett állítani a tmobil adatokat mms nél.
-
RBJ
addikt
Nem teljesen ide tartozik de azt hol kell beállítani, hogy az mms em lejöjjön. csak értesítést kapok de nem tudom letölteni.
-
Akinek nem enged launcher-t cserélni a gyári rom, az az alábbiakat tudja megtenni:
Beállítások -> alkalmazások --> összes -> "Indító" nevű programra rábök -> Alapértelmezések törlése-re rábök.
Innentől ha a home gombot megnyomod, akkor felugrik az ablak, hogy melyik legyen az alapértelmezett. -
Nagya21
addikt
Csak hogy visszataláljak
Üdv Nagya -
gógyi
aktív tag
(#145) gógyi Erre valaki?
Bocs Mester ezt nagyon benéztem, korán van még.
Szóval, ha emlékezetem nem csal az első használatkor még ha a Tmobilos kártyán beszéltem akkor is jelezte, hogy a Telenoroson keresnek. Most meg a telenoros partnereim panaszkodnak, hogy állandóan , nem kapcsolhatót jelez a telefonom.
-
sbe561
tag
-
Mokush
tag
Koszonom mindkettotoknek. Az iranytu azert furcsa, mert mindenleirasban szerepel. Low cost, low cost, de a leirt feature-k lettek kifizetve.
-
-
-
Hogy mentsem data nélkül?
MTKDroidTools-zal. Az is létrehoz egy CWM mentést, ami 5-ös verziüs mentés, data nélkül. Az kifejezetten jó megosztás céljából.Töröltetném a linket de nem tudom az adott oldalon. Innen a fórumról hogyan törölhetem?
Modker topikban, itt
Írsz nekik egy bejegyzést, hogy légyszi töröljétek eme <link!> hozzászólásomat / vagy a linket belőle.
Javítani fogják. -
gógyi
aktív tag
Jóemberek!
Tudnátok segíteni abban, hogyan kell beállítani ahhoz, hogy a Telenor az elsődleges simem és ha a Tmobilos kártyán beszélek nem kapcsolhatót jelez annak aki a Telenoroson hív? Amikor először tettem bele a 2 kártyát még jól működött.
-
Köszönöm, sikerült letölteni.
De benne maradt a data. Az azért nem szerencsés, mert ebben benne van az imei szám is.
Szerintem töröld, és majd biztonságosan újra közzétesszük.@(#142) colonia
A scatter fájl nem kellene hozzá?
Nem, nem kell, mert ez nem Flashtool-os rom, hanem egy CWM mentés. -
RBJ
addikt
Nekem mobilamb s és le van mentve cwm el.
-
Amúgy nem is értem az mtk t, hogy miért osztja alapból ketté a memóriát belső és külső nek.
Mi lehet a lényege?
Nem MTK specifikusság.
Más gyártó is csinálja.
Annyi a lényege, hogy így fizikai sd kártya nélkül is használható a telefon összes funkciója. Semmi több.Mentések megosztás mit takar?
Azt a ROM-ot, amivel a telefon jön azt lementem és megosztom CWM-backup és Flashtool-lal feltehető formában (+ még raw img formában is) -
RBJ
addikt
Amúgy nem is értem az mtk t, hogy miért osztja alapból ketté a memóriát belső és külső nek.
Mi lehet a lényege?
Mentések megosztás mit takar? -
sbe561
tag
Megoldható az hogy a Jiayu F1 mobilamb-os romot lementi valaki cwm-el, majd azt másik telóra felrakni? Mert ez a gyári rom egy nagy rakás szerintem!
-
CloZee
aktív tag
válasz
Oroszlánom #125 üzenetére
Köszi, jó
-
superTibcsi
aktív tag
Hogyan lehet beallitani, hogy a nevjegyeknel latszanak a facebook profilkepek? Facebook fiok be van allitva' a kepek megsem jelennek meg.
-
RBJ
addikt
Na most jöttem rá, hogy a képeken a szép kinézetű az aliyun os.
-
RBJ
addikt
Érdekes system info alapján és ha a kamera beállításokat nézem 8 Mp ír hátlapi kamerára, alőlapi meg 2Mpixel.
Ez hogy? -
CloZee
aktív tag
Helló!
Hogyan lehet beállítani, hogy elküldje a telefonszámot ? Telenor elküldi, T-mobilos sim pedig nem
-
RBJ
addikt
ma próbáltam a gps t kint akkor jó volt igaz csak net alapján indult el ami hülyeség.
net nélkül nem tiszta a dolog.ezt írja ki.
/ si-netq rejected due to no network connection / mit kellene állítani, hogy jó legyen. -
sbe561
tag
Mivel a Ringdroiddal is csak az első ujraindításig tartja meg a csengőhangot ezért ma lecserélem a gyári romot erre: [link]
Elméletileg ez is a gyári rom, de már javítva...Véleményt majd írok róla!
-
KTU
addikt
Igen működik!
recovery módba indítás:
Gravitybox beállít hogy leállításnál választható legyen a recovery mód újraindítás.(#114) colonia:
Tuti pontos fólia felhelyezés, ha az egyik oldalán ideiglenesen felragasztod, ilyenkor már csak a porszem maradhat alatta ha nem tisztítom meg teljesen a kijelzőt vagy a fóliát.
videó -
Oroszlánom
tag
Sokszor használom a néma üzemet ezen is egyszerű: jobboldalon a hangerőt minimumra venni és mégegyszer rányomni a hangerő mínusz gombot.
Keresem: átirányításkor csak rövid ideig jelenik meg az infó és nincs külön kis ikon ami mutatná.Ha a felugró ablak idejét lehetne növelni, vagy ikont varázsolni hozzá az jó lenne. -
colonia
senior tag
Nem tudjátok ha leszedem a Jiayu-s zöld feliratú fóliát akkor van alatta vagy külön kell rátenni amit küldtek mellé?
-
RBJ
addikt
Érdekes a camere fx el jobb képet csinál a teló mint a gyári appal. Létezne?
-
-
RBJ
addikt
Hiába engedélyeztem a wifi és adatforgalom alapján a helymeghatározás segítségét még így se tájolta be magát a gps. pedig mutatta a helyem de holdat még nem látott egyet se.
-
RBJ
addikt
Masszív kis teló legalább. A közelség érzékelő érzékenységét nem lehet állítani. Nálam az a gond míg nincs tok stb, meg melóba /lehet kiröhögtök/ simitózáras zacsiban van ami akkora mint a teló és mikor hívok érzékeli a zacsit és sajna egyből leoldja a képernyőt és nem látom, hogy kit hívok, vagy hogy letettem e?
overmax bírta a zacsit.Ja hallkan megjegyzem, hogy egy műholdat se lát a telóm.
-
RBJ
addikt
Amúgy hogyan kell kiejteni a nevét?
-
Mokush
tag
válasz
Oroszlánom #98 üzenetére
Igen, tolts le legalabb 9 distrot, legy szives. Most komolyan, te erted ami olvasol?
-
sbe561
tag
Romokkak mi a helyzet?
Ki, mit használ, mert nekem a gyáriból elegem van 2 nap után.
Épp a csengőhang beállítással szenvedek, és a gombvilágítás működése is elég idegesítő!
-
Mokush
tag
válasz
Oroszlánom #95 üzenetére
Semmit nem kell letolteni hozza. Ezt irtam.
-
RBJ
addikt
Rádugod oszt kész. Külső tárnak kell hogy lássa a gép, mindegy mi alól vagy.
-
Mokush
tag
válasz
Oroszlánom #93 üzenetére
Nem kell hozza Linux a gepedre... ha ezt akartad kerdezni.
-
Oroszlánom
tag
Számítógépre milyen szoftverrel csatlakozik? Mintha Linuxot láttam volna.
köszönöm! -
Adikosa
tag
Sziasztok! Már ahogy látom többeknek megjött a telója, és volt pár negatívum említve. Összességében megéri ezért az árért? Van más alternatíva ebben az árkategóriában? köszi.
-
Hrabci
tag
válasz
Oroszlánom #88 üzenetére
Szintén. Azszem a "Kék telefonkagyló - Beállítások gomb - Beállítások - Beszédhívás beállítások - További beállítások" útvonal lesz ez...
-
Hrabci
tag
Sziasztok,
valaki rakott már fel Gravitybox-ot? Működik vajh?
-
Oroszlánom
tag
Szép estét!
Hol lehet a híváskijelzést aktiválni az F1-en?
Köszönöm!
-
RBJ
addikt
HUn a multitasking gomb?
-
RBJ
addikt
El is felejtettem mondani, hogy csak néztek a kollegák a telefonra.
Hogyan is kell kiejteni a nevét? -
RBJ
addikt
Ebben hol lehet a két kocka menü gomb. a megnyitott alkalmazásokat mutatja meg visszamenőleg és itt lehet becsukni mindet. Ez hun van?
-
RBJ
addikt
Nekem még halknak tűnik a telefon így csinálok egy engineer módban hangerő állítást.
-
-
RBJ
addikt
Szerintem ez a varázs akku mitosz. Ma reggel szedtem le a toltőről. reggel nyomogattam meló előtt max fél órát, nappal csak pár telefonálás volt és most 89% on van.
Lehet egy batterycalibration kell neki majd.
Tetszik a gumiszerű hátlap de nagyon zavar, hogy érzem rajta a legapróbb port is felragadni. -
RBJ
addikt
a 4 Gb bol majd 3 at használsz csak fel van osztva belső memóriának és belső sd nek.
Ezzel nincs gond. a gomb megvilágítás dolgot én se értem miért nincs szinkronban a kijelzővel.
A kijelző nekem is fura az overmax ips se után de megfelelő háttér után másabb.
A gyári wallpaper nem igazán jó felbontású szerintem.
Lock screen helyet minta alapú képernyő zárat kell alkalmazni, más telefonnál is kinyilik.
A kijelző szerintem még véletlenül se lehet sony . Fakó e van.Valaki tudja, hogy hol kell kikapcsolni a szövegíráskor a rezgést?
-
sbe561
tag
Ha kérhetem valaki segítsen a kínai app-ok eltávolításába. Szájbarágósan kérném, mert kb 2-3 éve nem foglalkoztam ilyennel, hogy root cwm stb...
Köszönet!
-
Mokush
tag
2. napja nyúzom az F1-et (mobilamb), eddig egy ZTE Blade-et használtam. Több mint 3 évig kitartott a Blade, ebből is látszik, gyakran cserélek telefont
Ami tetszik az F1-ben:
- Blade-hez képest nagyon gyors
- Wifi/GPS teljesen rendben van
- Elég jól összerakták, masszív szerkezet
- Olcsó
Ami nem tetszik:
- A lock screen nem annyira lock, mert időnkét kinyitja magát (zsebben)
- Véletlenszerűen bekapcsolja a wifi-t vagy a 3g-t, mikor melyiket
- Teljesen fölösleges a LED "vaku" (bár így el lehet mondani, hogy az is van)
- A kijelző nagyon ronda. Fakó, döglött színek. Illetve nem tudom, milyen felbontással dolgozik, mert elvileg u. az, mint a Blade-nek (480x800), de az erre optimalizált iGo kezelőfelületének nem látszik az alja. A Blade-en viszont rendben volt, ergo szvsz nem 480x800, de nem fogom megszámolni.
- A home/menu/back gombok világítása még véletlenül sincs szinkronban a kijelzőével
- A 4GB belső memóriából csak 1,2GB használható
- Filléres, kacat töltő -
RBJ
addikt
工厂模式(Gōng chǎng mó shì)=factory model
完整测试(Wán zhěng cè shì)=complete testing
单项测试(Dān xiàng cè shì)=single testing
测试报告(Cè shì bào gào)=test report
清除e MMC(Qīng chú e MMC)=Clear/Remove/reset e MMC
版本信息(Bǎn běn xìn xī)=Version Information
重启手机(Chóng qǐ shǒu jī)= restarting the phone -
RBJ
addikt
El akartam indítani a recovery modot lett belőle factory mód power + hang le és teljes kinai jön be.
itt találd meg hol kell kilépni.
-
RBJ
addikt
nekem nem tűnik olyan acélosnak az aksi. itt nyomogatom és már 95 % van fél óra alatt.
-
RBJ
addikt
Érdekes a rendszerfrissités menűt nem találom.
Be lehet állítani, hogy a funkció gomb is villágítson mikor életre kell a képernyő. -
sbe561
tag
-
RBJ
addikt
válasz
peppyscot #62 üzenetére
Azt olvastam az xda, hogy kék led feltöltést jelent csak azt nem értem miért villágít kéken már 91% tól.
Azt hittem zöldre vált a végén.Na egye fene, rom ügyileg meg meglátjuk melyik lesz a legjobb.
Kár, hogy a mobilamb belemókólt de lehet ők levakartak mindent, hogy ne legyen gond gari szempontjából ha a felhasználó mókolja .
AZért érdekes xda n nem sok minden van jiayu f1 téren. -
peppyscot
csendes tag
Root explorer-el a system mappából törölni kell a 3 kínai app-ot ami a menüben is van.és eltűnik.A led visszajelzés kéken villog sms-nél,nem fogadott hívásnál, pirosan ha a viber vagy más jelez valamit.Valószínű más a mobilamp-os rom.A töltő nekem átalakítós, de használható csak lassú.kb 4 óra a töltés.Még a billentyű zár is jiayu jel.Egyébként a TD verziós az Aliyun rom-mal volt.Saját rendszer.A WCDMA-s már a stock androidos......De alapban ez Aliyun-os teló.
-
drr
őstag
Nekem 3 kínai app látszott a menüben. MTK Tools-szal le lehetett szedni őket, azóta a nyelvválasztós menüből is eltűnt az egyik tyúklábas menü
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Állapotjelzpő led csak töltéskor világít?
-
RBJ
addikt
De tényleg nagyon masszív érzete van a telefonnak. az overmax recseg ropog a markomban ez meg meg se nyikkan.
MOst nézem, hogy mi a furi nekem. Nálam nincs jiayu s kinézete a rendszernek. alap android és kész.
Vagy valahol be kell állítani a témát másra?
LED világítás is nagyon gyenge a kamera mellett. -
peppyscot
csendes tag
Az újraindítás recovery-be csak a jiayu.es app-al vagy mobileuncletools-al megy vagy adb-n.Gombokkal nem megy.Nekem is meg volt zakkanva az aksi állapot kipucolás rootolás meg cwm-után.De semmi gond nincsen már vele.Azóta csináltam egy hülyeséget flashelés közben és letégláztam, van meta mode-ja...már ezt is tudom.Nagy nehezen vissza tudtam hozni az élők sorába, de jó lecke volt.Még szerencse hogy volt gyári mentésem.Visszaraktam full gyári stockra, mégcsak rootolva sincs.Nem akarom mégszer letéglázni.Semmi gond a gyári rommal szerintem.1 hónapja nyúzom vele.....
-
RBJ
addikt
ips overmax után nekem furi ez a kijelző.
-
RBJ
addikt
Na nehogy már kiderüljön, hogy rossz teló. most kaptam kézhez.
Fődhöz vágom. Lehet a kínai kitakarítás zavart be? -
drr
őstag
Na kezemben a cucc! Az akksi kijelzés meg van zakkanva. Egyszer 35%-ot mutat, egy újraindítás után meg 92-t. Root, CWM megvolt, de belépni nem tudok, a töltőre dugott hangerő fel+power nem jön be sőt más kombó sem... Ajánlott rom? Vagy ami rajta van az ok? Már kitakarítottam a kínai szemetet belőle...
-
gógyi
aktív tag
Jogos utána is olvastam, de nem értem, illetve értelmét nem sokat látom.
Mindenesetre az enyémmel az a fő gondom, h wifi használat nélkül is, ha reggel húzom le a töltőről, estére már csak 50% körül van a töltés , valaki itt linkelte, h két hétig is bírja az övé.
A másik hibája meg az, h 20 perces telefonálás után is azt írja ki, h hívási idő 4 perc 26 másodperc.
Én a Mobilambról vettem.
-
drr
őstag
Én ma kapom kézhez, az aliról rendeltem sima SG-vel 15-én és ma már a kezemben is lesz. Nagyon korrekt az eladó, az oroszok nagyon pozitívan véleményezik
WCDMA verziósat rendeltem, 70$ volt, elvileg szilikon tok és fólia lesz a csomagban. A 4pda-n már vannak fent romok a készülékhez, de én is azt várom, hogy itt is megjelenjen végre valami hozzá -
RPka91
tag
Remélhetőleg lassan nekem is megjön.
-
gógyi
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #45 üzenetére
na és mire is jó az a rootolás, meg rom telepítés
?
-
gógyi
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #42 üzenetére
És mit javasolsz mire használjuk? Mit kéne feltétlen telepíteni? Nem vágom haza a telefont?
Teljesen zöldfülű vagyok. -
LantosBerry8
senior tag
-
üszök
őstag
Még azt elfelejtettem,hogy a Wifi igen combos,ahol a ZTE V967S néha látja a jelet,de gyakorlatilag használhatatlan ott ezen még kettő vonal van.
-
RBJ
addikt
Gondoltam áteszem ide mert itt kellesz majd az info.
[link] -
pkucseber
újonc
Valaki meg tudná mondani, hogy működik-e rajta az OTG ??
-
k.istvan80
csendes tag
Ezt a telót néztem ki én is, erre szeretném lecserélni a közeljövőben a lassan 5 éves Samsung B2100-mat.
Akinek már van, attól kérdezném a következőket:
- Kijelzővel ki mennyire elégedett? (sima TFT-nek írják, de youtube-os teszt videók alapján jobbnak tűnik, mint a legtöbb olcsó készüléké - a mobilamb.eu oldalán Sony kijelzőt emlegetnek)
- Kamera milyen képeket, videókat csinál? Autofókusz jól működik? A LED vaku mennyire erős? (esetleg tesztképeket, videókat szívesen megnéznék, gondolom más is akit érdekel a típus)
- GPS vétel mennyire erős?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
RBJ
addikt
Nagyon be van halva a totyik. Remélem hamarosan felpörögnek a dolgok rom hegyek stb.
-
sbe561
tag
-
peppyscot
csendes tag
válasz
peppyscot #25 üzenetére
Sokat olvastam a cégről az elmúlt hetekben.Egyetlen kínai cég amelyiknek van saját fejlesztő részlege.A legtöbbjük csak bérel egy hangárt vagy valamit ahol összerak egy szériát és annyi.Azért dobták piacra az f1-et meg a g2f-et hogy betörjenek az európai piacra.Menni is fog nekik.Pl spanyol honban már hivatalosan is van jiayu és egyre népszerűbbek.Németországban is.A spanyolok adták ki a jiayu.es appot amivel bármit letudsz tölteni a telóra, rootolhatod vele, custom recovery-t meg bármit tudsz cserélni vele és az app dobálja ki a legújabb dolgokat hozzá(frissítések, hírek).Ilyen még a nagy brandoknak se nagyon van....Nekem bejött.Eléggé elfogult is lettem vele, gondolom az látszik :-D
-
RBJ
addikt
Kezd tetszeni én az overmax om cserélném ki. Mivel melós telónak kell nem szándékozok sokat adni érte mert hamar kifektettem.
Már csak azt kellene tudni, hogy valaki rendez e csoportos rendelést. -
peppyscot
csendes tag
Most van 69%-on és 2nap 21 óra.Kigyomláltam belőle a kínai appokat, meg nem sokat használtam a napokban.csak néha email, sporttracker,kis telefonálás.Jól optimalizálták a rendszerét.Játékot nem igazán próbáltam, de a stickman downhill motorcross-t szépen viszi.mondjuk nem is egy komoly 3d játék :-D.
Egyszóval jól bírja az aksija. -
peppyscot
csendes tag
Sziasztok!Én kb egy hónapja rendeltem aliexpress-ről egy fehéret.Minőségre teljesen jó, nem marad el a nagy márkáktól.Gps jó, jó a rendszer, nem lassú.Hihetetlen jól összerakott teló, fém keretben van,nem recseg nem ropog.Kaptam vele szilikon tokot ami első osztályú.Előtte w450-em volt.Van különbség.Az sokkal gyorsabb volt, de a minősége....A Jiayu-t bárkinek ajánlom.Azóta nagy Jiayu fan vagyok.Ja és az akksija kibírja ha nem nagyon nyúlok hozzá 10 napot!!!Soha nem lesz másmilyen telóm csak Jiayu.A jiayu.es app-al mindent lehet vele csinálni.Framaroot-al rootoltam gyári mentés után.üdv.
Ja és alapban volt benne magyar nyelv is pedig nem is írta, csak hogy orosz angol meg kínai.
És még valami.Ha akarjátok hogy itt eu-ban a 3g menjen WCDMA verzióst vegyetek ne a TD verzióst mert az csak kínai 3g-re van!!!! -
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #19 üzenetére
Mondjuk az a nagyobb tétel. Elfelejtetem külön megemlíteni a kettőt, mivel úgyis a vámosok kapcsolják le az árut.
-
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #17 üzenetére
De akkor a kínai webshopokból rendelőket miért vámolják szinte mindig?
-
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #15 üzenetére
"Vám alapból nincs telefonokra"
Ami EUn kívülről jön, mind vámköteles én úgy tudom.
-
klogw
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4 üzenetére
Szia! Vám se?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #10 üzenetére
Fóliát honnan rendelted? Valami tokot is rendeltél hozzá?
-
LantosBerry8
senior tag
az aksi elég nagy, ez látszik az üzemidőn is, vasárnap délután volt feltöltve utoljára - azóta volt használva elég sokat internet kb.: 2 óra mobilnet/wifi, telefonbeszélgetés kb.: 3-4 óra és jó sok nyomkodás..., most 56%os az állapota
fólia nem volt, de rendeltem hozzá, tegnap érkezett meg (6db-610Ft
)
-
RBJ
addikt
aksi mennyit bír? fólia van benne stb?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #6 üzenetére
Ennél akkor megnyugodhatok, nem kell külön jeleznem, hogy jót küldjön? Te is innen rendeltél.
Mindennel meg vagy elégedve, van valami negatívuma a telónak? -
Taoharcos
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #2 üzenetére
Hogy a magyar nyelv is benne legyen kellett kérni vagy alapból benne van?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #2 üzenetére
Egyénileg rendelted? Honnan?
-
LantosBerry8
senior tag
Én tegnap előtt kaptam meg a csomagot, meglepően gyorsan, rendeléstől számítva 11. napon (pedig volt egy pár munkaszüneti nap
és sima SG -val jött)
Én fehéret vettem, van benne magyar nyelv is, bár rootolva nem volt.
Nagyon jó az anyagfelhasználása a telefonnak, kézbe véve is minőségi érzetet ad!
A vodafone 3G hálózatát simán kezeli!A gyári hálózati töltőt szerintem mindenki elfelejtheti.... -bár adtak hozzá EU átalakítót, de mint korábbi Jiayu telefonomnál, ennél sem működik a töltő... /ajánlott beszerezni egy jobb minőségűt/
-
Taoharcos
aktív tag
Jiayu F1 telefonról lehet ide írni a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest