- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #121663 üzenetére
Azt láttam, csak a gyárira voltam kiváncsi, de akkor nincs változás.
-
válasz
tibcsi0407 #121658 üzenetére
szuper, majd kepernyoidot ossz mar meg, mert kivancsi vagyok mit tud
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Grat hozzá! Gondolom magyar nyelvet nem tartalmaz. Illetve a későbbiekben kiváncsi lennék mit bír a 3000 mAh akku.
-
RVR400
veterán
válasz
Szerintem már letárgyaltuk, hogy csak az UX pontszám dobja meg. Egyébként egy Antutu Battery Test-et (100-ról a 80-as opcióval) lőhetnél. Ha tud 7 órát, akkor azt mondom, hogy már elérte azt a szintet, amit értékelhető a sokat emlegetett 650 mellett. De valószínűleg a felét fogja elérni...
-
EG0
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121655 üzenetére
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #121645 üzenetére
Értem, csak fura hogy a kisebbekből nem szánnak felénk, holott talán árban nem dobna sokat a B20 támogatás.
De hát így döntött a vezetőség gondolomLegalább ők szánnak ide is készüléket, aztán hátha bővítik a listájukat.
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #121641 üzenetére
Néztem ezeketa LeTV-ket, jónak tűnnek, főleg, az árukhoz és képest és azt láttam, hogy némelyek, bár nem mind, kezelik a B20-t. Fura, hogy egyik igen, másik nem, miért nem mind? Sajnos épp a drágábbak közt találtam olyat, ami kezeli, de hátha az olcsóbbak közt is lesz B20 támogató modell.
Ha csinálnak 14x7 cm körüli telót, talán még elcsábulok -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121641 üzenetére
[link]...ez lenne az ahogy a kimovile ellképzeli? vagy ez másik brutál készülék?
-
válasz
tibcsi0407 #121637 üzenetére
Erre pályázok én
Snapi most jobbat nyújt ebben az ársávban.
Aksit tolhatták volna 4000-esre
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121637 üzenetére
Hahh, milyen ismerős koncepció....egy verzió MTK-val, egy verzió Snapdragonnal...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121630 üzenetére
Biztos ismered az e-pénisz fogalmát....ez csak arra jó....ki nem sz@rj@ le mennyi szabad memó van, amíg gördülékenyen hasít a telefon...
-
válasz
tibcsi0407 #121626 üzenetére
A rendszeres nézegetés élményéhez minimum 500MB szabad RAM kell
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #121626 üzenetére
A mostani telómban 1 GB mellett 300-400 mega szabad hely van (és kevés, elég egy kis fácsé vagy több nyitott lap, hogy elfogyjon). Ha váltanék, akkor minimum a dupláját szeretném.
Különben is, 1,2 giga csak Androidra?! A Windows-om nem zabál ennyit, és az desktop rendszer. -
válasz
tibcsi0407 #121560 üzenetére
Jelenleg majdnem minden alaplap Foxconn üzemből kerül ki.
Illetve Acer/Asus/Lenovo/HP brand gépek alaplapjai is mind Foxconn, tehát él és virul a szakma
-
válasz
tibcsi0407 #121554 üzenetére
Szinten.
@kornelka: Erre nem tudsz altalanos skatulyat húzni, ha faj, ha nem..
Ezt is zárjuk rövidre, mert kurvara sikerult megint elmennie a topicnak. Holnapra semmit se!
Ez nem olyan, hogy meg kell hajlani bármi elott is, de 2 nap elment rád, most a mobilokkal is foglalkozzunk mar...Köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121397 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121397 üzenetére
Amúgy a Vernee-t ki alapította, vagy melyik cég dolgozóiból fejlődtek ki? Valahol volt valami homályos utalás, hogy az egyik gyártó bla-bla-bla. Vagy ez nem korrekt info?
-
trebrona
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121328 üzenetére
és (#121329) Somatom:
irónia smiley megvan?
De azért köszönöm.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #121258 üzenetére
Szeva. Az X20-rol irhatnal majd tapasztalatot.. nekem meg csak "keszul"a telefonom( Apollo Lite), majd juniusban realizalodik,de az X20-ra kivancsi vagyok...
Koszi!
Szerk: Koszonom elore is!
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #121244 üzenetére
Valakinek biztos, de nem dual SIM hiányában...
(#121264) tibcsi0407 :
Törölni túlzás, inkább szerkeszteni, ha valakinek megfelel neki jó vétel lehet, bizonyos kompromisszumokkal.
Ha dual SIM lett volna, talán én is rendeltem volna pár hete. -
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121253 üzenetére
Köszi a választ, csak azért írtam nagy betűkkel mert tényleg belefuthat valaki aki dualt akar. Az nekem is eléggé fontos dolog sajnos.
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121251 üzenetére
És 150-be megáll teljesen, okosan úgymond? EU Express-kell csak eszerint...
**EZ NEM DUAL SIM.... akkor felejtős....
-
ReFleXx
addikt
válasz
csak a feher, a fekete 170 dodo mar, 180 ha nem kinai garit akarsz + posta.
-
csubuka
addikt
válasz
Hehe, ez lehet jó lenne nekem. Van EU shipping és bevált már másnak? De miért ilyen olcsó ez voltaképp? Az EU-s LTE szinte teljes hiánya miatt? 3000-es akksi elég ebbe?
-
nepszter1
addikt
válasz
tibcsi0407 #121207 üzenetére
persze , mar volt szervízbe akkkor kicserélték ezt az usb töltő helyét mert nem töltött a telefon csak kikapcsolt állapotban aztan 3 hét után se kép se hang nem kapcsol be azóta , töltőre dugva néha bevillan a piros led és ennyi sajnos
-
Roli5
tag
válasz
tibcsi0407 #121192 üzenetére
Igen, küldeném, ha hagynák...
De nem akarják elárulni, hová küldjem szervizelni... Csak várjak a friss ROM-ra.
Azt hittem, a Spemall komolyabb és rendesebb banda. De hát nagyon úgy néz ki, egyik kutya, másik eb... -
Roli5
tag
válasz
tibcsi0407 #121179 üzenetére
...lehet azért várakoztatnak egy Umi Touch szervízzel...
A kijelző felülről nézve egyharmadánál középtájon van egy világosabb csík, illetve random nem ért a hívott fél a recsegő hang miatt, amit ő hall, talán az Umi mikrofonja állt be.
Erre mit mond a Spemall? Várjak a következő friss ROM-ra, az megoldja. Igaz, hogy van egy két héttel korábbi ugyanolyan ROM-mal rendelkező Umi Touch-om, és az jó, de csak várjak. Hiába írtam nekik, hogy kérem a szervíz címét, már postázom is, akár a pokolba is. Erre már a második levelükben is csak várjak... Addíg meg nézegessem a telefont a polcon, mert ott valóban jól mutat...
De nem akarom összerúgni a port velük, de lehet hogy meg kell tenni.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #121184 üzenetére
Kár. Pedig jó lett volna egy all-in-one szervízcentrum. Nem kéne állandóan illetékes javítóbrigád után kajtatni.
-
nyisziati
veterán
válasz
A Wayteq IX. Gyáli úti szervíze más telefonokkal is foglalkozik (pl. THL-lel is). Szép új irodaházban vannak, nagy területen, nem egy sufnituning garázscég. Lehet, hogy érdemes lenne velük fölvenni a kapcsolatot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121181 üzenetére
PÜ.
-
válasz
Szervize(s)t nem tudok, de azért az elég kemény, ha az EU-ban nálunk olyan sokan rendelnek tőlük, hogy külön szerviz megérné nekik...
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121112 üzenetére
Én is így gondolom. No, mindenesetre kíváncsian várom a beszámolót.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121110 üzenetére
H+ van természetesen, meg ezen van 1GB-m ami nekem doszt elég havonta.
Pont ezért filózok, hogy egyáltalán kell e nekem az a B20. Vagyis egész pontosan inkább a majdani eladás miatt gondolkodom a Vernee-n is, mert gyaníthatóan nem marad nálam örökké, és az eladhatóságán nagyot dob. -
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121108 üzenetére
Nagy vagy!!!
X20-as vagy X25-ös?
Lehet hogy mégis maradok ennél????
Csak az a fránya Vodafone....
Telenornál egy percig nem gondolkodnék. A mozgáskörzetem nagy részén van B3 náluk.
Még rágódom egy kicsit. Momentán úgyis sok a másirányú kiadás. -
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121105 üzenetére
Gratula. Várom Veled együtt!!! Meg egy összehasonlítást is az 1S-hez képest.
Spemall-tól jön? -
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121102 üzenetére
Én is kíváncsian várom. Vagyis igazából nem is a Thor érdekel, hanem a gyártó másik készüléke az Apollo. Ha valóban olyan jó minőségű ahogy azt állítják, akkor lehet hogy meglesz a LeTV X600 utódja. Nézegettem már a LeEco 2 Pro-t is ( gondolom Te is... ), de abban nincs B20, egyébként biztosan nem gondolkodnék más márkában. A Max 2-ben ugyan van, de a Snapi meg nem hat meg, ráadásul egy kicsit nagy is.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121032 üzenetére
Valóban, bár a Redmi 3s hasonló paraméterekkel még olcsóbb - ugyanilyen vacak kamera mellett!
Egy használt, alsó-középkategóriás kompakt fényképező 25k magasságában meg felmossa az összes telefonba épített szenzor+optika kombóval a padlót, kb. 400 USD-ig, vagy tán még a felett is!
Csak az a kérdés, a + 0.5" kijelző mennyit számít olvasási komfortban - mostanában fél napokat is böngészek telefonon, orvosi rendelőkben várakozva - hogy megérje a nagyobb készülékházból adódó diszkomfort érzést. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121030 üzenetére
Thx!
Az mindenesetre látszik, hogy kamerában sajna ez is hozza a kategória átlagát (rossz fényviszonyok = zajos, életlen képek). Úgy látszik a 200 USD körüli ársávba ez fér bele.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120913 üzenetére
Még arra sincs szükség. A biztonsági problémát a user igények is generálják. Írok egy példát. Milyen jópofa feature a duplakoppos kijelző ébresztés. Csakhogy, ilyet nem lehet csak OS szinten megoldani, kernel támogatás is kell hozzá. Vagyis, az érintésérzékelésnek az OS -nél mélyebb szintű monitorozása. Olvass utána a getevent/sendevent shellparancsoknak és rá fogsz jönni, hogy megfelelő jogosultsággal minden érintés és bevitel infóját lehet logolni! A logot pedig símán lehet továbbítani.
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #120909 üzenetére
Igen is, meg nem is. Én csak a lenovo user experience app esetében ástam bele magam, miután elolvastam ezt, inkább jobbnak láttam letörölni a system alól
lenovomm.com felé mentek "használati statisztikák"
-reportBatteryEvent
-reportBootEvent
-reportBuletoothEnabledEvent
-reportGpsDataEvent
stb. stbDe ez már majdnem mindenhol így van, csak nem mindig tudunk róla. (Pl. w10)
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #120909 üzenetére
Ugyanez nekem is a benyomásom...
-
zolipapa66
tag
válasz
tibcsi0407 #120886 üzenetére
Szerintem meg szálljatok le rólam !!!!!
-
zolipapa66
tag
válasz
tibcsi0407 #120878 üzenetére
De csak kukoricára, mert akkor van értelme
-
zolipapa66
tag
válasz
tibcsi0407 #120876 üzenetére
Tényleg egy fórum, amit nem indiaiak olvasnak, ezért mertem odaírni, hogy "ismeretlen".
Bocsánat. -
zolipapa66
tag
válasz
tibcsi0407 #120874 üzenetére
Feltehetsz még 22 táblázatot, ez senkit nem érdekel. A lényeg, hogy olyan linket tettem ide, ami egy értelmes teszt, és nem csak azt, hogy húúú "lesz majd ilyen telefon" valamikor.
Gondolt át, hogy mennyire volt hasznos a hozzászólásod a linkelt témához........
-
zolipapa66
tag
válasz
tibcsi0407 #120871 üzenetére
Tényleg?
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #120785 üzenetére
Mindenkinek az a fontos, amit ő annak tart. Én sem mondom senkinek, hogy ne vegyen B20-as telefont, nekem se mondja senki, hogy hülye szempontok mentén keresgélek.
Over, mert sok lesz az OFF.
Kösz még egyszer!
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #120783 üzenetére
Értelek, de neked amúgy is a "nagyon kösz"-rész szólt. Azt nem értem, miért kell hülyének nézni azt, akinél telóvásárlás esetén fontos szempont a jó kamera. Nem érdekel, hogy más mindenhova cipeli a fényképezőgépét, én nem fogom, és telefonvásárlásnál az alap dolgok (jó szoftver, CPU/GPU-páros, hanghívások minősége, kijelző mérete és minősége, wifi és mobilnet, visszajelző ledek megléte) után a fényképező a legfontosabb szempont. Akinek volt már jó kamerás fényképezőgépe és van szeme, az tudja miről beszélek, akit meg nem érdekel ez a szempont, az minek okoskodik bele a témába? Rühellem a "megmondomatutitahülyegyerekeknek"-típusú arcokat. Na mindegy, hagyjuk, nem ér ennyit az egész.
-
fa4hu
őstag
válasz
tibcsi0407 #120714 üzenetére
Inkább arra gyanakszom, valami bent maradt a memóriájában, és ahhoz adta hozzá a mért értéket, adok még egy esélyt neki.
Fudi: Elképzelhető.
De ha már Oukitel K4000 Pro:
Szép súlyos darab, tényleg erős aksival, jó képernyővel, szinte stock Android 5.1-gyel, a 6735-ösökhöz képest gyengébb GPS-szel. Sajnos gombvilágítás és értesítőled nincs, feltett képernyővédő fólia és szilikontok viszont van.
-
andrisbandi
őstag
válasz
tibcsi0407 #120642 üzenetére
Szerintem ha ez Kínában történt, és elcsípik a tettest, annak kampec :-)
-
válasz
tibcsi0407 #120618 üzenetére
Még azért várjuk meg hátha
-
válasz
tibcsi0407 #120615 üzenetére
92$ azért vad árazás, de lehet a noname versenyzoket akarják kiszorítani
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #120514 üzenetére
Kicsúsztak a szerkesztésből:
meg is lepődtem, hogy az Mi5 és a Pro 6 is is alig nagyobb 5 colsonál, de én csak örülök neki -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #120509 üzenetére
Tavaly nyár/ősz óta pletykálnak 4,7 col körüli, de közel csúcs (legalábbis mindenképp magas) kategóriás telóról, a Meizu tetszene, de ki tudja mikor ér ide
#120514) tibcsi0407: Bizony, tetszetős, még a Xiaomi Mi5 is tetszik, még az is beleférne fizikai méretét tekintve, de az kicsit drága, illetve számomra annyira felesleges az a teljesítmény, amit beleraktak, hogy magamnak nincs ésszerű magyarázata a vásárlásának (na nem mintha mindig lenne
), de a mostani 5 colos is épp elviselhető, kissé zavaró a mérete miatt, jobban örülnék kicsit kisebbnek.
De már meguntam a várakozást, is Mi4c-re váltok, ez 14x7 cm-nél kisebb is. -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #120509 üzenetére
5,5 col alá biztos nem adnám.
Mondjuk a zuk z2 nagyon csábító lenne, de csak 5,2 colos lesz.
Azért azt is megnézem élőben.Tibcsi: igen, de a zuk-nal nagy elony a stock frissülő droid.
Nem kell azon agyalni, hogy vajh' lesz-e hozzá magyar, nem kokanyolt rom, stb. -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #120506 üzenetére
Nem az 5,5 col zavar, valakinek biztos jó, nekem a puszta méreteivel vannak problémáim, én 14x7 cm környékén maradnék. 15 cm-es, vagy a közeli már szóba se jön, mindegy mit tud.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #120506 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom.
Az 5,7 colos le max 2 egyedül hosszban nagyobb 4 mm-el az 5,5 colos redmi note 3-nal, széltében és vastagságban pedig kisebb
Igaz kisebb akksi is van benne... -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #120504 üzenetére
Megvettek kilóra
Kétségtelen ez a LeEco dizájnos készülékeket csinál, jót jó áron viszonylag, megadják a módját, de annyira 5 colé fölé fókuszáltak, hogy nem találtam magamnak megnyerőt...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120499 üzenetére
Gyere kamionosnak! Egész nap lehet töltőn, az fut a háttérben, ami csak akar. Az akkuidő nem szempont, a bivalyerős MTK meg bírja a multitaskot.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #120499 üzenetére
Nekem naponta kell tölteni
De jelenlegi felhasználásnál kb. nem sok minden bírná ki töltő nélkül a nap véget.
2 SIM, 2 óra beszélgetés biztos megvan, napközben folyamatosan bekapcsolva a mobilnet, otthon a wifi.
Mióta megvan, azóta heti egyszer van bekapcsolva a laptop, így simán belemegy 5-6 óra SOT is, így nap végére biztosan 50% alá megy az akksi, így mindenképp töltőre is dugnom. -
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #120492 üzenetére
Mondjuk az a 3000 mAh-s akksi elég nagy önbizalmat mutat a részükről. De ha tud majd ilyet folyamatos mobilnet vagy wi-fi kapcsolat mellett, némi játékkal fűszerezve, akkor elhiszem, hogy sikerült kilépni az X10 éhségének árnyékából:
Ha nem, akkor viszont nagy csalódás lesz, ahogy az X10- is az volt, mivel a sima RN3 1 nap készenléttel 10%-ra merülve tudott éppenhogy 5 órácskát.
-
törölt tag
válasz
Szerintem hasznos és kultúrált álláspont ütköztetés volt. Legalábbis nem szóltak ránk.
-
Kornel
veterán
válasz
En még rendeltek majd egy le max 2-t, aztán egymásnak eresztjuk őket
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #120446 üzenetére
A még gyakorlatilag meg se jelent MTK csúcskategóriát hasonlítják a középkategóriás snapihoz.
Jó összehasonlítás
Ráadásul akku időbe köröket ver rá továbbra is a snapdragon.
Nézzünk akkor egy x20 x25 és sd820 összehasonlítást.
Van 6592-m, asszonynak 6595, volt 6589-m, mindnel ott volt a benchmarkokban kimutathatatlan micro lag, sima általános felhasználás közben.
Következő telom biztosan snapdragon lesz, ez a mostani megvett kilora -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120443 üzenetére
A Governorokkal elvileg Snapin is tudsz játszani, mivel (ha jól tudom) 4.1 -től van rá OS szintű támogatás. Az más kérdés, hogy az adott SOC -on és kernelen mennyire hatásos ez a játék.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #120445 üzenetére
Itt egy jó összehasonlítás. Akku-idő tesztekre még várnunk kell.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #120439 üzenetére
Már az X10 is csalódás volt igazából. A 6752 ért valamit igazából, meg a 6732, nem értem, hogy miért nem ebbe az irányba haladnak. Ha az X20 és X25 továbbra is ugyanazt a vonalat követi, mint az X10, akkor csúnya lebőgés lesz a vége, ha ugyanakkora akksival harmadakkora üzemidőre lesz képes, mint pl. a 650-es Snapi, ráadásul az X20 valószínűleg teljesítményben ugyanazt a szintet hozza, csak majdnem kétszerannyi maggal...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120441 üzenetére
Nem néztem utána, de ha így van, akkor az tényleg számíthat. Az én 6595 -ösöm nem egy gyakori SOC. Állítólag azért nem terjedt el, mert magas volt a gyártási költsége és az MTK inkább a 64 bites 67xx -re koncentrált. A 6595 -ben is valós Big/Little van és tényleg érezni a hatását. Nagyon spórolós tud lenni, ugyanakkor nagyon akkugyilkos is. Ez rajtam múlik (nem csak azon, hogy milyen alkalmazásokat használok, hanem az aktuális governor beállításon is).
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120439 üzenetére
Ebbe sztem nem kéne belemerülni, mert vakvágány. A felső kategóriás SOC -ok teljesítménye már régóta meghaladja az általános igényeket. Ez már csak a gyártók számháborúja. A csúcsigénybevételnél pedig az alkalmazás optimalizáltsága többet jelent, mint a SOC ereje. Itt főleg a játékok és az adott GPU viszonyára gondolok. Az a véleményem, hogy az Android N valóban mérföldkő lesz. Évek óta az első Android verzió, amire tényleg kíváncsi vagyok. Pl. a kétablakos mód, vagy, ha már a GPU -kat említettem, akkor a Vulcan API -k OS szintű támogatása. Persze, még ez is kevés az általam elképzelt Android "szabadsághoz" képest (amiben egy Tasker szintű automatizáló alap része a rendszernek és minden alkalmazásnak kutya kötelessége, hogy Tasker beépülő legyen), de a Google -től már ez is nagy lépés. Kb. az ICS -nél, vagy a JB -nél kellett volna bevezetnie (ahogy a Samsung megtette a kétablakos móddal), mint ahogy a dual SIM támogatást is, mert hatalmas katyvaszt okozott azzal, hogy ezt elhúzta egészen 5.1 -ig.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120349 üzenetére
Igen, de a felbontása és az 5,7-es méret miatt az akkuidőtől is tartok. Elég az fhd ekkora méreten, ráadásul ez kisebb, valószínű jobbat produkál. Ha nagyjából 5 óra SOT összejön, akkor az lesz az új kompromisszumom, főleg ezek némileg gyorsabban töltődnek mint a mostani G4S-em (4,5 óra töltés
)
Szerk: ha másra nem is jó(pedig de), de az irányvonalat megrajzolják most ezek a kínai nagyok. Bízom benne, hogy elindul ezen az úton a Meizu és Xiaomi is...
-
ReFleXx
addikt
válasz
tibcsi0407 #120253 üzenetére
ez a kinai Steve Jobs?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120291 üzenetére
A socból miért gondolod, hogy tudja? Mi5? Meizu note 3 stb... ( mtk is szokta tudni, meizuban mégsincs)
Tuti vakon vagyok, dobol egy linket?
-
válasz
tibcsi0407 #120285 üzenetére
Biztos a B20?
Nekem Snap650/652-vel gondolkodas nelkul kellene. De felek az X20/25 zabalni fog
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120285 üzenetére
?
Tudom, csak eddig sehol nem láttam feltűntetve ilyet.
Értem én, de hol van infó a b20ra? Letv kínai szolgáltató, miért tenné bele? -
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120230 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy miért spóroltak a noti leden... (legalábbis a K6000-ről írta a kolléga, hogy nincs, gyanítom a kiszemelt K6000 pro-n sem, talán a premiumon?)
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #120234 üzenetére
"5.5-inch AMOLED FullHD display, Mediatek Helio X20 processor paired with 6 GB RAM and 32 GB of storage expandable via microSD slot up to 128 GB and should come with Android 6.0 Marshmallow out of the box"
Ez nem az a 140-190 usd kategória lesz, amit keres >)
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120230 üzenetére
Sajnos, a hátlapon van az ujjlenyomatolvasó és talán nincs benne infra. Viselhető kompromisszumok, mert egyébként nagyon bejön a specifikáció.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #120185 üzenetére
Köszi, az elég jól hangzik. És arról esetleg van infód, hogy ez mennyire jól működik?
-
_Hodor_
tag
válasz
tibcsi0407 #120178 üzenetére
A tudását nem lenne fair behatárolnom, de azon meglepődtem hogy "hozzászoktam egy majd 5"-os kijelzőhöz" meg h zsebbe kényelmetlenül fért el neki, mert egyik nagy előnye, hogy írtó kompakt kis 4,7' masina, több 4,5' telót is láttam ami nagyobb vagy ugyan akkora "cakk und pakk" kerettel együtt.
Jó nem a legvékonyabb telók kategóriájába versenyez, de bár mindegyik ilyen kompakt lenne ekkora akkuval. (3000)De a stílusa jópofa
-
_Hodor_
tag
válasz
tibcsi0407 #120168 üzenetére
Jiayu G4S ahogy írja, de a speckó alapján felismertem én is (nekem is az van).
Igen vannak kompromisszumok, idegesítő dolgai (gps+béna hangszóró) de jó páran vagyunk akik szeretjük azt a telót és a mai napig használjuk. (5.1-es CM rommal pl) -
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #120168 üzenetére
Bezzeg arról soha nem blogol senki, hogy az almás telefonok sokszor olyan alapvető feladatokra nem képesek, mint zökkenőmentes telefonálás.
Döbbenetes, hogy szinte kizárólag ájfónt használó ismerőseimmel folytatott telefonbeszélgetések során szokott szakadozni, néha teljesen meg is szakadni a vonal.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #119959 üzenetére
Ez legalább tud béhuszat
-
fa4hu
őstag
válasz
tibcsi0407 #119910 üzenetére
Annyira kritikán aluli volt a support, hogy még azt sem voltak hajlandók elárulni, mi a különbség az Mlais M9 és az M9 Plus között. Az M9-re kiadott hivatalos ROM nem tudja használni a fényérzékelőt, ami főzött ROM-ban működik, de sajnos, azokban meg mindig valami hibádzik az M9 Plus-ra.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #119910 üzenetére
Nem neked akart menni, hanem B0bcat-nak, de ezek szerint "campobasso"...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #119907 üzenetére
Hát akkor nem beállt a földbe, csak sz@rik a felhasználókra....ismerünk még pár ilyen gyártót...
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #119904 üzenetére
Én úgy tudom, ők egy OEM gyártó, úgyhogy nem aggódom miattuk.
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #119897 üzenetére
Azt írta:
"Van ebben videó, zene(kép nélkül) gps, játék, net, normál telefonálgatás"
Namármost GPS és kemény 3d-s játék mellett teljesen jó ez az idő. 4k mah-t én is le tudom térdeltetni 3,5 óra alatt.
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #119897 üzenetére
Úgy értettem, hogy az extrém (irreálisan) alacsony SOT-on nem fog érdemben változtatni.
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #119895 üzenetére
Én ebben nem bíznék.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #119795 üzenetére
Igen, gyakorlatilag addig szétzúzta a RN3Pro a LETV-t, viszont valaki ügyesen állított a rendszeren, hogy be legyenek zárva a alkalmazások, amikor elhagyják őket, így pl a RN3Pro-n minden alkalmazás betöltődött nulláról, és még így is csak kis különbség lett a kettő közt. Ergo a videó pont addig ér valamit, amíg elsőre töltődik be minden, mert utána tisztán látszik, hogy nem ugyanaz történik. És hidd el, nem azért záródnak be a programok, mert kevés a RAM, mivel ugye a MIUI-n is állítható, hogy mennyire engedje a programokat futni a memóriában...
(#119806) tibcsi0407: Nézd meg jobban, nem visszajött, hanem újra be kellett tölteni a programokat, mert ki lettek lőve.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119801 üzenetére
Nem rossz az MTK, egy szóval sem mondtam, csak azt, hogy azért van érezhető különbség rendszersebességben pl.
Az meg tényleg gáz, hogy ilyen különbségek vannak memoriakezelésben, nem csoda, hogy máris van működő CM rá -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119798 üzenetére
Ok.
Nalam ez nem játszik, ezért nem vettem észre
5-10 app után magam lovom le, ami éppen nem kell.
Idegesit, ha 1 GB alá esik a szabad RAM.Amit én tudok, hogy megnyitok egy appot, vagy váltok köztük, az teljesen folyamatos.
Nekem ennyi bőven elég. -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119795 üzenetére
Aha.
En eddig ilyet nem tapasztaltam. (Most lecsekkolom, hátha sikerül)
Illetve gondolom x10-es note3 van összehasonlítva az x10-es letv-vel, a különbség SW-es itt, ha jól gondolom.Nálam egyszerre 5-10 appnal nincs több megnyitva.
Ami biztos, a multi tasking és a programok megnyitása klasszisokkal jobb, mint az előbb általam felsorolt SoC-ok esetén.
Persze egy nyilván RAM függő is, de x10 se volt ilyen fürge ám. -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119792 üzenetére
Van összehasonlítási alapom, hidd el.
6589, 6592, 6595 a mindennapokban, és x10 tesztelésre.
Van különbség, és nem antutuban, mert fel se raktam.
Csak mindennapos használatban. -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119787 üzenetére
Gondolom az általános rendszersebesség sem elhanyagolható az átlag felhasználó számára se.
Ki kell próbálni mást is, nem csak egy helio x10/p10 párost, hogy legyen összehasonlítási alap.Ha tudni fogja a b20-at, akkor az általános minőség és a közepes hardver miatt tényleg ajánlott lehet ennyiért, de azért forradalom nem lesz, nyugi
Ahhoz azért komolyabb SoC kellett volna bele...
Somatom:
Fontos a RAM mennyisége, persze.
2 GB simán felejtős manapság.
Ennek ellenére hidd el, hogy általános rendszersebességben is érezni a különbséget pl. a 6795 és egy erősebb SoC között. Tudom, mert asszonynak az van, van összehasonlítási alapom. -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #119783 üzenetére
Mi ez a nagy hype?
Még hogy forradalom lesz?
Helio p10 sem túl acélos, b20-at se tudja jó eséllyel, de hogy pozitívat is mondjak, legalább árban nem szálltak el. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #119777 üzenetére
A Gizmochina szerint van 3/32 -es verzió is. Mediatek, előlapi ujjlenyomat szkenner, fizikai home. Számomra szimpi konfig.
-
buca84
őstag
válasz
tibcsi0407 #119780 üzenetére
A kimovil-on és a devicespecification.com-on nincs B20, ha erre céloztál.
A gyári oldalon sajnos ilyen nem is nagyon szokott lenni. -
buca84
őstag
válasz
tibcsi0407 #119777 üzenetére
Itt a gyári oldal és a speckók.
-
TripleB
senior tag
válasz
tibcsi0407 #119774 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Két éve van meg az MX2, nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest