- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Somatom #138149 üzenetére
Esetleg még a Moto G7 Power - 2 nano sim + micro sd kártya is van. 4/64-es, nagy aku, jack, nagy kijelző, ips - 70 ezer. Csak hátlapi ujjlenyomat olvasó.... Lehet inkább a G6 Plus.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #138149 üzenetére
Szia! Ha van kéznél egy hajszárító(esetleg) akkor azzal simán le tudod venni a hátsó fedelet és nem töri el a kijelzőt. A hátlapot melegíted pár percig és legyengül a kétoldalas ragasztó és simán levehető a hátlap Ha nem nagyon sérült akkor lehet bele rendelni új akut is.
-
asdf_
veterán
válasz
Somatom #138147 üzenetére
Alzanal rendelve keddre elerhetonek irja, reggel 8-tol este 8-ig nyitva vannak minden nap, de kerheted csomagautomataba is (+1 nap), mert a Domus-hoz a nagy dompereddel nem hajthatsz be
Ja, es meg ne szivd, 2 db NANO sim, nekem nem torheto volt, egy hetig csak neztem a telefont
Negativ rovatba meg: a kijelzo minden oldala egy icipicit kerekitett a szelen, emiatt kijelzovedo foliat nem lehet rakni ra (illetve lehet, csak hogy nez ki mar, broah).
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom #138143 üzenetére
Csak jack . De olcsó a töltő + jack kombó is.
Szerk .: most nèztem , az első valószínűleg nincs raktáron . Gondolom azt jelenti az" èrtesítèst kèrek "
Mi 8 lite is jó áron van nagyon . Anyámnak lett vève egy 6/128 - ad kiosztású a Konzolvilágnál , akciósan . Tetszik nagyon . Szèp kijelző , jó kamera , OTG , GPS is jó. Ha megkotlana az OP3 telefonom , ennyièrt már rendelnèm is meg a MI8- lite- t.
-
asdf_
veterán
válasz
Somatom #138141 üzenetére
Moto g6 plus? 2sim + sd, b20, jack van, hala a jo istennek nem oled, es elol van az ujjlenyomat-olvasoja. Amit erdemes tudni, hogy az earpiece az egyben a hangszoro is, tehat mindig elore ad hangot, (nekem pont rezonal neha telefon uzemmodban is, meg filozom, hogy gariztassam-e), valamint az FM radioja eleg erzeketlen.
Az egyeduli hulyeseg, amit le kell nyelni, hogy uveg hatlap (addig utnem, amig meleg, aki ezt a baromsagot kitalalta) -na meg persze a nem cserelheto akksi, amire semmi indok nincs, de a gyartok 99.9% ilyen szart csinal, ugyhogy ezt is le kell nyelni-, es hiaba adnak hozzak gyarilag tokot, kenheted a hajadra, mert tukorsima csuszos szar annak a hatulja is, tehat rendelni kell hozza normalisat ebayrol.
Valamint majdnem vanilla android, tehat nincs sajat galeria, nincs sajat zenelejatszo, nincs sajat telefonkonyv meg uzenetek app, tessek mindenbol a Google megfelelo appjat hasznalni. -
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138097 üzenetére
Hát egyáltalán nem biztos hogy azonos hardver esetén felmegy másik régiós ROM, meg egyébként lehet azonos a SoC de mondjuk régiónként eltérhet a frekvenciák támogatása és hiába teszel rá másik régiós ROM-ot, attól nem fog működni mivel egyáltalán nem működik az adott frekvencia az adott készüléken. Persze szerintem. Samsung esetén igaz, EU-ban csak Exynos jött, így esélytelen Snapdragonra az EU ROM.
Ezen a témán lehetne még pörögni, igaz amit írsz, van amiben esetleg nem teljesen értek veled egyet, de nincs túl sok tapasztalatom ilyen irányba, szóval lehet te írod jól.spileraaa
Egyik se strapabíró, valamilyen GG üveg lehet rajtuk, de ez inkább karcok ellen véd, kevésbé mechanikus behatások ellen. -
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138085 üzenetére
Hát szerintem szoftver azt engedi ami adott, MIUI-n sose volt különbség egyes ROM-okban ilyen tekintetben. Ha kínai, ha Global ha EU ROM volt rajta ugyan azok a frekvenciák működtek.
De ha neked van ilyen irányú konkrét tapasztalatod, vagyis bizonyos ROM-on egyes frekvenciák nem működtek, akkor rendben, nem vitatom. -
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #138003 üzenetére
HTC eddig is csak vegetált, szóval attól el tudom képzelni hogy eladja a mobil részleget. Viszont a Sony és LG teljesen más. Sony azért elég sok lábon áll, bőven nyereséges a mobil részleg gyengesége mellett is és nem fogja ezt megszüntetni. Japánban népszerű mivel ott előnyben van a hazai termék, de Európában is népszerű még. Nem hiszem hogy ezt hagyja a Sony és kiszállna.
LG is több lábon áll, neki is érdeke a mobil piacon a részvétel. Ők azért még top 10-ben is benne vannak még ha jól tudom szóval elég nagy a piaci részesedésük.
5G átállás még idő egyébként. Huaweiel szembeni eljárások is lassítják a bevezetését. Szóval van idő ezen finomítani, de egyik felsorolt gyártó sem gyárt saját SoC-ot vagyis ők csak megveszik a technikát, fejlesztés ARM, Qualcomm, MTK, Huawei és más cégek kezében van. Ha nem jó az 5G technológia még mindig maradhatnak a 4G mellett (ami mondjuk még jó néhány évig reálisabb). Magában én nem látok akkora potenciált az 5G-ben hogy csak ezen múljon ezeknek a cégeknek a túlélése. Persze nem vagyok szakértő, de ez is egy spekuláció csak. Huawei támadásából meg még bármi lehet, ha Európában is kizárják az 5G-ből akkor nagy változások lehetnek, mint ahogy mobil piacon is megtámadhatják, sőt ki tudja hova vezet ez a kereskedelmi háború. -
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #137935 üzenetére
Igen, de az nem általános feladatokra van, ahogy írtad. Volt ilyen Snapdragon S4-ben is talán, ahol 2 mag mellett a Google aktív parancsokat egy 3. kisebb teljesítményű és fogyasztású pár processzor dolgozta fel, ami non-stop működött. De ugyan ilyen a mostani asszisztensek és AI-k is amik szintén külön hardvert kapnak ezekre a speciális feladatokra.
Viszont valódi 3 magos ARM-ről (akár így is hogy 1 hibás mag le van tiltva mint anno az AMD-nél) még nem hallottam, ezért írtam hátha lemaradtam valamiről.elfelejtette:
Semmi gond, engem viszont megfogott a téma, még ha nem is erre gondoltál -
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #137932 üzenetére
Akár
PC-n még volt ilyen (egy ideje nem követem mondjuk az asztali processzorokat), 3 magos volt mert hibás volt a chip és 1 mag nem volt stabil, azt letiltották (vállalkozó kedvűek meg aktiválták), ez is azt hiszem csak az AMD-nél volt. De ARM processzorba sose hallottam ilyenről, 1,2,4,6,8 vagy több magosok vannak, de pont 3 magosról nem hallottam még, kíváncsi lettem milyen szerzet lehet ha van ilyen. -
punky10
addikt
válasz
Somatom #137682 üzenetére
De ha megkettőzök egy alkalmazást,két különböző beállítással,akkor azt nem tudnám Robottal szabályozni,hogy pl otthoni wifi hatósugarában pl Alkalmazás1 kikapcsol,Alkalmazás kettő pedig be,majd elhagyva a wifi hatósugarát,Alkalmazás2 ki,Alkamazás1 pedig bekapcsol?Vagy ugyanezt időponthoz kötni?
Az új telóm még nem rootolt,és a Robotot sem tettem még fel,meg amúgy is:ebben(meg a kamionod fülkéjében...)Te vagy otthon...
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #137597 üzenetére
Jól van, igen, helytelenül írtam, bitófára! Azért ha nem ilyen részre hajlóan olvasod, akkor kiderült volna számodra hogy Németországban tartózkodok és akkor mindennek más lesz az olvasata. Természetesen igazad van és helytelenül használtam a szép magyar nyelvet.
Egyébként van 4 hónapos szabály, szóval nem írtam rosszul:
"A szolgáltatók 4 hónapon át nyomon követhetik és ellenőrizhetik, hogy Ön mikor és mennyit barangol", nem 3 hónap ez igaz.A linkedben az "és" alá is van húzva, ami azt jelenti, hogy mindkét feltételnek teljesülnie kell. Nekem korlátlanom van, havi 15GB roaming -gal. Ha én 1 nap híjján 4 hónapra külföldre megyek, ott elhasználok 4x15=60GB -ot, majd azon az 1 napon itthon elfogyasztok 61GB -ot, akkor a mondat értelmében méltányosan roamingoltam.
Igen, ez igaz a hívásokra is. Bátyám két kártyát használt egy időben, én otthon voltam akkor, az egyiket mindig nekem adta és mondta, hogy telefonáljak vele belföldi számokra. Én nem telefonálok sokat, úgyhogy felhívtam a másik számomat és hagytam a beszélgetést, addig folyt még megszakadt (2 óra talán) és ezt többször is eljátszottam. Úgyhogy így generáltunk belföldi hívást, hogy ezt a szabályt kijátsszuk és ne számoljanak fel többlet díjat a külföldön történő használat miatt. Magyarul teljesen feleslegesen használtam a hálózatot egy ilyen idióta szabály miatt, nem értem miért jó ez (persze értem, próbálnak minél több díjat felszámolni, mivel az EU megszüntette az aranytojást tojó tyúkot).
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #137594 üzenetére
Igen ez igaz. 50%-ot vizsgálják, de érdekes hogy bátyámnak semmit nem számolnak fel, pedig többet van külföldön mint otthon és többet is használja kint.
"A honos hálózatból indított nemzetközi hívás nem tartozik az EU -s roaming egyezmény hatálya alá."
Ez igaz, de külföldi tartózkodásról volt szó, szóval németben tartózkodsz és német számot hívsz az roaming hívás lesz vagyis belföldi hívásként fogják felszámolni. De fenti linken is pont az első példa ilyen.
Az viszont igaz, ha otthonról hívsz honos kártyával külföldi számot, az többlet díjas lesz, ez tényleg nem roaming.
Most viszont megnéztem, számoltak fel 269 Ft roaming díjat, de erre nem is figyelmeztettek (kellett volna), akkor hogy is van ez? Tetejében számlát se kapok feltöltő kártyás telefonra, most igényeltem, ez is érdekes. -
válasz
Somatom #137571 üzenetére
De akkor gondolom egyáltalán nem lesz hálózat, ha nincs 4G, tehát még 3G sem, és telefonálni sem lehet.
Jól sejtem?Sky11
Ha rádióadóra gondolsz, akkor nem vált másikra, mert látom, hogy ugyanazon marad.
Ha mobil adótoronyra gondolsz, akkor bizonyára ez okozza a szakadást, hogy lassan vált a cellák közt, és nem tud olyan gyorsan pufferelni, hogy ne akadjon meg.Amikor jó kedve van a telefonnak akkor kilométereken keresztül kifogástalanul megy 4G ről az adás.
-
-
válasz
Somatom #137519 üzenetére
Samsungban is van hasonló galaxy K zoom néven.
Illetve egy régebbi modell galaxy S4 zoom néven.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Somatom #137122 üzenetére
Vannak ám már jóideje 64 bites windowsok is
szerk.: KamuMazsola: Csupasz droid alatt lehet, hogy elég a 3GB, de MIUI esetében nekem note4 és note5-ön is rendszeresen újratölti a régebben nem használt (de egyébként "futó") app-okat, ami különösen a böngésző ű(dolphin, de mással is csinálta) alatt zavaró.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #137111 üzenetére
Szia! Amit ott írtál az enyhén szólva nem igaz! Ha gondolkozol akkor ezek kibővített funkció(k)al ellátott TELEFONOK! Mivel minden androidos eszköznél még a mai napig a legmagasabb prioritást a hívás indítás/fogadás jelenti................................
Innentől nincs miről beszélni. -
-
-
psg5
veterán
válasz
Somatom #137017 üzenetére
Tegnap óta, hogy kivettem az átirányítási engedélyt a simről, állítólag azt a számot (mármint mely számot kivettem az átirányításból foglaltság esetén) nehezen érik el és az történik, hogy hívják azt a számot és most azon csörög amelyről volt az átirányítás, ha foglalt volt.
Ilyen létezik már ha érthető volt amit leírtam? Furcsállom és nem tudtam leigazolni hogy teljesen így van-e de tény, hogy hívtak azóta többen akik nem engem szerettek volna, hanem azt a számot amit kivettem az átirányításból. -
-
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #136762 üzenetére
Ha letöltötte a térképet, mert jártál a környéken, akkor a pontos cím is megvolt neki. Legalábbis a Google térképen pl. így működik.
Szerk: a 2G és a 3G nem hasonlít egymásra, de nem is a kompatibilitás a probléma, hanem hogy egy modem van, ami egy szolgáltatásra tud egyszerre kapcsolódni.
-
törölt tag
válasz
Somatom #136461 üzenetére
Bármit lehet és annak az ellenkezőjét is. Azonban ha csak minimális esélye van annak, hogy betud égni, és ha elfogadjuk azt, hogy ennek az esélye csökkenthető, ne adj Isten még nullára is redukálható, akkor azt is elfogadhatjuk, hogy a gyártónak eb kötelessége úgy a felhasználó kezébe adni a készülékét, hogy az ne következzen be? Továbbá, ha valakiknek nem tetszik a megoldás, amit a gyártó telepít, legyen lehetősége arra, hogy ezen alap (!!!!) funkció működését felfüggessze, akár annak árán is, hogy a gyártó ennek módosítása miatt, a kijelző elleni garanciát megvonná, ha lenne.
-
Upo
addikt
válasz
Somatom #136311 üzenetére
Ahogy nézem nem tudja a B20-at, TD-LTE kínai belpiacos China Telecom változat, nem tudom hogy a felsorolásból melyik az eu-ban is használható 4g sáv (talán a B1 B3 B7) [link], és faja tyúklábas rom van rajta amit mezei felhasználó nem biztos hogy le tud cserélni, ezért raktam off-ba. Vállalkozó kedvűeknek való, és aki nem nagyon mobilnetezik a B20 miatt.
-
Upo
addikt
válasz
Somatom #136083 üzenetére
Hát kíváncsi lennék hogy az amazonos gart melyik magyar szerviz tudja megközelíteni. Persze nem az amazonon egyéb eladók által árult holmira gondolok, hanem az amazon mint eladóra. Gyakorlatilag cserélnek ha gond van. Kb. úgy néz ki, hogy ahogy bejelented online a hibát, elindítják az új cserekészüléket, ami 1-2 munkanapon belül nálad van, ha megkaptad akkor visszaküldöd az amazon által biztosított csomagolásban ingyen a rosszat.
Az expansys féle is hamarabb megvolt futáron keresztül, mint mire a magyar szerviz egyáltalán megállapítja a hibát, nemhogy javításba kezd, a hanyag gagyi kőbaltás javításokról ne is beszéljünk. -
Upo
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #135434 üzenetére
Szia! Tehát neked megvan az üveggömböd és tudsz jósolni! Én abban sem vagyok biztos, hogy két nap múlva mi lesz! De a rendszer szétválasztása szerintem ebbe az irányba mutat. Én inkább azt gondolom, hogy a következő lépések a független rendszerfrissítéshez fognak vezetni. Nem véletlen az, hogy modulokra akarják szétszedni a rendszert! Ebből eleve adódik a következtetés, hogy ezeket egymástól függetlenül is lehet frissíteni. Innen már csak akarat kérdése, hogy a kugli önállóan kiad rendszerfrissítést! De a te üveggömböd biztosan jobban működik
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Somatom #135412 üzenetére
Nem csak a custom hanem a gyári támogatás is gyorsabb lehet, mivel nem kell várni majd a firmware-ekre a gyártóktól, hiszen a Treble ezt egy kompatibilitási rétegen keresztül megoldja.
Az elkülönített Vendor partíció miatt a rendszer biztonsága is sokkal nagyobb.
Sokkal könnyebb portolni rá az új rendszereket, ezért hosszabb támogatás jogosan lesz elvárható a gyártó részéről.
Pontosan a felsorolt okok miatt nem akarja se a Xiaomi, se a Oneplus ezt támogatni, hiszen már lassan havonta adnak ki telefont és jobb egy kamutámogatást nyújtani, mint valós munkát letenni az asztalra.
De ráb#sznak, mert a jövő évi telefonokkal nem ússzák meg. -
válasz
Somatom #135409 üzenetére
Életemben sem használtam custom ROM-ot, sosem éreztem szükségét.
Ha az a lényege hogy jobban támogatja a főzött ROM-ok barkácsolóit, akkor ebből csak gyengébb gyári szoftverű telefonok profitálnak, amelyik gyártó eddig is megcsinálta rendesen a ROM-okat a telefonjaira, azok a telefongyártók érthetően nem tolják ezt a project treble fejlesztést.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #135384 üzenetére
Nekem leginkább a könyvjelzők miatt van Chrome, ha nem lenne ennyi könyvjelzőm talán nem is használnám. Mondjuk PC-s Chrome-al szinkronizál ez is elég fontos még. Mindenkinek más fontos. Struccpolitikával meg nem tudok egyetérteni, akkor tényleg AOSP a megoldás és semmi Google szolgáltatás.
-
Upo
addikt
válasz
Somatom #135384 üzenetére
Egy kicsit azért nem értem ezt a mindenáron tiltás-törlés mániát. Minden rendszer app az első indítás után "aktivizálódik". Nekem sincs szükségem chrome-ra, könyvek, újságos, stb-re. Soha nem is indítottam el őket, ezáltal semmi helyet nem vesz el azon kívül ,hogy ott van a system partíción. És emiatt nem is tolta még soha a képembe, nem is tudom miről beszélsz. Ha már elindítottad, akkor persze foglal user tárhelyet, autostart, szolgáltatások közé bekerül, akkor már ugrálhat fel ajánlásként, de ha nekem nem kell akkor nem indítgatom és kész. Amúgy még mindig lehet app data/cache törléssel "inaktiválni" amit kell.
A vanilla droid koncepciója meg nem az volt, hogy mindenre beépített megoldást adjon, az egy alap rendszer, mindenki azt használ vele amit csak akar telepíteni. Ezért jöhettek létre különféle gyártók saját bloatware rendszerei is, inkább az jellemző hogy azoktól szabadulnának a tudatosabb felhasználók.
Az android one meg egy fix rendszer, sokat nem lehet variálni rajta a szerződés szerint, szerintem még az is csoda, hogy egy gyártói kamera app bekerülhetett. De emiatt lehúzni az A1-et mint rossz készülék?
Akinek nem tetszik a csupasz droid, az megveheti note 5x néven miui-val is. -
citkar
addikt
válasz
Somatom #135381 üzenetére
Van néhány alkalmazás, ami valóban sokaknak szükségtelen és praktikusabb lehetne, ha eltávolítható lehetne, ez kétségtelen. Ezek mondjuk annyira nem foglalkoztatnak, hogy még letiltani is lusta vagyok
, ennyit elnézek nekik, mint marketing fogást, de praktikusság szempontjából valóban törölhető lehetne néhány alkalmazás.
-
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #135381 üzenetére
Mert beleépíti a vásárlási lehetőséget, és a google nem akarja, hogy ne azok a programok legyenek előtted. Gondolom remélik, hogy ha már ott van, sokan használják is, és akkor az ingyenes oprendszer bevételt termel.
Android One telefonnál nincs vita, ott sem elvenni, sem hozzáadni a google edition rendszerhez nem szabad. Ennek két alternatívája van:
- nem megállapodni a google-lel, és AOSP rendszert kiadni, abban tényleg semmi sallang (én azt szeretem), de akkor megy a sírás, hogy miért régi alkalmazások vannak a mobilon
- saját rendszert fejleszteni, ahogy a nagyobb gyártók csinálják (a xiaomi is, ez az egy google edition-ös mobiljuk van) -
citkar
addikt
válasz
Somatom #135379 üzenetére
A Google film, zene, könyv appjàt nálunk mondjuk tuti kevesen használják, nyugaton nem tudom, azt nelkulozhetné, de a többi jó. Nem akarom erőltetni, mert nyilván vannak más igények, akinek másra van szüksége. Olyan úgy se lesz,ami mindenki igényét kielégíti. YouTube, Chrome elegendő számomra, filekezelot minek használjak, ha ott a drive.
-
citkar
addikt
válasz
Somatom #135370 üzenetére
Pixelen nem tudom mi van, de volt olyan puritán, gyakorlatilag stock droidom, amit akkor még nem hangsúlyoztak így ki (nem tudom melyik gyártótól), de se youtube, se google video vagy music, csak a Play áruház volt telepítve.
Mondjuk, ha a google a saját, sokak által használt alkalmazásait telepíti szerintem nem gond, aztán akinek nem kell, leszedi. Nem érzem kockázatosnak és tolakodónak sem.
A chrome, a gmail, a drive nálam pl nélkülözhetetlen (de használom a youtube-t, a dokumentumokat és a photo-kat is), amelyik ROM-ra nem lehetett rátenni, az számomra nem is volt használható. -
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #135292 üzenetére
Igenis
Vagyis nem
Leírtam konkrétan, hogy mi a baj a leírással - a mobile uncle toolt nem ajánlgatnám a témát nem ismerőknek, főleg, hogy leszedték a play store-ból, és az utódja (tool hero) izgalmas egyéb dolgokat próbál a telefonra telepíteni, a sip említése meg simán félrevezető. És le is írtam, hogy mit lehet helyette csinálni.
-
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #135289 üzenetére
Jó is meg nem is.
A menü előhozható a *#*#3646633#*#* tárcsázásával. Az a SIP a voip hívásokra vonatkozott, most már így is jelenik meg a menüben.
Hetes droidon ide kell menni:
Hardware Testing - Audio - Volume - Voice, és ott az NB meg a WB alatt is a Receiver-t kiválasztani, és ott kísérletezni, pl. jobban széttolni a szinteket. -
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #135266 üzenetére
Rendben, nem mindenkinek jó, sőt inkább keveseknek felel meg a kompromisszumok miatt. Lett volna még 15k-m lehet én se ezt vettem volna. Mindenki a az elvárásai és pénztárcája szerint keres készüléket, nekem az utóbbi nem annyira volt, ezért némi kockázattal ezt választottam. Teljesen megértem hogy neked nem felel meg.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #135263 üzenetére
Igen én ezt nem is vitattam, de te meg képtelen vagy elfogadni a mi álláspontunkat. Szóval igazából felesleges is tovább vitatnunk ezt, egyszerűen nem látod át LeEcoval kapcsolatban a valódi problémákat (nem a gyártó megszűnése az, attól még lesz garancia és alkatrész hogy megszűnik).
Mi olcsón akartuk a lehető legjobbat kihozni a pénzünkből, kaptunk féláron egy minden tekintetben felső kategóriás készüléket, ami jól látod rizikót is foglal magában. Igen ezt mi is tudjuk, ennek tükrében vettük meg mégis.
Vehettem volna itthon Redmi Note 4-er vagy Redmi 4X-et valamivel olcsóbban, egyedül akku időt nyertem volna készülék tudása alapján illetve biztosabb garanciát, de én vállaltam a kockázatot és egy megbízhatónak mondott boltból rendeltem inkább egy sokkal nagyobb tudású (tavalyi csúcskategóriás) készüléket. -
citkar
addikt
válasz
Somatom #135255 üzenetére
Lehet jó megoldás az is, bizonyos szolgáltatásért többet fizetsz. Mindenki eldönti melyiket választja és kész.
Arra reagáltam, hogy nem biztos, hogy rossz egy LeEco-t venni, mert kifejezetten jó árban vannak, csak hasznos tudatában lenni, bizonyos rizikóval. Ha szükségem lenne telefonra, szerintem bevállaltam volna én is egyet, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest