Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #135263 üzenetére
Igen én ezt nem is vitattam, de te meg képtelen vagy elfogadni a mi álláspontunkat. Szóval igazából felesleges is tovább vitatnunk ezt, egyszerűen nem látod át LeEcoval kapcsolatban a valódi problémákat (nem a gyártó megszűnése az, attól még lesz garancia és alkatrész hogy megszűnik).
Mi olcsón akartuk a lehető legjobbat kihozni a pénzünkből, kaptunk féláron egy minden tekintetben felső kategóriás készüléket, ami jól látod rizikót is foglal magában. Igen ezt mi is tudjuk, ennek tükrében vettük meg mégis.
Vehettem volna itthon Redmi Note 4-er vagy Redmi 4X-et valamivel olcsóbban, egyedül akku időt nyertem volna készülék tudása alapján illetve biztosabb garanciát, de én vállaltam a kockázatot és egy megbízhatónak mondott boltból rendeltem inkább egy sokkal nagyobb tudású (tavalyi csúcskategóriás) készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest