-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
A CalendarSync kb. 2400 ft, így azt inkább kihagynám.
A hibát én követtem el, amikor az android Calendar-t töröltem, mert hiába van Google Naptár, úgy látszik az kell a működéshez ezen a telón. Egyébként, rémlik, hogy amíg mindkettő fent volt, a Google Naptár tudott szinkronizálni. -
"bankszámlaszámot meg az a h.lye aki a sajátját megadja akáhol is"
Mindig is szerettem az oly egyszerű általánosító megmondásokat, amelyek ugyan nagyon bölcsnek indulnak, mégis épp az ellenkezőjükről árulkodnak.
Nem szoktál te ilyeneket tenni, remélem, ez csak valami figyelmetlenség volt.
Kérlek, inkább ne általánosíts!
Nem téged akarlak ezzel lehordani, hanem elejét venni valaminek, ami téves alapokról indul. -
ÁrPi2
senior tag
Hát én is kipróbálnám a LewaOs-t! (Persze mindenkit én is figyelmeztetek hogy LeWa kérés figyelmeztetés jelzés nélkül valami egyedi-personal-adatokat is gyűjt egy ellenőrizhetetlen kinai cloudba )
Ez eleve egy Miui -t követő felülettel jön (innen a lewától?) ugye, vagy amit te raktál fel az ennek módosítása?
Ez a zip fölrakható cwm-el? Vagy saját recovery-jét kell fölfleselni előbb és onnan (Találtam ilyen recovery.img-t a g3-hoz való letöltött rom zip-ben, az kell?) Aztán kell gyomlálni china-appokat?
Ja és még egy bónusz kérdés:
Ha ismered a LeWa recovery-jét, tudja kezelni pl. föl tud rakni cwm-es zipeket??
-
hevizms
addikt
A magam részéről totál nem értek az egészhez,csak mivel már volt ezügyben figyelmeztetés,gondoltam továbbadom.
Ha valakit érdekel részletesen a dolog az utána kereshet a google-val.
Amennyit én megjegyeztem az egészből hogy adathalász a lewa,ráadásul úgy hogy se nem kikapcsolható,se nem figyelmeztet mint ahogy esetleg más adathalász dolog. -
osztraksajt
őstag
Mondjuk snifferezi a felhasználónév/jelszó párosokat? Paypalnál/ebaynél különösen vicces lehet, de az egyéb adataimhoz való hozzáférést sem szívesen adnám ki nekik, pont eléggé ki vagyok már szolgáltatva. De azért egy google-nak még mindig jelent valamit a botránytól való félelem, de egy kémprogram készítőjének aki kimondottan erre szakosodott nem hiszem hogy gátlásai lennének.
-
ÁrPi2
senior tag
"Innen kiderült számomra,hogy a G3 miért nem olyan gördülékeny az 1280-as kijelzővel..."
Van talán a linkelt a Mediatek soc-ot elemző szakcikkben valami implicit utalás arra hogy a mt6577 nem bírná meghajtani "szmúsz" módon a 1280x720 pixeles és 16 millió színt megjelenítő paneleket??
Talán emez az "apart from" mondatkezdés az, amiből leszűrtad a Jiayu-g3 (és thl-w3+ zp300+ megmithagytammmégki) -ra vonatkozó lesújtó gördülékenységi infót??
Apart from the processor and efficient computing power MTK6577 supports full HD 1080p video playback, glasses-free 3D, screen display brightening technology, zero-delay camera and many other high-end mobile phone functionality.
Akad? Laggol-e? satöbbi...
A fórumbeli G3 tulajok már reagáltak (nem akad), kérném a szintén mt6577-es de THL és Zopo
HD-s készülék tulajokat ,hogy nyugtassanak meg öö..nyilatkozzanak akade-e.Uff.
Az enyém még utazik a tengereken, aliexpress nov26-os rendeleés,
dec5 óta "despatced to overseas", singpost.Hungobungo 60-90 napos késésekről szóló infója nem túl bíztató!
-
hevizms
addikt
A G3 van olyan gördülékeny mint bármelyik másik MTK5777-es procis teló.Nekem semmi bajom a gördülékenységével.A Star N9770-em sem volt jobb vagy rosszabb.
Szereintem te kifogtál egy rossz példányt.
Rajtad kivül még senki nem panaszkodott erre.
A kamerája az nem a legjobb az igaz,ezt már többen megerősitettük,na de hogy a gördülékenységével baj lenne??Nem tapasztaltam ilyet. -
tthom
senior tag
Néztem én is a ZP100-at, igazából én is olyan képernyőméretet/felbontást kerestem, de 1gb rammal és dupla procival. Nem akartam belefutni abba, hogy lassú legyen a kevés memória miatt.. De sajnos 4-4.3" és 540 x 960 felbontás, 1gb ram, dual core-ban egyszerűen nem találtam értelmes alternatívát.. Így esett a választás a 4.5" és 1280x720-ra. Persze, biztos, h lassabb, hisz több a képpont. Ez meg szinte annyiba került akciósan, mint mondjuk egy 4" - 800x480-as G2-es. Najó, 20 dollár különbség..
-
hungobungo
senior tag
Egyrészt Beállítások -> Megjelenítés és ott az általános betűméretet állíthatod, de gondolom ezt már próbálgattad.
Root-olt a romod? Próbáld meg a ppi-t állítani:
Nyisd meg a /system/build.prop fájlt, szerkesztésre, keresd meg a
ro.sf.lcd_density sort, és írd át 240-re vagy 180-ra, majd leállítás, és újraindítás (akksi kiszedés sem árt).
Ha nincs benne, add hozzá a végéhez, pl így:#ppi allitasom:
ro.sf.lcd_density=240Vannak erre appok, esetleg azt is kipróbálhatod.
-
Sanyesz.
őstag
Már megbocsáss, de amikor megrendelted a G3-at, akkor is tudtad, hogy mekkora a kijelző és a felbontás.
Így nagy meglepetés nem érhetett. Mivel kínai termékről van szó, benne van a pakliban, hogy egy-két példány "nem tökéletes", de amiket leírtál, olyat én nem tapasztaltam. -
ÁrPi2
senior tag
Köszönet a bőséges rom-tapasztalatokért!
Nekem a LewaOS szimpatikus a miui miatt, de azt nem eleve MIUI-nak illene nevezni?
(Létezik-e már G3-ra más vonalon MIUI?)
Különben ha mintha fogná valami a tempóját akkor azt meg máris balsejtelmem szerint a Lewa spyware-jei is okozhatják, nemde.Szóval a "G3 v5S" az oké?
Nekem a G3 még utazik a tengereken át.
-
mikrofon
veterán
A LeWaOS - ROM-mal vigyázni kell állítólag, pedig nagyon jó! Hihetetlenül össze van rakva, gyors, jól néz ki. De mielőtt valaki felteszi vegye figyelembe EZT a hozzászólást!!!
Ez is mehetne az első hozzászólásba a ROM cserélős részbe, szerintem elég fontos, nem árt, ha ezzel mindenki tisztában van! -
-
barobag
csendes tag
Szia!
Üzemidő (gyári akksival)?
Magyar nyelv?
Recoveryből megy-e a telepítés?
Kamera milyen?
WIFI nem gyengusz?
GPS működik? illetve jól működik?
vaku fényerő?
Mindezeket csak azért kérdezem mert a gyári ezekben (kivéve talána WIFI és GPS-t) gyakorlatilag egy kalap sza...móca, és a magyar nyelv nincs is benne!
Várom a tesztelés eredményeit (szerintem másokkal egyetemben)
kösz! -
barobag
csendes tag
Köszi a felajánlást!
Lehet hogy (vissza)élek a lehetőséggel. Egyszer novicsok már részletesen leírta hogy mit kell csinálni, sőt egyszer már használtam is (akkor laptopról) de utána az asztali gépen nem akarta az igazit, mindig kiírta hogy valami nincs meg, Pedig szegény novicsok által szájbarágósan leírt összes progit és lépéseket úgy csináltam és valaimért nem indult el. Egyébként én is azt a flashtools-t használom amire novicsok a későbbi bejegyzésében is utalt. Ebben a témában hungobungo és miklósandrás mágusok is közreműködtek, (lehet hogy le kéne mindent takarítani és újra visszapakolnia pc-re?)
Na mindegy majd jelzek azért, de novicsok legutóbbi válasza szerint, most inkább cerexa további 2.3.6. frissítéseit várom mert hogy 6 óránként én nyomkodjak egy gombot az nekem sok(k).
Továbbra is sasolom az oldalt (és lehet hogy már tényleg flashtools fóbiám van?) -
Novicsok
tag
Annak ellenére, hogy Szerjózsa is csinált ROM-ot 4.0.3 alá, az a véleménye, hogy a 2.3.6 nyugodtabb és ezért én ennél maradtam. 4.0.3-at nem tettem fel egyáltalán.
A ROM csere után a %-os akku jelzés tökéletlen, a mV-ot nézem, annak kell 4200 és 3500 (3600) között mutatni. Ha az ember hagyja 1-2 ciklust végigélni a telefont, akkor a %-os mutató hozzá kalibrálódik a valós értékhez.
Más: a Szerjózsa féle 20120826-i ROM igen jónak tűnik! Remélem, leállhatok a ROM cserékkel, ráteszem az iGO-t, Skype-ot (ezt is lehagyta Szerjózsa, korábban benne volt a ROM-jában, a 2.8.0.920 moddolt verziót ajánlják), és használom nyugodtan. Nem teszem rá a Maps-ot! -
Rick4
félisten
De csak annak írja, aki a paypalon az árfolyamok és az emelkedés- süllyedés függvényében nem állítja be tranzakciónként, hogy a paypal, vagy a bankja váltsa-e a forintot dollárra. Ha megy fel az árfolyam, megérheti a paypallal váltatni, sok esetben nem, ilyenkor paypallal fizetsz, de a banki árfolyammal váltatod.
-
barobag
csendes tag
Sziasztok!
Köszi az infot, valaki egy kicsit részletesebben a zopo 100-ra fekrakott SGS rom-ról (akkuidő, GPS, fényképezőgép, WIFI, led fényerősség és egyéb okosságok) tudna röviden írni. mert a jelenlegi 2.3.6. "cereha! féle orosz rom van fent, ami igen jól működik, és csak azért hogy szentségeljek nem akarnám levserélni. De ha esetleg tényleg király és gfőleg nem szopja az akksit akkor talán érdekelne a dolog.
Csá, köszi előre is minden megosztott infót, mindenkinek! -
fecg21
aktív tag
Nekem ICS fut a telómon-1gb RAM mellett, a szabad RAM az kb 200-240mb szokott lenni, időnként 100mb alatt. (És csinálhatsz a telóval akármit, a 300mb szabad RAM-ot sehogy se lehet összehozni.)
Úgyhogy kel az 1gb ram az android 4.0. o.s.-nek, de ennél is jobb lenne 1200mb vagy 1500mb RAM, főleg tábla PC-knél. -
Rawulf
őstag
Az elmúlt években az összes IT terméknél így volt.
Elméletileg a november is jó hónap lenne, de olyankor kezd hiány lenni, azaz csökken a választék. Hiába olcsó valami, ha nincs ugye.Az évezred előtt a január-február is áruhiányos volt és az importőrök-dealerek "nyaraltak", de most már nem.
Én legkésőbb október végén vásárolok informatikai terméket (lehetőleg).
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
TE jó ,,ember"....
Nem mondtam,hogy a DUAL készülékkel saját magatokat hívogassátok,azaz a másik kártyát.....egy készülékről ugyanazt a készüléket!!!
Ha KÜLSŐ hívás érkezik a készülék tudja kezelni!!!!
EZT nem azért találták ki,hogy magatok,a ,,másik2 kártyát hívogassátok!!!
(Istenem)
Most már kezdek kiakadni.... :-(
És kérdezzetek rá a GYÁRTÓKRA és azokra akiktől vettétek,hogy mit jelent a DUAL SIM ON SAME TIME?!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest