- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #97569 üzenetére
Azért érik az embert kellemes meglepetések is. Minap kutakodtam a 2/3/4g automatizált kapcsolás lehetőségei után. Átnéztem a Secure Settings Actions -> Device Actions opcióit és elcsodálkoztam, hogy mi mindenhez férek hozzá. Pl. olyan belső intentekhez, amikre pl. Samunál esélyem sem volt. Meglett a hálózatmód auto kapcsolása is. A CPU governorokat is símán tudom váltani és meg is tartja a beállított értékeket. Kértem egy kis fejlesztést Tamástól (E-Robot) és már a notiledet is úgy villogtatom, ahogy akarom. Egyre szimpatikusabb ez az MTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest