Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Atomcsirke #40121 üzenetére
Szerintem minél nagyobb a képernyő, annál jobban tudod kihasználni, mert annál kényelmesebb olvasni vagy pötyögni rajta. Ez mind a felbontásra, mind a fizikai képátlóra vonatkozik. Hátrány viszont a nagy befoglaló méret, amivel nem mindenki tud együtt élni.
Nekem eddig nem volt sok okostelefonom, de volt (jelenleg is van) 3,5-es, 4 colos és 5 colos. Ezek közül messze az 5 colost volt a legkényelmesebb használni, míg hordozhatóság szempontjából számomra a 4 col sem volt sokkal kevésbé tepsis, mint az 5 colos, akkor meg már miért ne legyen 5 colos?
Ez szigorúan az én véleményem. Senkit nem akarok meggyőzni, mert tisztában vagyok vele, hogy ízlésről kár (és nem is illik) vitatkozni. Nekem semmi bajom azzal, hogy sokak irtóznak a tepsi mérettől. Másoknak meg az a vonzó. (Manapság, a 6 col feletti mezőny bővülését látva, az 5 col lassan "kompakt" méret lesz...
)
U.i.: Emlékszem, amikor először hallottam a Galaxy Note-ról, arra gondoltam, hogy egy olyannal csak headset-tel lehet majd telefonálni, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyet a fejemhez tartsak... Azóta viszont nagyot változott a világképem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest