Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
V987-hátlaphoz adalék. Tegnap kipróbáltam, hogy pár vékony kis tesa kétoldalú ragasztó csíkot feltettem azokra a pontokra ahol problémás az illesztés. A megoldás jobb lett, mint gondoltam. Az akkufedlap továbbra is levehető, és a rések is megszűntek. Nem tudom mennyire tartós, de egy próbát megér akinek van ilyen telója.
Még annyit, hogy az akkuidő káprázatos. Masszívan meglep a G2S után. Elvileg 2200 vs 2500 mah a két akku kapacitás. A nagyobb méretű és fényerejű kijelző ellenére azonos terhelés mellett duplaannyit kibír majdnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest