Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #17023 üzenetére
Bocsi a "d" az elgépelésből van ott.
Minden másolandó és törlendő fájlnál át kell pipálgatni a következő sorrendben:
felső sor mind a 3 pipa, második sorban csak a Tulajdonos pipa, a többi üres, míg az alsó sor full üres. Ezek után, mind a két oldalon ellenőrizve, már engedi a fájlokat törölni is és másolni is, vagy akár felülírni.Egyébként lehet én voltam a figyelmetlen és kihagytam egy fájlt, de már mindegy, mert visszaraktam az eredetiket. Érdekes jelenség volt, hogy a lib/hw (azt hiszem) mappába való visszamásoláskor kifagyott a telóm... (életében először). Azt hiszem hamarosan lecserélem ezt az EtoTalk-os vackot... Legyen fent inkább egy gyári rom, nem egy kínai-orosz mókolt vacak. (elég zavaró hiba a romban, hogy a részletes aksi időnél szép kis script sorok vannak, nem az adott applikáció, vagy gamma neve)
hevizms
Azt én sem tudom hogy hívják, de azzal lehet 3D-s szoba vagy "tér"képeket készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest